Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 03.01.2014., 10:06   #4951
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Na Banggoodu kažu da su oni dobili uređaj kasnije i da njihov ima otg, također flip cover je sastavni dio paketa. Makar se nadam da će moj koji je poslan 28.12 s de trackingom doći takav.
http://www.banggood.com/Flip-Leather...-p-913207.html
Jedino što me sada brine jest gorilla glass2. Kada tvornica laže u svakom mogućem pogledu, debljinu kažu da je 6.5mm pa kupci otkriju da je 8.4mm. Kažu da ima otg pa na kraju dobiješ i nema, air gesture je manje bitan ali isto uopće ne radi- pitam se je li onda i gorilla 2 stvarna ili će prvi oštar nokat otkriti da su i tu lagali.
Staro 03.01.2014., 11:12   #4952
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Koliko si ga platio? Za 166$ koliko je mene došao, zabole me za Air Gesture i je li 6.7 ili 8mm debeo. I nije mi problem dati još 5 EUR za flip cover, ali ako ga mogu izgrebati gratis, pokušat ću. Više mi smeta što ću morati čekati dostavu za taj flip cover još 3 tjedna ako ga naručim neovisno o mobu. Na Pandinom forumu spominju taj flip cover, ali ga nisam vidio u njihovoj ponudi. Čak sam i direktno pitao imaju li uopće nešto za zaštitu pa su mi odgovorili da nemaju.
Oglas

Oglas
Staro 03.01.2014., 11:39   #4953
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Tu negdje, kao i ti s -15% popusta za odabrane
http://prntscr.com/2g3esg
Btw njem. recenzija, stiže i engleska od njega http://www.youtube.com/watch?v=iZWEUx4vFRY
Staro 03.01.2014., 12:50   #4954
H@rdc0r3M1nD
Premium
Moj komp

H@rdc0r3M1nD's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Gdje i za koliko ti je došao?
sa njihove europske stranice

http://europe.oppostyle.com/

za 4 dana kod mene
H@rdc0r3M1nD je offline  
Staro 03.01.2014., 13:16   #4955
NortonCommander
Orthodox file manager
Moj komp

NortonCommander's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
@H@rdc0r3M1nD
Nabavio sam 10% popusta za Find 5, ali se još uvijek premišljam, prvenstveno zbog toga što uz tih 16GB memorije nema ni MicroSD slot, ni USB OTG funkciju.
Možeš li mi molim te reći koliko je od tih 16GB zapravo dostupno korisniku?

I subjektivno, kako si zadovoljan kvalitetom videa?
NortonCommander je offline  
Staro 03.01.2014., 14:51   #4956
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
12Gb je dostupno
http://www.androidpolice.com/2013/02...-to-it-anyway/

Kad smo već kod Oppo-a, Find 7 će imati 5.5" ekran 2k rezolucije (2560x1440)
http://www.gizchina.com/2014/01/02/o...eaked-details/

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 03.01.2014. u 16:10.
coconut je offline  
Staro 03.01.2014., 16:48   #4957
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Pozz, stigao mi Xiaomi Hongmi mobitel, tj stigao je u ponedjeljak ali pošto me nije bilo doma ovih dana tek sam ga danas ujutro pokupio. na prvi pogled oduševljen. Provijerio sam mobitel je orginalan znaći nije kopija.
Došao je orginal zapakiran, i rom je gore tvornički muiu jezik samo engleski i kineski. E sad se treba poigrati i rootat ga i staviti drugi rom multilanguage jer to je mobitel za ženu i ako nije njemački jezik ona se ne snalazi.
Pošto sam još uvijek početnik u androidima i jedino sam flashao tablet koji je malo jednostavniji od ovog pa se malo bojim da nebi nešto zeznul, ali nadam se da ću sve riješiti. Baš sad čitam xiaomi.eu forumu uputstva kako ga flashati, steta što nije netko napravio video kako se to radi bilo bi mi jednostavnije
neki review napravim kroz nekoliko dana ako mi ga žena da na korištenje
eKICh je offline  
Staro 03.01.2014., 17:20   #4958
mate81
Registered User

Datum registracije: Aug 2013
S koje stranice si narucuo Hongme-a?? Ja sam sa antelife, jos sam na cekanju
mate81 je offline  
Staro 03.01.2014., 18:04   #4959
eKICh
Premium

Naručio sam ga direktno od prodavača s Alibabe koštao me 199 dolara s dostavom preko singapurske pošte (209 s DHL-om s kojim bi došao u roku od 3-5 dana) i da nisam platio nikakva davanja s time da sam naručio u Austriju i rekao sam neka stavi na paket 50 dolara i napisao je još mp4 player. Plačen je bio 2.12 dva dana kasnije sam dobio TN koji je tek proradio 12.12. S time da mogu reći da je brzo došao jer na naljepnici od Austrijske carine piše da su ga pustili dalje 24.12.
Evo sad sam sve proučio što treba za rootati ga i staviti novi ROM, tako da ću tokom dana ovo srediti pa par dana korištenja koje je dozvolila žena pa ću da napišem kratak review.
PS na ovom MUIU androidu se malo ne snalazil pa mi treba još malo vremena da sve skužim
eKICh je offline  
Staro 03.01.2014., 20:50   #4960
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Jel tajna ova procedura preko Austrije ili si je voljan podijeliti kok si slao i kako se onda slalo tebi?
Brko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.01.2014., 20:54   #4961
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
mi smo prije ulaska u EU narucivali sve u sloveniju na postu (poste restante/postno lezece) i onda samo otisli autom po to, posto se smjelo prevest do 1000 kn po osobi)
Staro 03.01.2014., 21:02   #4962
dak0001
Registered User

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Wuchko Pregled postova
Da, famozni Lenovo A850 s Minideal-a kojeg čekam od 26.10., znači već puna dva mjeseca.. 11.12. došao na carinu, poslali mi "čestitku", ja im poslao račun, dobio e-mail da je paket u carinskom postupku, ali nema ga i nema.. Još uvijek "invoice missing". Jutros mi je Paypal promptno odgovorio da su presudili u moju korist, no da vratim paket. Pa kako da dovraga vratim paket koji nije kod mene i koji je zaglavio na carini? Začarani krug se nastavlja.. Mislim da sam ja srušio neslavni niz čekanja mobitela, 61 puni dan je danas - i ne nazire se kraj tako skoro.
Jel ima kaj novo?? Još ga čekaš ili ....
Moj danas stigao u metropolu
3.1.2014. 18:34:34 CROATIA ZAGREB 10003 Send items to customs1 (Inb)
Pa ćemo vidit hoću li oboriti tvoj rekord
dak0001 je offline  
Staro 03.01.2014., 21:25   #4963
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor santos Pregled postova
mi smo prije ulaska u EU narucivali sve u sloveniju na postu (poste restante/postno lezece) i onda samo otisli autom po to, posto se smjelo prevest do 1000 kn po osobi)
Znam to, ja sam naručivao frendovima u slo koji su mibto donijeli ili sam išao njima. Ali sada koliko sam skužio, iz Austrije je paket opet krenuo prema njemu
Brko je offline  
Staro 03.01.2014., 21:30   #4964
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

pretpostavljam da je on narucio bas na privatnu osobu u austriji jer sam ja imao sranja s dhl-om dok sam bio narucio lenovo ultrabook iz njemacke u austriju na postu da bi se DHL sjetio da oni ne mogu dostaviti taj paket na postu - a paket je vec bio stigao u Graz - , ja zvao dal se mogu naci onda s dostavljacem, veli zenska nema sanse. i vratili laptop nazad, i ja dobio lovu nazad.... :/
Staro 03.01.2014., 21:52   #4965
eKICh
Premium

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Jel tajna ova procedura preko Austrije ili si je voljan podijeliti kok si slao i kako se onda slalo tebi?
Ma krivo ste shvatili, ja živim u Austriji i tu sam u Austriju naručio mobitel, tako da nema nikakve tajne.
eKICh je offline  
Staro 03.01.2014., 22:09   #4966
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

znaci mozemo na tebe u buduce narucivat mobitele
Staro 03.01.2014., 22:37   #4967
eKICh
Premium

Citiraj:
znaci mozemo na tebe u buduce narucivat mobitele
Ma naravno ja sam ti i tak inače iz okolice Čakovca
eKICh je offline  
Staro 03.01.2014., 22:40   #4968
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor eKICh Pregled postova
Ma naravno ja sam ti i tak inače iz okolice Čakovca
E sad si se usosio pretpostavljam da si već zatrpan porukama "e, naručio bi mob pteko tebe"
Brko je offline  
Staro 03.01.2014., 22:41   #4969
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

e di si bio dok sam laptop narucival

primljeno na znanje
Staro 03.01.2014., 23:11   #4970
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Pa koja je razlika u pdv-u odnosno carini iz Austrije i tute. Nije neka prevelika da pokrije troškove puta i njegovu maržu
Staro 03.01.2014., 23:51   #4971
ShrinkCro
Registered User

Datum registracije: Jan 2014
Moze pitanje ljudi? znaci ima 15 dana sam narucio tronsmart ts7 preko geekbuying,i prema trackingu s hrvatske poste primljen je u zagreb ima 2 sata... sad me zanima otprilike koliko mi predstoji cekanja,tj kad mogu ocekivat da ce me trazit izvod racuna na email!?
ShrinkCro je offline  
Staro 03.01.2014., 23:54   #4972
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Pa koja je razlika u pdv-u odnosno carini iz Austrije i tute. Nije neka prevelika da pokrije troškove puta i njegovu maržu
A možda u Austriji misle da paket fakat dolazi iz Švedske ili Njemačke, te da u Austriji nije bilo nestrpljivih morona koji su zvali unaprijed i požurivali pakete i usput objasnili kako i odakle paket putuje.

@ShrinkCro
Cca, do 7 radnih dana otkako im pošalješ račun. Prvo moraš čekat poziv. Dakle, računaj da ćeš ga otprilike dobit do 17.01, najkasnije.
Brko je offline  
Staro 03.01.2014., 23:57   #4973
ShrinkCro
Registered User

Datum registracije: Jan 2014
Druze Brko hvala na odgovoru ,al samo mi jos reci kad otprilike me mogu zatrazit izvod racuna preko email?
ShrinkCro je offline  
Staro 03.01.2014., 23:59   #4974
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor ShrinkCro Pregled postova
Druze Brko hvala na odgovoru ,al samo mi jos reci kad otprilike me mogu zatrazit izvod racuna preko email?
Najrqnije u utorak mogu poslati preporučeno pismo tebi. Dakle, najkasnije u četvrtak idući tjedan je kod tebe poziv.
Brko je offline  
Staro 04.01.2014., 09:13   #4975
eKICh
Premium

Citiraj:
e di si bio dok sam laptop narucival

primljeno na znanje
Je trebao si pitati negdje na forumu pomogao bih ti
Baš sam i jednom prijatelju naručio u 10. mjesecu prošle godine isto neli Lenovo 13,3" notebook, veli takav u Hr nema a da je kao dobar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
A možda u Austriji misle da paket fakat dolazi iz Švedske ili Njemačke, te da u Austriji nije bilo nestrpljivih morona koji su zvali unaprijed i požurivali pakete i usput objasnili kako i odakle paket putuje.

@ShrinkCro
Cca, do 7 radnih dana otkako im pošalješ račun. Prvo moraš čekat poziv. Dakle, računaj da ćeš ga otprilike dobit do 17.01, najkasnije.
Neznam kak je to s tim iz švedske pošte ili deutsch post jer nisam naručivao ništa preko njih iz Kine. I tako ako naručujem naručujem sitnice iz Kine koje ne koštaju nešto i to uredno prolazi tipa led trake, led svijetla.
Od skupljih stvari jedino što sam naručio FedExom Dreambox sat reciver (cca 200 usd) koji je prošao bez carine, ali sam zato na tablet koji je moram priznati iz Kine u Austriju DHL-om došao u roku do 2 radna dana (petak poslan, u ponedjeljak bio u Linzu na DHL-ovoj špediciji) platio jebenih 40 eura

PS. Konačno uspio updejtati Vroot znaći da bude ipak nešto od flasha, več sam bio lud jućer sam jedno 2 sata pokušavao navećer updejtati program jer piše obavezno da se updejta, tako da se nadam da će ovaj Hongmi dobiti multilanguage s novijim MUIU romom
eKICh je offline  
Staro 04.01.2014., 11:48   #4976
brandon
azriel

brandon's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Našao sam dodatno pojašnjenje zašto Panda kasni sa slanjem iNew v3. Izgleda da ipak postoji nekakva kontrola proizvoda od strane prodavača.
c/p
Hello, we had two batches arrivals in December, and after quality control, found no gesture control and OTG and other software problems, so we returned them back. That's why QC again, again..
Ziher, tako sam i ja popušio jer su shipali ljudima par stotina sjebanih mobitela na više razina (sjeban digitizer, mrtav gps, hectic tipke itd) i isto je tako bila spika da zavlače jer ih testiraju na ispravnost i onda se kasnije prave mutavi i izvlače se na sve moguće načine, a na kraju te ignoriraju u potpunosti jer kad istekne 45 dana zaboli ih.

Tako da, slažem se oko izjave @Los Sam da je njihov QC da upale mob i shippaj, bolje sačekati kritičnu masu. Ja sam odlučio prestati biti pokusni kunić

Malo poučen iskustvom računam da 2g garancije i vrijedi 30% cijene mobitela.

edit: nabasao sam na ovo na njuskalu i nasmijao se pošteno. Čovjek čak navodi da nema carine!

Zadnje izmijenjeno od: brandon. 04.01.2014. u 12:00.
brandon je offline  
Staro 04.01.2014., 12:01   #4977
H@rdc0r3M1nD
Premium
Moj komp

H@rdc0r3M1nD's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor NortonCommander Pregled postova
@H@rdc0r3M1nD
Nabavio sam 10% popusta za Find 5, ali se još uvijek premišljam, prvenstveno zbog toga što uz tih 16GB memorije nema ni MicroSD slot, ni USB OTG funkciju.
Možeš li mi molim te reći koliko je od tih 16GB zapravo dostupno korisniku?

I subjektivno, kako si zadovoljan kvalitetom videa?
12 Gb ti je dostupno, subjektivno - ekran je vrhunski, kvaliteta uredaja je jako dobra i nisam niti 1% pozalio sto sam uzeo Oppo. Osobno mi je bolji od SGS3 kojeg sam imao godinu dana.
H@rdc0r3M1nD je offline  
Staro 04.01.2014., 12:39   #4978
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor brandon Pregled postova
edit: nabasao sam na ovo na njuskalu i nasmijao se pošteno. Čovjek čak navodi da nema carine!
Pa dobro je i rekao, carine nema na mobilne telefone
RAUL je offline  
Staro 04.01.2014., 12:47   #4979
brandon
azriel

brandon's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor RAUL Pregled postova
Pa dobro je i rekao, carine nema na mobilne telefone
Imaš pravo! Bio sam na pola jutarnje kafe i bio malo pomračena uma, svejedno LOL propaganda kineza <3
Staro 04.01.2014., 15:18   #4980
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor H@rdc0r3M1nD Pregled postova
sa njihove europske stranice

http://europe.oppostyle.com/

za 4 dana kod mene
Tamo je sada cifra od EUR 299???

Citiraj:
Autor New One Pregled postova
@2 die 4
Ako sam nešto pogriješio neka me se ispravi da onda i ja ne napravim grešku sebi.
Ne radi se o frekvencijama nego o prijemu GSM signala!
Jednostavno je slaba ili antena ili spoj i tamo gdje moji kolege sa "dobrim mobitelima" imaju normalno signal, ja fa nemam!

Citiraj:
Autor frulex Pregled postova
Eto vidiš koliko mogu biti različita iskustava - sestra me nakon godine dana korištenja S3 mini molila da joj uzmem nekog Kineza jer je s ovim nezadovoljna. Sad ima THL W100 i puno joj je bolji, što reći
Daj malo obrazloži, čime ona to nije bila zadovoljna?
Možda veličinom ekrana? 4" je skroz dovoljno za potrebe svakoga, a o tome da je lijepo imati više ovdje ne raspravljamo.
S3mini ima 1Gb RAM i 8GB ili 16GB Rom i dodatni SD slot do 32GB!
Sve radi ko po loju, imaš milijardu romova za njega, community je OGROMAN!
Jedino kako ja mogu shvatiti ovo što si napisao da ona nije bila njime zadovoljna jest, ako je imala crni a sada ima bijeli, sve ostalo nema apsolutno nikakvog smisla!
Ovdje ne govorim o eventualno pokvarenom uređaju, već o ispravnom.

Citiraj:
Autor Los Sam Pregled postova
Covjek prica o GSM signalu, pogotovo u kombinaciji sa BT slusalicama.
To je ono na sto nema popusta pa cak i kod kineza, zna se sto je primarna svrha moba. Za GPS se sve zna...
Upravo tako, ja sam ga kupovao dok još nisam radio ovo, a sada mi nebi bilo ni na kraj pameti kupiti ga a da mi netko ne potvrdi da sve ovo što ja trebam od uređaja radi savršeno!

Još da napomenem, koristio sam i ja sve fix-eve i radio ih svaki put kad bi kretao koristiti navigaciju, ali nije pomoglo, signal lock se dogodio koji put za 5min (VOŽNJE u autu) a koji put sam već stigao na odredište prije nego se išta dogodilo sa GPS-om!
Nadalje, koji put je toliko loš signal, odnosno netočan, da sam kroz gradove (gdje su ulice gusto jedna do druge) ja išao jednom cestom a on mi pokazivao 2-3 ulice paralelno dalje od mene!
KAtastrofa.

Sad za GPS koristim Nexus 7 (2013) i lock je rekao bi u roku 2-5sec. tko ne vjeruje nek dođe, pokazat ću mu i da, da ne spominjem da je točan

RedGreenBlue
2 die 4 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno