|
![]() |
#5042 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5043 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#5044 |
Premium
|
Probal sam 1 meč na NA. No fucking way da tamo igraš ![]() Igral sam Thresha, spasil Ez -a jedno 10-tak puta, ali taj lag od pola sekunde je u ovoj igri sve... Tako da nije išlo. EDIT: Novi client, boostali Gnar-a (WTF???) umjesto da ga nerfaju, i koliko vidim žele ove champove koji se ne igraju nekako vratiti u igru, pa boostaju shivanu, urgota, TF-a, rumble-a itd. Btw. Ovo je nekaj novo da se može mjenjati ime za IP? Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 27.08.2014. u 15:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5050 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5051 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja ti velim, promijeni si nick u nešto tvrđe i kvalitetnije. Imam ja jednog smurfa s brutalnim mmr-om ako je netko zainteresiran tj ako se želi brzo probiti u platinum, možda i diamond. naravno, cijena nije mala i uključuje koitus.
![]() |
#5053 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Vidim da vas ima tu jako puno koji igrate LoL, pa ako mi moze netko dati link za nekakav pocetnicki guide (po mogucnosti na hrvatskom) da procitam malo i da si olaksam pocetak ![]() Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5054 |
Banned
Datum registracije: Aug 2014
|
fokusiraj tenkove,igraj solo rambo style,flame,troll,ks,feedaj,igraj teemu adc,prefidaj lane odi afk.... tak ti se ranked igra <3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5055 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Nema baš kvalitetnog guide na hrvatski tako da ako ne razumiješ baš engleski pitaj tu ili možemo na teamspeak pa ti objasnim šta ti bude trebalo ![]() Možeš i tutorial odigrati čim udješ u igru ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 29.08.2014. u 09:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5056 | |
Premium
|
Citiraj:
Farm = samo zadnji hit, znati ne pushati svoj lane, nego freezati lane, znači da nisu minioni baš na tvom turretu konstantno, a opet ne pushati na protivnički jer je tamo više potencijala da te smaknu ![]() Imati oko 100 creepova u 15. min je ok ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5057 |
Banned
|
nauči što koji lane znači -top -mid -adc -support -jungle nauči last hit minonje,farma je jedna od najbitnijih stvari u lol nauči što znači i kako kanterat champove [ za ovo ispod 6 mjeseci nema šance da ćeš pohvatati ] gdje i kako se pozicionirati za određeni lane u fightu. NAUČI FOKUS!!!!! jedna od najvećih grešaka koje lol igrači rade i 90% greška radi koje se gube igre nauči kada se vraćati u bazu,kada je sigurno pushati,kada i gdje ići.Pokušati izbjegavati da se na mapi nađeš sam i da te se lako izolira. WARDAJ WARDAJ WARDAJ . tih 75 ili 100 golda ti može spasiti igru i život. gledaj lcs ligu i playeve njihove.od njih se svašta može naučiti. i kupi si 2 ili 3 tipkovnice i miša viška zato što u idućih 6 mjeseci ćeš minimalno razbiti dvije. NEFLEMAJ!!! NIKAD ...flame gubi igru..izvlačio sam igre sa 0 10 i slično samo raid team komunikacije...flame,ks,troll,poland,idiot.noob ne pomaže nikome i psiha ljudi je kada je flameaš lošije igraju. Ako vidiš 2 ili 3 poljaka u igri koji lockaju tryndu ili master yi stisni x i izađi z igre.Izgubiti ćeš 3 boda a ovako ćeš izgubiti 20 sigurno. ti su minimalne osnove..minimum.... nauči isto značenja svih itema,kako za koju situaciju,nauči što su rune i pojedini masterisi. Imaš stranice kao lolking i slično gdje ćeš pokupiti puno opisa oko buildova,itema,i ostaloga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5058 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Hvala svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5059 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
AFK, mogu pitati, koji ti je IGN nick? btw, ja sam više otvoren za normale nego prije, tako da ako je netko for in, na EUNE, be free to hit me up ^^ i ako netko hoće kupiti EUW acc, odigrao 2 rankeda ove sezone, 2-0...MMR mu je na razini plat-golda, prošle sezone bio Gold 2, nije mi se dalo dizati ga u Platinum jer sam grindao na EUNE ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5060 |
Banned
|
Na žalost silver III sam,došao 90 bodova sa malph [ zadnje 3 carryo ] i sad sav sretan još jedna pa provizija,...afk,fokus tanks,....pljaaas 30 bodova ![]() ![]() ![]() da stvar bude gora kolega moj je diamond 2 drugi gold II ,sa njima sam počeo igrati i učio sve od njih...samo da ja još doguram ![]() čitao sam da je bolji eu west radi community pa se želim prebaciti tamo...ovi poljaci će me uništiti.. Zadnje izmijenjeno od: AFK. 30.08.2014. u 09:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5062 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#5063 |
Banned
|
evo po treći put...97 bodova...ranked q...malph 5 1 ..fino mi ide ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5065 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ja se sjećam da sam prije 2 sezone u P1 bio nekih 2 mjeseca ako se ne varam, s nkeih 4242 promocija ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5066 |
Banned
|
ma malph mi nije ni main champ..igram ga zato što sam si uzeo mecha malph pa mi je zlo kako izgleda ![]() ali neznam ja vam više našao vlastiti put za malph kao i za main champove igram ih po nekom svom....recimo malpha igram ap jungle sa malo tanky... obično carry sa njim...spectral + rod of ages + iceborn + sorceress shoes... kad dođem taj build...ti genkovi su nešto št oobično preporučam da se bana ![]() nekad ga igrma full ap mid obično presilujem mid ![]() evo ga sad malo afk opet na 20 bodova...pa ovaj ranked je doista ..lotto..0 skills ![]() Zadnje izmijenjeno od: AFK. 30.08.2014. u 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5068 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Ja dok sam bio Silver I prošle sezone. Dođem do 99, padnem u Silver II. Vratim se u Silver I i onda gore dolje nekih 2 tjedna. (dobijao po 3 boda etc.) Na kraju sam negdje iz 5. ili 6. promocije otišao u Gold V ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5069 |
Premium
|
Samo da se nadovežem na prijašnje komentare... Nema, ali NEMA, razlike između EUW i EUNE. Svako flame svoje, pa se prebacuje itd. Imam frenda u Diamond IV, igra od bete, i bio i na euw i eune i isti mi je drek, jedino što je eune za koju trunku laški po njemu, ali i to je relativno opet. EDIT: Trynda je zvijer u đungli. 10:0 score, samo farm i counter jungle i pritiščem lanove... GG WP u 20 min ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 31.08.2014. u 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5070 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ja sutra stavljam na download pa da bude belaja ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|