|
|||||||||||
|
|
#5041 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#5042 | |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Uzea sam i ovaj set i čini se dobar za sad. Također imam i još nekoliko setova (onaj u limenoj kutiji, neki s zlatnim bitovima i više ne impact modela koji se nisu pokazali ništa lošijim ).Prije ovog sam uzeo i neki set sa 10 srednje dugih PH2 i PZ2 bitova i snap on adapterom za 1/2" na 1/4" (za monažu bitova na veliki udarni). Ovaj: ![]() Što se tiče fuga, ako ti se toliko gade razmisli o poliuretanskom podu, prijateljici mi bio neki lik koji je i Rimcu radio podove u hali i to izgleda neloše skroz. Ili eventualno epoksi ili mikrocementni. Što se zidova tiče to mi je sad isto dilema što staviti kad budem renovirao kupaone. Mislio sam ići čak i na zatvorenu tuš kabinu i minimalno pločica (ili podove u komadu tipa epoxy ili mikrocement), iza umivaonika i školjke nije problem to može i compact ploča ili kaljeno staklo zaljepljeno direktno na zid pa oko nje ožbukano i ogletano da bude u razini sa zidom.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. Jučer u 23:39. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |