Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.11.2008., 15:22   #481
chingyos
Premium
Moj komp

chingyos's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Bas probao nfs pro street...po meni puno bolja grafika..cista je i fsaa dobro radi...nekako je i pro bolji od ovog smeca
chingyos je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2008., 15:23   #482
Sonic2048
Premium
Moj komp

Sonic2048's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
I da bude novi engine i više auta i prokleti day and night cycle, i paljenje i gašenej svjetala i neonke. Ja idem napisati pismo djedu božičnjaku....
Sonic2048 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.11.2008., 15:53   #483
Keyser Söze
Rent-a-maniac
Moj komp

Keyser Söze's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Sonic2048 Pregled postova
I da bude novi engine i više auta i prokleti day and night cycle, i paljenje i gašenej svjetala i neonke. Ja idem napisati pismo djedu božičnjaku....

e a tankanje benzina? da moras pazit kada ces se upustit u neki malo jači getaway
Staro 23.11.2008., 16:12   #484
A.J.
Premium
Moj komp

A.J.'s Avatar

pa to bi bilo carski
ipak da malo bude zahtjevnija arkada
A.J. je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2008., 17:18   #485
sith_lord
Premium
Moj komp

Evo i ja ju prešao jutros u 2! Sve sa Gallardom, igra me još ni jednom nije izbacila tokom igre, e al' da je još malo duža (prešao sam ju za dva dana - duže sa migrao Crysis ) + od izgleda auta i detalja u igri očekivao sam ipak malo više...

sith_lord je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2008., 17:47   #486
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Ima li kakav patch za igru jer na službenoj stranici ne pronađoh ništa.

BTW vidio sam neki collector pack, da li to ima za PC jer mi se vozi SL65
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2008., 18:23   #487
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Evo probah igricu i katastrofa, ono klon prostreeta, nabolje bi im bilo da kupe engine od grida i naprave poštenu arkadu, stvarno je sam gameplay užasan tj. doživljaj i način vožnje je bezveze...dobro šta se s njima događa, mislim ea ima stvarno dobrih naslova vani, al ovo stvarno, raja im popljuva prostreet i oni uzmu taj engine i naprave drugu igricu....baš me zanima koja je ekipa radila ovaj nastavak...razočaran sam skroz budući da je jedino ova igrica ovakva na tržištu, mislim tipski...treba im neke ozbiljnije konkurencije....
skyman je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2008., 18:31   #488
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor skyman Pregled postova
Evo probah igricu i katastrofa, ono klon prostreeta, nabolje bi im bilo da kupe engine od grida i naprave poštenu arkadu, stvarno je sam gameplay užasan tj. doživljaj i način vožnje je bezveze...dobro šta se s njima događa, mislim ea ima stvarno dobrih naslova vani, al ovo stvarno, raja im popljuva prostreet i oni uzmu taj engine i naprave drugu igricu....baš me zanima koja je ekipa radila ovaj nastavak...razočaran sam skroz budući da je jedino ova igrica ovakva na tržištu, mislim tipski...treba im neke ozbiljnije konkurencije....
Moraš shvatit da EA voli lovu, a igru kupuje ameri () i tako ima pirušte nešto zarade. Njima je najbitnije da svake godine izađe NGS naslov bez obzira na sve . Što se mene tiče NFS iza MW nije izašao (čast Carbonu, na ultra dobrom sređivanju).
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2008., 18:35   #489
Pegasus8
Premium

Pegasus8's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Nakon tolko procitanih postova, dosao sam do zakljucka da necu ni probat skinut igru...
Ocito jos jedan los nastavak nfs-a.
Cekam sljedeci....
Pegasus8 je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2008., 19:08   #490
R2D2x2
Banned

