|
![]() |
#481 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo slikica...Upozorenje, rekao sam da je sistem u užasnom stanju ![]() Receiver ![]() ![]() ![]() Na njemu ne piše koji je proizvođać, ali ako itko prepozna što i tko je to, bio bih zavalan! ![]() Zvučnici: ![]() ![]() Na njima kaže: Citiraj:
![]()
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 06.04.2008. u 20:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Kad sam krenuo u ove vode išao sam kod prijateljevog prijatelja, koji mi je kasnije postao jedan jako dobar prijatelj, je prodavao baš tako nešto, ali je bilo ugrađeno u ormarić. Gore još klasično, gramofon i stakleni poklopci. No otišao sam na drugu stranu, riz alfa 5 + pioneer a103. Heh, sjeća li se itko, i da li je itko od vas imao dcc? CD je bio medij novog doba, o snimanju se samo moglo pretpostavljati i čuti priče koliko su prazni mediji skupi i kolika je vjerojatnost da neće uspjeti. Ali dcc je trebao biti siguran put kopiranja cda sa minimalnim gubicima kvalitete. Što je još najbolje, mogao je reproducirati i obične kazete. Tako su počeli dani, kopiranje na kazete na decku za kojeg si dobro izvrnuo džepove, posuđivanje komponenti i zamjena na tjedan dana da se iznenade uši, kupovanje praznih metalki za 30 Kn. I sad kad netko kaže da je taj sport skup, nek samo povuče kroz što su prolazili prije samo 10 godina. Original Cd je koštao isto, a dobra kazeta, tipa BASF metal skoro trećinu originala. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#483 |
Premium moderator
|
Znači ovo bi moglo biti RIZ Alfa 5 ili Pioneer A103, taj receiver, ako sam dobro shvatio? Za zvučnike se zna što su, S-E RL 133 ![]() Valja li to išta po današnjim mjerilima? Moj dojam je da valja ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisi dobro shvatio, raspisao sam se o sasvim drugim stvarima. Kažem, najvjerojatnije je to što imaš dio siemensove "linije", nazovimo ju tako, koja je prvotno bila u ormariću. Riz i pioneer koje sam spomenuo nemaju veze s tim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Premium moderator
|
Nisam mogao razlučiti točno gdje si počeo pričati o drugim stvarima hehe ![]() I Siemens isto...hmmm.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Premium
|
Citiraj:
Sjećam se još RIZ sustava na koji sam slinio još od osnovne, a i tad je bio stari kramp. Deck ladičar, roštiljada tuner sa digitalnim displayom, i poznati turandot, kojeg valjda svaka druga kuća posjeduje. Ja još uvijek imam potpuno funkcionalan komplet Nikola Tesla koji je licenca Unitre, identičan samo sa drugim oznakama. http://upload.wikimedia.org/wikipedi...tra_stereo.jpg Soft touch kontrole ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Premium moderator
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Nije me bilo par dana. Cuj swarm, to ti se isplati ici slagati, jedino i samo ako si emocionalno vezan za to / palis se na trash vintage... To je onak... Lose... baci u smece lose imho... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#491 |
Premium moderator
|
O.K. Presvući ću ih sa tilom pa ću ih ostaviti djedu. On sluša radio na njima i za njega imaju sentimentalnu vrijednost ![]() Pa da barem onda izgledaju na nešto ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
JDM
|
Citiraj:
U svakom slucaju bolje nego moja varijanta sa kosem za smece. Uglavnom sretno u DIYu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
polako ali sigurno ![]() http://img.w3dizajn.net/images/Slika00211oc.jpg http://img.w3dizajn.net/images/Slika005zl7c.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
JDM
|
ja sam jucer dobio jednu sitnicu koja me veseli. Uglavnom frend mi je slozio nosac za slusalice od prokroma. Iskreno neznam kak mu se da tolko varit, smirglat i to, al ajde ako ga veseli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma to je nosac role za guzobris papir, malo ispoliran.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Trebam jedan mali savjet. Znači imam zvučnike Z5500, koji su kupljeni kako bi se gledali filmovi i slušala muzika, no međutim nakon dvije godine nisam pogledao niti dva filma. Sad me zanima koliko bi bilo dobro te zvučnike prodavati i kupiti CA 30 (ili možda neke bolje za te novce), koji bi za prvu ruku bili spojeni na jedno starije pojačalo od Pioneer-a? Do modela pojačala ne mogu doći sada. Soba je veličine nekakvih 12-13 kvadrata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
sta da ti kazem...ja sam imao te logije i sto je najgore, kad sam ih kupio vec sam onda bilo zaludjen hifi-jem, ali nisam znao da se dobar hifi moze rijesit za male pare..ali sam za godinu dana to skuzio, prodao logije i tak..stoga, prodavaj to i kupuj hifi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() A pojačalo možeš promijeniti s vremenom ak ovo neće dobro svirati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
Premium
|
Citiraj:
Vrisnuli na visokotonci i to je zamijenjeno, a trenutno ne radi srednja jedinica. Bas je orginal i još uvijek radi besprijekorno To su ovi zvučnici http://www.tazbar.com/Common/ImageVi...4416899&Size=2 I da jel može nekakva preporuka pojačala za ove CA S30? Kako bi to išlo sa ovim pojačalom koje ima Fleks? Kakav je Denon? Ili je možda bolje još stediti? Da znam, puno pitanja. Ali novi sam u ovom ![]() Zadnje izmijenjeno od: tr@yche. 13.04.2008. u 23:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
JDM
|
Meni sony bolje svira nego sto mi svira denon. Ostalo jeftinije nisam cuo, al kako god da okrenes za te novce stereo pojaclo svira bolje od onih tamo 5.1 receivera. Mozda nebi bilo lose da se istegnes do 1900kn za nada, al mene je od njega odbilo to sto nema phono ulaz. A ispod toga (cjenovno) imam neki osjecaj da je sve isti vrag. A i sa tim CA zvucnicima cisto sumnjam da ces cut neku masnu razliku... Nisu to zvucnici od 3k kn pa da im treba pojacalo od 3k kn ![]() Fino zvucnici 1400, pojacalo 1300-1600 i majka. Mislim da cak imas i onog marantza nekog u tehnomaxu po 1700kn, mozda ti on nebi bio los izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
bas sam odgovarao na post, pa mi se nesto syebalo i sad vidim da ti je Fleks donekle tocno odgovorio.. Doticne Cambridge nisam cuo, ali po reakcijama su navodno odlicni, a kako ja volim kakrakter zvuka malih bookselfa, vjerijem da bi mi se svidjeli.. nego, kako je Fleks rekao, vjerujem da ni s jednim pojacalom za nekih 1500 kn ne mozes pogrijesit. Fino odes u Audio Cinema art, trazis da ti sloze setup, poneseš par svojih cd-a i poslusaš, ako ti ne valja, trazis da ti spoje drugo pojacalo, usput popricas s prodavacem, i on ce ti udjelit par korisnih savjeta... i onda ces vidjeti na cemu si..ali sad da postoji neka velika razlika izmedju tih pojacala na tim zvucnicima, mislim da i ne postoji, odnosno da i ne mozes pogrijesiti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Premium
|
Ma jedini razlog zbog čega to pitam je što bi si Sony-a mogao odmah priuštiti, a za nešto skuplje bi se ipak trebao strpiti. Da vas odmah zagnjavima za kabel između kompa i pojačala. Kartica je TerraTec 7.1 Space, jel ima neki kvalitetniji kabel za kupiti? Review kartice: http://www.digit-life.com/articles2/...n71/index.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
JDM
|
Citiraj:
A za kebel koji ce ti to povezat daj 100kn i to ti je to. Kupis si jos neke zvucnicke za nekih 100-200kn i imas i vise nego solidan setup ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|