|
![]() |
#481 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Lijepo su sluske dizajnirali... Mis mi nije nesto preposebno, fali mu jos crvene diablo boje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
http://www.gameinformer.com/games/di...-hands-on.aspx hmmm, ovo mi se ne sviđa ni najmanje: http://www.gameinformer.com/games/di...ion-house.aspx
![]() |
#484 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ništa čudno, prodavanje stvari/gold/accountova u wow-u je normalno i blizz to nemože spriječit. Ako već nemog spriječit bolje da i oni zarade na tome! Imo totalno nrbit mo ćeš igrat igru bez toga ako hoćeš kupit/prodat nešto moćeš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Worldeater
Datum registracije: Jul 2007
|
Nije toliki problem jer itemi u D2 i WOW-u se prodaju odavno, a Blizz želi maknuti navedene stvari sa crnog tržišta (i uzeti svoj udio u tome, naravno). Zanima me kako će samo zajednica reagirati na to, jer dosad je u WOW-u bilo da se na gold buyere i e-bayere gleda s prezirom, a sad je nešto tako potpuno legalno. Bilo kako bilo, ja ne planiram ni centa potrošiti (osim na samu igru i expanziju jednog dana) pa makar bio najlošije gearan na cijelom Battlenetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
jedan od argumenata je da ne mogu kontrolirati varaju li ljudi na bilo koji način ako nisu konstantno na b.netu - pa zašto onda, kako je netko lijepo komentirao, ne daju izbor odvajanja SPa i MPa? ono, igraš solo i imaš opcije a)skroz solo, bez MPa i b)solo, pa s istim likom na net. što se nekoga tiče vara li se u solo kampanji, i zašto to kontrolirati? ne mislim varati, dapače - prezirem cheatove, no svejedno će mi zakomplicirati nađem li se negdje gdje nema neta, a igra mi se pošteno plaćen Diablo 3. nije im to baš fer potez.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
hmm, na prvu sam mislio pizdarija potez od blizzarda, ali zapravo nije ni lose... 1 - nece biti problema sa goldsellerima i njihovim sr*njima 2 - nitko vas ne tjera da dajete pravu lovu za item iz igre 3 - blizzard zaradi lovu na transakcijama i ne mora peglat mjesecnu preatplatu na D3 (iako bi ja uveo tipa 10e mjesecno za battle net account pa igraj sta oces od Blizzard igara) Dodje ti ko trava - legaliziras ju i beres postotak prometa, svi nekako zadovoljniji i ne moras bacat resurse da bi umlatio hrpu ilegalnih dilera i slicno. ![]() Je_es mi sve, jedva cekam D3, slomit cu misa odma na prvom mobu ![]() E da i sto se singleplayera tice... naviknite se na online forsiranje - to postaje opca praksa zadnje vrijeme, smanjuje piratizaciju. ![]()
![]() |
#493 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Blizz je izbavio novi gameplay video; http://www.youtube.com/watch?v=O-oT5...ature=youtu.be I moram priznat da osobn mi stvarno prejadno izgleda. Ali kod blizza nije sve u grafici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Guest
|
Nitko sretniji od mene ako će igrivost biti odlična, a grafika smeće. Ali... grafika je stvarno komedija. Da ne velim kako mi svejedno mrvu vuće previše na wow! Nadam se dobrom SP-u. Ako to ne naprave dobro onda stvarno... |
![]() |
![]() |
#495 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() nebum (o)sudio...zasada gameplay mi ima ono nešto ![]() edit: u biti ,znam zašto, meni je vrh trio iz jedinice ![]() dvojka je dobra ,ali...
![]() |
![]() |
#498 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Neke stvari ne mozes objasniti. Kao sto je tesko odgovoriti na pitanje zasto su filmovi o superjunacima toliko privlacni. Svi volimo pricu o napretku, o postajanju glavne baje u selu. Diablo je prica o nastojanju prljavih i smrdljivih klikera da dodju do lvla 99 i napokon nabave Hideous Robe of Ultimate Doom TM ![]()
![]() |
![]() |
#500 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Ajde više da izađe. Baš me briga i za grafiku i za igrivost. Više mi se neda igrati 2-jka. Dosadilo totalno! Prema filmicima dosta sliči wow-u, ali nadam se da finalni proizvod na kraju bude ipak Diablo, kakvog svi znamo iz prvog i drugog dijela ![]()
![]() |
#502 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Jos jedna lijepa vijest: "Diablo The beta test approaches! We’ve just updated our System Check program and would like everyone to update their Battle.net Beta Profile information by running the new one. You should do this regardless of whether there have been hardware changes made to your system." A navodno oko 14. ce bit nekih invite-ova Zadnje izmijenjeno od: Beo. 04.08.2011. u 09:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Guest
|
http://multiplayerblog.mtv.com/2011/...-requirements/ Sramotna odluka. Nadam se da će community napraviti neki patch kako bi ljudi koji su kupili dotičnu mogli igrati offline u miru. Nisu svi ljudi geekovi spojeni na žicu koji se uvijek nalaze tamo gdje ima (jeftinog) interneta. |
![]() |
![]() |
#507 | ||
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Ogroman sam Diablo I i II fan, ozbiljno sam razmišljao da podržaim Blizzard kupovinom Diabla III, ali mislim da ću se zbog ovoga suzdržati. Mislim da njima piratstvo nije problem. Mislim, jest, ali bože moj pa imaju 20ak milijuna igrača svakodnevno (WoW, SC2...). Ovo je stvar kontrole MOG iskustva na MOM računalu s MOJOM kopijom igre. Stvar je principa. Dan kada dopustim da netko upravlja mojim iskustvom i dinamikom moje customizacije racunala i igara na njemu dan je kada mogu kupiti Apple i XBox (svaka čast njima), i pogasiti ovo čudo na kojem pišem.
![]() |
![]() |
#508 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
zašto bi mi trebala veza ako npr. želim odigrati na laptopu? Nije da je ovo MMO ,pa da zahtjeva stalnu vezu ,a za piratluk - čisti bullšit ![]() Imho ,razmišljam čak i ne kupiti igru ako ostane ovako ... ![]()
![]() |
![]() |
#509 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja ću je kupiti, ali bih mogao nabavit i piratsku verziju jer nema svuda interneta. Ne pada mi napamet uzimat w'n'w da bi igrao diablo. Jedno je multiplay, gdje je gotovo neophodna veza na net (ako ćeš na battlenet, je ali ako ćeš u lan-u, nije), a drugo je singleplay. Najbanalniji primjer je ovaj: vani "smak svjeta", sve naravno iskopčano iz zida i jedino laptop živ. U tom slučaju isto ne mogu igrat, po njihovoj zamisli. Ideja im je super, stvarno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 | ||
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
nitko. do tebe je da odlucis zelis li uopce igru ili ne. nije rijec o udzbeniku za srednje skole pa da ga MORAS imati, nego o obicnoj igri koju mozes ili ne moras kupiti zavisno sta trazis od igre. Citiraj:
da ne spominjem silne gold/item hackove u singleplayeru permanentna internet veza i auction house su tu upravo iz tih razloga. rijec je o RPGu koji je masovno popularan sto se tice multiplayera u tom slucaju ima smisla da moras biti stalno spojen na net kako bi se izbjeglo silno cheatanje. bolje i to nego igra nastanjena imba likovima koji imaju same set iteme. ako ti se ne svidja, ne moras kupiti igru. slobodan si kupiti titan quest, sacred ili bilo koji drugi action RPG koji udovoljava TVOJIM zahtjevima (tj offline singleplayeru). diablo serijal ima toliko hardcore fanova koji ce kupiti igru posto poto da si blizzard moze priustiti koje god preinake hoce i opet zna da ce se prodati u milijunima. evo i quote samog blizzarda: Citiraj:
i ne vidim u cemu je problem danas gotovo svugdje imas pristup internetu cak i ako si na laptopu negdje na moru, opet se mozes spojit preko mobitela na 3G (cisto da se spojis na bnet i pocnes igrat singleplayer) Zadnje izmijenjeno od: Ordem. 09.08.2011. u 13:11. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|