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor skyman Pregled postova
Evo probah igricu i katastrofa, ono klon prostreeta, nabolje bi im bilo da kupe engine od grida i naprave poštenu arkadu
pa i ne bi bas
GRID ima jedino detaljne aute
ostale teksture su jako losih rezolucija pa su to zamaskirali pretjeranim bloomom (kad ga ugasis vidis zapravo koliko su jadne teksture okolo) - mislim da takav engine ne bi odgovarao u open world svijetu kao sto je nfs.
R2D2x2 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.11.2008., 20:03   #491
malcom
Premium
Moj komp

malcom's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
KidBoy128 aj mi poslikaj performanse bugattia jer mi se neda namjestavat.
Staro 23.11.2008., 21:14   #492
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
to je istina MW je bio jos najbolji NFS od ovih tunig auta... to je arkada ali zabavna prelazim ju ovak iz dosade heheh ne znam sto da igram pa igram to... to je jedini razlog zasto se zabavljam sa time... a i zelim ponovo dohvatit carreru GT btw jedina stvar me zivcira fizika je ocajna dozla boga naprave ju super u MW i undergroundu i onda je useru tu ono nevjerujem!!!
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 18:48   #493
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Citiraj:
Autor R2D2x2 Pregled postova
iskljuci world effects (ili ih stavi na low) - posto to onda u potpunosti makne motion blurr sto vjerujem da je uzrok tvoje mucnine
isto tako ne pomaze ni sto igras na 27" monitoru - osim ako ne igras na bar 3m daljine..
Istina, hvala. Smirio sam njihove P***rije i da se sad igrati, ali nesto mi nevalja sa grafikom generalno. vec sam ustanovio da crossfireX ne sljaka, ali ajde i sa jednom 4870 ide... no naopako?! Sto jace postavke stavljam, auto, sjene, drvece i aliasing su ruzniji?!?! Nakraju vozim bez ikakvog antialiasinga, i stvari izgledaju donekle normalno. Naravno nema vise ni glowa, blura i slicnih gluparija koje normalno u voznji nemaju sto traziti.
No ima totalnih gluposti u igrici: znao sam par puta prochi kroz objekte,
a jednom sam se utrkivao s nekim bossom, za kojeg je kakti bila fora da mu moram pobjec na 300m, enivej, zaletjeh se u stup. i reko ajmo restart(nema toga, fak) u kua, ajd idem se vozit onda polako dok igrica ne proglasi da sam porazen. kad ono, pokazuje da sam u vodstvu i da je auto neposredno iza mene?!?! Ali, uredno je prozujao kraj mene kad sam se zaletio?! I takve fore.
Inace, nebo je doista islo suprotno od pozadine dok sam vozio autoputom u zavoj, zato me lovila mucnina (jer realno, nebo moze samo nesto sporije ici u istom smjeru pozadine, oblaci nebi smjeli tak brzo letiti, da odu u suprotnom pravcu) enivej, toga je nestalo kad sam seljakao exe fajle s jednog kompa na drugi... svasta.
Steta, jer inace volim krstariti po tim nfs igricama, nadam se stoga da ce se speglati ili neki patch od nfs, ili hotfix od atija, koji to u posljednje vrijeme cesto radi (vidim da je hotfix izasao za farcry2)...ak tak nastave, da ce za svaku igricu trebat hotfix, laganini se vracham na nevidiju u nadi da ona bolje rjesava drivere

Evo za kraj da ne ispadne da sam luud, citat sa stranog foruma:

Citiraj:
After they took Red Alert 3 and made it into a kindergarten joke, The Electronics Arts corporate game-ruining-machine is advancing to ruin another anticipated title. After they bored us to tears with ProStreet, now it seems they messed up NFS Undercover's graphical engine and forced it to look bad - with broken Anti-aliasing support, horrible shadowing and some weird glitches.

The good news is… our very own SpectatorX found a way to improve the graphics a bit by increasing the Car Level of detail Level. All you have to do is to run the registry editor, navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Need for Speed Undercover and modify g_CarLodLevel DWORD to 2. You can also play around with some of the entries there, but watch out! The game is automatically resetting some of settings on launch.
In addition, to enable antialiasing you need to disable it from the game, rename the nfs.exe executable file and force it on driver-side by using Catalyst/ForceWare. We haven't tried it yet, but it should do the trick.
Overhaul je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 19:08   #494
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Jel se može di isključit ono glupo kočenje u zavoju kad se skreće, tj u zavoju pustim gas i skrenem a ono brzina pada kod da kočim...tj i kad držim gas a skrećem isto brzina pada, jel je to tak ili se da isključit...da bude normalno! Jer sam skužil da kad tražiš trke je drukčije vozit, nego baš kad si u trci! Makar i nije nešto novi nfs...al to je već rećeno hihi, !
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2008., 20:57   #495
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Evo jos pokoji tehnicki detalj za korisnike Ati kartica (preneseno sa forums.amd.com)
Citiraj:
actualy the catalyst has a profile for nfs.exe (which was the name for an old need for speed game exe)
in this profile crossfire is disabled (so it is why it is very slow on multi GPU)
if you rename the exe like i did by need for speed undercover.exe, there will be no more profile so crossfire will fully work again (tryed it with gpu-z the second card went from 0% activity to 99% activity)
od moderatora amd/games foruma;
Citiraj:
Any bad shadows are down the game using a crap technique for shadows and without using Fetch4 or PCF for shadow filtering so theres nothing that can be done via the drivers update to improve them.
Staro 25.11.2008., 23:23   #496
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
dao sansu igri samo radi par dobrih autiju koje sam tio isprobat, ali nakon par odvozenih trka izbrisao igru....grafika mi je katastrofa, sve na high i aa na full i jos mi prelose izgleda, muzika mi isto slaba koliko sam vidio u pol ure igre, stekanje na momente iz cista mira, ponasanje autiju mi je nije sjelo...mah neda mi se trosit rijeci vise na ovaj nfs
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2008., 23:26   #497
Paxton
Expert from the shadow
Moj komp

Paxton's Avatar

Stvarno sam bio fan N4S, ali nakon ProStreeta i ovog još goreg izroda mislim da necu ni probati nijedan više... Za ovaj nastavak katastrofa je preblaga riječ..
Paxton je online   Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 01:20   #498
bruno_x
Premium
Moj komp

bruno_x's Avatar

nfs

ej ljudi sta je sa ovon igron?
koji stroj moras imat za ovo igrat?
zasto steka?
jel ova igrica namjenjena za ps3

mislin koji kurabikis?

na kojoj je vi rezoluciji igrate?
bruno_x je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 01:34   #499
Newmie
Premium

Citiraj:
Autor bruno_x Pregled postova
zasto steka?

mislin koji kurabikis?

Ajme koliko pitanja...
- očito je da igra bas nije dobra, to si mogao zakluciti iz dosadasnjih postova
- preporučena konfiguracija ti stoji na službenoj stranici
- šteka jer si možda pretjero sa detaljima i rezolucijom, iako šteka i sama po sebi no za to nemas popravka
- Mislim da nije isključivo za ps3 namjenjena
- kurabikis?
- ne igram tako da ti ne mogu reci za rezoluciju, no gore ti je vec nekoliko ljudi navelo na kakvim postavkama igraju..
Newmie je online   Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 13:25   #500
Sonic2048
Premium
Moj komp

Sonic2048's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor bruno_x Pregled postova
zasto steka?

mislin koji kurabikis?

reza 1680x1050 i sve na max i nešteka uopće
Sonic2048 je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 14:56   #501
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Igra ne šteka na nVidia 8800 seriji grafickih kartica...cak ni na max postavkama rezolucije 1680*1050...

To ak ti steka, znaci da nemas orginal (ko i skoro svi na ovom forumu za vecinu igara, samo se delaju jako pošteni), a pošto ti šteka, znači da nisi stavio ispravan C...K za tu verziju koju si skinul s neta...
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 15:08   #502
Speedbreaker
Premium

Datum registracije: Jun 2007
katastrofa...
instalirao, igrao pol sata i uninstall.
jednostavno pre loše, cijelo vrijeme prerada starog koje sve već viđeno.ničeg novog nema.najviše me živcira skretanje auta.mogu sa stopedeset ući u zavoj od 90 stupnjeva, nemojte me sad napast kako je to ipak arkada, ali što je previše previše je.A ono ulaženje u utrku...samo stisneš Tab i u utrci si.nema više onog starog voženja do utrke ili barem ono jump to race.nemam što više reći.
Speedbreaker je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 15:22   #503
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Gle ove budale na službenom Undercover forumu:

Citiraj:
POS:
Beautiful city, ridiculously good looking cars, driving is almost identical to real driving.

Vidi se da je igra rađena za amerikance
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 27.11.2008., 16:13   #504
R2D2x2
Banned

Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
To ak ti steka, znaci da nemas orginal
steka i ljudima sa originalom
ako se cak i ATI driver development team morao oglasiti oko losih performansi ove igre onda znas da nesto nije u redu sa samom igrom...

Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
znači da nisi stavio ispravan C...K za tu verziju koju si skinul s neta...
nebitno je koju verziju igre imas
jednostavno je igra neoptimizirana i steka na odredjenim konfiguracijama

ako mi ne vjerujes, dovoljno je pogledati PS3 ili XBOX360 verziju igre
obje verzije isto imaju lag u igri (koji je posebno izrazen u PS3 verziji)
skoro svi recezenti spominju los engine i na konzolama i na PCu koji cini igru skoro neigrivom

tako da si to nitko nije umislio niti je to do piratskih verzija (nema te zastite jos koja moze graficki onesposobiti igru a da se ne moze probiti...)
Staro 28.11.2008., 20:16   #505
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

E da, i ono sto sam spominjao, moguca muchnina u igri na otvorenim prostorima, kazu po netu da je to zbog ideje autora igre da promjene DOF kamere kad ubrzavas. Kazu da se nesto slicno radilo u prostreetu u speed utrkama, ali neznam, tamo me nije muchnina hvatala. Ovdje definitino nesto ne stima. R2D2x2, spominjao si da grid nema dobre okolice i da taj engine (modani UT3 engine jel?) nebi sljakao za otvorene prostore u nfs-u. Ja ustekao grid ponovno, i to nije tocno. Evo naprvio sam usporedni skrinshot slicnih situacija u obje igre, kao prevo daleko veci bloom ima nfs undercover, kao drugo, pa grid ima cak travu, da ne spominjem aktivnu publiku. Sve postavke su na max maximuma, na HD rezi (sad kad je smanjeno, cak izgleda nfs puno bolje nego u originalu) ali fora je vidjeti ovu smijuriju od "zreacne perspektive" gdje su najudaljeniji neboderi skroz sivi, a jos udaljenija dizalica iza njih savrsano cista, da ne spominjem fleke od kroshnji u nfs naspram svakog listicha na drvecu u gridu
Staro 28.11.2008., 22:13   #506
R2D2x2
Banned

Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
R2D2x2, spominjao si da grid nema dobre okolice i da taj engine (modani UT3 engine jel?) nebi sljakao za otvorene prostore u nfs-u.
ugasi bloom u potpunosti u Gridu pa ga opet igraj (ima programcica koji to omogucavaju)
engine ima dobru okolinu, ali nema detaljne teksture (zato i tolika kolicina blooma i u DiRTu i u gridu)

mislim da taj engine nije dobar za otvorene okolise posto je rijec o UT3 engineu koji ima notornih problema sa "iskakanjem" tekstura (pridjes nekom zidu a tekstura se pojavi tek nakon par sekundi) i renderiranju tekstura (udjes u neki level a sve teksture mutne i moras cekat par sekundi da se to sve izostri)

u gridu je to dobro, posto je rijec o manjim levelima
ali sumnjam da bi to sljakalo na otvorenoj mapi gdje se sve mora loadati iz prve (tj streamlineati dok igras..)
Staro 28.11.2008., 22:21   #507
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
nije istina da nije bitno koji c... imaš, meni je isto s prvim imalo lagova i glitcheva, dok s ovim drugim nije bilo
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 28.11.2008., 23:16   #508
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
ma hebeš to eo sad sam skinio Most Wanted-Black Edition i sad ću to opet prat
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Staro 28.11.2008., 23:32   #509
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
ma hebeš to eo sad sam skinio Most Wanted-Black Edition i sad ću to opet prat

black edition?

u vezi ovog stekanja...ja sa svojom konfom "moj komp" sa sve maxed out imam oko 30 fps-a prosjecno , a sa sve lowed out (640x480 .aa of , sve kolko god nisko moze) oko 80 prosjecno.... I OPET STEKA!!!!!

Fakat me nazivcirala, pa Krajsis na 30 fps-a leti a ovo smeche i sa 80 steka

Ja mislim da bi trebao bit kraj NFS-a , da taj naslov zadrzi slavu NFS2 , Undergrounda 2 i MW-a
Staro 28.11.2008., 23:45   #510
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
black edition?

ma to je kao neki collectors edition s par izmjena nekih pa eto da bude barem neka promjena otakad sam zadnji put igro

EDIT:kad smo već od toga da ne otvaram novu temu...kada želim instalirat taj MW napiše mi poruku da ne mogu instalirat jer nemam DX zadnji što naravno imam....i neće nastaviti instalaciju.U čemu je problem??

Zadnje izmijenjeno od: slavonac90. 29.11.2008. u 00:12.
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno