Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro Jučer, 22:33   #5041
DSA
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
Uspio jucer upecati taj kauflandov set.

Nije bilo u prvom ducanu dok ih je u drugom bilo gomila.

Za tih 130€ mi djeluje odlicno. Vidjet cemo kako se se pokazat u praksi.

Zgodno je sto se dobije i torba u koju sve fino stane.

Ako se pokaze ok onda cu vidjet da nabavim jos jednu dvije baterije.
U kojem ih ima gomila?
DSA je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 23:29   #5042
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Veli mi kolega da se prodaju u Lidlu, bas udarni bitovi od Parksidea?

Jel netko uzeo, jel ih ima jos? Jel vrede cemu?

Pretprosle godine uzeh na akciji Milwaukee set udarnih kod Kranjeca, ali ne pamtim da je Parkside imao udarne zasebne.

@Mar,

svaka cast na trudu, samo, koju god budem imao renovaciju u buducnosti, ispod 2 metra (u komadu) ne gledam vise keramicke plocice. Fuge mi se gade, hocu ih preskociti za sva vremena, ili svesti na minimum. Vele da se ceka duze zbog narudjbe, znatno skuplje, ali za ne gledati fuge, sve je super

Budim poruku, bas gledam, to bi trebalo biti ovo, mada niti jedan test/video ne nalazim, jel to najnoviji set?

...
Bilo je i PS udarnih ali ne mogu reći da sam bio nešto pretjerano oduševljen. Puklo mi nekoliko bitova i magnetni držač je bio loš jer magnet otpadne odmah. Magent se nalazi u cijevi i iza njega je mala opruga na koju je magnet uhvaćen i to se raspadne trenutačno. Bolji su mi oni obični magnetni držači bez opruge i ovog prstena za zaključavanje.

Uzea sam i ovaj set i čini se dobar za sad. Također imam i još nekoliko setova (onaj u limenoj kutiji, neki s zlatnim bitovima i više ne impact modela koji se nisu pokazali ništa lošijim ).

Prije ovog sam uzeo i neki set sa 10 srednje dugih PH2 i PZ2 bitova i snap on adapterom za 1/2" na 1/4" (za monažu bitova na veliki udarni).
Ovaj:

Što se tiče fuga, ako ti se toliko gade razmisli o poliuretanskom podu, prijateljici mi bio neki lik koji je i Rimcu radio podove u hali i to izgleda neloše skroz. Ili eventualno epoksi ili mikrocementni.

Što se zidova tiče to mi je sad isto dilema što staviti kad budem renovirao kupaone. Mislio sam ići čak i na zatvorenu tuš kabinu i minimalno pločica (ili podove u komadu tipa epoxy ili mikrocement), iza umivaonika i školjke nije problem to može i compact ploča ili kaljeno staklo zaljepljeno direktno na zid pa oko nje ožbukano i ogletano da bude u razini sa zidom.

Zadnje izmijenjeno od: Mar. Jučer u 23:39.
Mar je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno