|
![]() |
#4982 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jesi probao na kontaktu koji ima više od jednog broja? Možda se može nekako isključiti izbor broja i na kraju ta potvrda pritiskom na slušalicu, al nije moj mobitel pa mi se nije dalo ni tražiti. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4983 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ala bokte mazo neinformiranih ljudi... KOD SAMSUNG pametnjakovića otvoriš imenik, najdeš kontakt i SVAJP RAJT 4 CALL oder SVAJP LEFT 4 SMS. Kako to ne znate ljudovi? Kako? Treba li da video snimim?
#4984 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidi se da nemaš iskustva sa Samsungom. Inače, ima i lakša metoda - nađi kontakt, swipe desno=zovi, swipe lijevo=poruka
#4985 |
Premium
|
Budimo realni... U vrijeme kad je na skoro svim tarifama džabe zvati, koji još mazohista šalje SMS poruke? Imam Samsunge već ohoho i nisam više od 10 puta svajpao u levo. SMS = nužno zlo :-)
#4987 |
Premium
|
Ti si neki napredan i hrabar. Mene strah je to da koristim.
#4988 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Inače sve zovem direkt iz dialera, ono t9 filtriranje kontakata ili kako se već zove. Ajde, valjda i taj svajp radi, nisam sa time upoznat. |
|
![]() |
![]() |
#4990 |
Premium
|
Ja sam ga disejblao. Rađe svajpam udesno.
I LIKE TO WALK ALONG THE BEACH WITH A RAGING HARD ON. IT'S FUNNY TO SEE THE REACTIONS. ![]() Zadnje izmijenjeno od: The Man. 14.05.2015. u 14:45. Razlog: Dosada na poslu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4991 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Frendici za rođendan uzimam masku za S4 i vjerojatno zaštitu za staklo, ako ima u paketu odlično. Šta bi bilo najbolje bang for buck? Maska bi trebala bit s "poklopcem", preklopna tipa ovog. Treba mi već sutra pa mi samo ulaze u obzir domaće trgovine, da mogu odmah izać s time. |
![]() |
![]() |
#4992 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4993 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Inače, mali update vezan na bateriju. 6 i pol sati SOTa kroz 2 dana gdje je konstantno upaljen 3G. Ne loše u svakom smislu tako da definitivno odustajem od 3400mah baterije. Nije skupa ali nema potrebe. Btw, imam viška zapakirani Ringke Fusion plavi case za S5. PM ![]() |
![]() |
![]() |
#4994 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Koje su to baterije? Ima li i za S4? Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 15.05.2015. u 21:13. |
![]() |
![]() |
#4997 |
Premium
|
Dakle ovako. Jučer popodne moj Galaxy Tab 3 od 7" fino kao grom iz vedra neba dobije KK (sad fakat sve predobro radi), a Galaxy S3 (svojevremeno barem DUPLO skuplji) od tog entry level tableta i dalje tvrdoglavo vrti 4.3 nešto, zaboravio sam kodnejm. GDJE JE TU PRAVDA?
#4999 |
Premium
|
Nema to veze. Došli su s istim verzijama OS-a na tržište. Pogle samo cheap set i količinu memorije RAM.
#5001 |
Premium
|
Sad na 3 uređaja imam 3 verzije OS-a. Šou programe, rekli bi Švabenzi.
#5002 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nove boje u điru za S6/Edge - S6 Blue Topaz i S6 Edge Emerald Green http://global.samsungtomorrow.com/bl...set-to-launch/
#5003 |
Guest
|
jel ima netko sa iskustvom sto staviti na S4. dobio jednog na koristenje, ali me nervira stock rom. ![]() |
![]() |
#5005 |
Guest
|
9505 nema garanciju |
![]() |
#5008 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5009 |
Guest
|
auh pojeo mi je 35% baterije sa 45 min trcanja sa endomondo + gps. to ne bi smjelo bas tako. zopo uzme max 15-20%. sad ga pogledam i ima 10% vise nego maloprije, a nisam ga punio. jel to normalno hehe Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 20.05.2015. u 01:19. |
![]() |
#5010 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Samsung je poznat po tome da nakon godine do godine i pol starosti treba mjenjat bateriju jer joj osjetno padne kapacitet. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|