|
![]() |
#5041 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Naravno da ćeš platiti pdv ako ti ga pošalju iz zemlje izvan EU. Raspitaj se odakle ga šalju. btw, nije više Linić nego Lalovac. ![]()
#5042 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Moj je sa službene stranice, kupljen klasično s pozivnicom negdje krajem rujna, poslan u Njemačku na mailboxde.com i sa svim poštarinama koštal između 2400 i 2500 kn. 6,5 dana mu je trebalo ukupno od narudžbe do isporuke na vrata u Koprivnicu. Za Zagreb bi bilo i dan kraće. Praćenje pošiljke kaže da je putoval iz Engleske u Njemačku pa kroz Italiju u Zagreb. Nije bilo nikakvih dodatnih PDV-a, carine i sl. Možda zato kaj je prek mailboxa pa je kod nas kao poslan iz Njemačke. Carina iz Kine je možda već uračunata u osnovnu cijenu s poštarinom na službenoj stranici, a ovo dalje je unutar EU.
|
Oglas
|
|
![]() |
#5043 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2014
|
Eto finale .... Samsung Galaxy S3 Neo ili LG G2 Mini...mišljenje? |
![]() |
![]() |
#5044 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5045 |
Guest
|
jedno brzinsko, kaj uzeti, zenska osoba do sada imala neki 3.5" htc 1000kn cca range... moze do 4.5-4.7 ekran, hvala |
![]() |
#5047 |
Guest
|
mora biti novo sa pisanom garancijom |
![]() |
#5048 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Huawei G6 LTE za 998 kn |
|
![]() |
![]() |
#5049 |
Guest
|
hvala, a sad molim jos jednu preporuku za 15g klinca...bitne su mu igrice naravno ![]() |
![]() |
#5050 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Novaca? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5051 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Ti klinci od 15god. jakooo dobro znaju što hoće što ga nepitaš što bi želio ![]() ![]() Naravno jedno su želje, a drugo mobučnosti ali..... obićno budu nesretni kad oni nešto neodaberu glede tehnologije kojom se služe ![]() |
![]() |
![]() |
#5053 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
A ja bi mu baš uzeo neki koji za igrice nije dobar, čisto da ne gubi oči na malom ekrančiću. Usotalom, što će mu to s 15 godina. Daj ga poduči malo. Kolega brko te pitao do koliko novca, a ti niš konkretno ne kažeš. Kako da ti netko pomogne? iPhone 6 ili galaxy note 4 bi bili najbolji izbor za igrice, a ti vidi koliki je to šok za tvoj novčanik.
#5054 |
Guest
|
oko 1000kn isto, to je od frendice s posla necak, tak da nemam nikakvog inputa osim da preporucim dobar mob za te pare ![]() |
![]() |
#5055 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
I sam imam istu dilemu, moram puncu nać bestbuy mob za cca 1500-1700kn novi u trgovini i ta dva su jedino što bode u oči. Zašto bi bila laka odluka? I zašto tako lako s3 neo? Zbog pol gige rama više? Ovak sam ja to složio: S3 pro's - pol gige rama više (imho jedina bitna prednost), veća reza (totalno nebitno), 16gb interne, 200mhz viši takt; con's - slabija baterija (15ak%, što nije zanemarivo), touchwiz (mob će biti na stocku), nema infrared (nije od životne važnosti ali vrlo iskoristiv feature, pogotovo budućem vlasniku), teži, veći. G2 mini pro's - jača/bolja baterija, infrared port, ips lcd, lg ui je najfluidniji stock android; con's - tih pol gige rama manje, 'samo' 8gb interne. Ja se još uvijek važem između njih 2, a moram mu riješit mob ovaj tjedan...
#5057 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
#5058 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ali kaj nije taj popust samo ako se na Diners kupuje? |
![]() |
![]() |
#5059 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Mob je predobar, sve leti, a najviše mi se sviđa što ima tanke rubove, odnosno, dobro iskorišten prostor za ekran pa ni nemam filing da je 4.7 nego manji, to je bio i glavni razlog za kupovinu. Čim sam ga upalio odma mi je ponudio update na kitkat, ekran je bez zamjerke, baterija isto... Ima i neke zanimljive dodatke tipa da može biti universal remote i zamjeniti sve daljince u kući, da mu se ekran ne gasi dok se gleda u njega itd. Ili to ili G2 mini koji mu je vrlo sličan, S3 bi zaobišao, meni osobno totalno odbojan mobitel, najviše zbog dizajna i samsungovog softvera. |
|
![]() |
![]() |
#5062 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Kako je veća rezolucija totalno nebitna? Glupost na kvadrat, posebno zato jer se ovdje radi o razlici od 70 ppi po inču u onom kriznom području do granice od 300 ppi. S3 ima 306 ppi, dok G2 mini ima 234. Nije baš mala razlika. Ajde da si rekao da je razlika između 400 i 500 zanemariva, ali ovo ![]() ![]() IPS LCD je dobar, ali ne možeš reći da je bolji od AMOLED-a jer je tu stvar osobne preference. Ok, touchwiz je sporiji, ali zato imaš više opcija nego na LG-evom ROM-u. Primjerice, softver kamere je na LG-u osakaćen, dok je kod Samsunga dostupno mnogo vrijednih opcija. Zaključak: S3 - Veća rezolucija ekrana i bolja oštrina, duplo više interne memorije i prima sd kartice do 64 gb (G2 mini do 32), pola gige RAM-a više, bolji wi-fi (a/b/g/n naspram b/g/n), NFC, bolja kamera na svim poljima, noise cancellation. G2 mini - Kompaktniji, IR blaster, bolja baterija Mislim da je kolega zbog ovog rekao laka odluka.
![]() |
#5063 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Stvarno ljudi IR port ko relavantnu stvar navode? nisam ni znao da opremaju mobitele sa time još,to je ko ono,uzmeš Alienware PC i ugrade ti 56k modem ![]() Nego,baterija je jača na LGu ali Samsung ima AMOLED ekran koji manje troši stoga se dođe na isto više manje. Proširiva memorija i više RAM-a....ovo ti je no brainer po meni. |
![]() |
![]() |
#5064 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
#5065 | |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: gil. 16.12.2014. u 20:51. Razlog: dodatak |
|
![]() |
![]() |
#5066 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5068 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
krivo |
![]() |
![]() |
#5069 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Negdje je bolji G2, negdje S3 Neo. Preferiram Samsung pa je moj odabir S3 Neo. Najvise zbog pola gige rama vise. EDIT: G2 Mini*
Pošten trgovac: 1, 2, 3 ,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ,17, 18, 19 Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 16.12.2014. u 21:18. |
|
![]() |
![]() |
#5070 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kolega, ispravak. S3 neo NIGDJE nije bolji od LG G2 ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas