|
![]() |
#4951 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Na Banggoodu kažu da su oni dobili uređaj kasnije i da njihov ima otg, također flip cover je sastavni dio paketa. Makar se nadam da će moj koji je poslan 28.12 s de trackingom doći takav. http://www.banggood.com/Flip-Leather...-p-913207.html Jedino što me sada brine jest gorilla glass2. Kada tvornica laže u svakom mogućem pogledu, debljinu kažu da je 6.5mm pa kupci otkriju da je 8.4mm. Kažu da ima otg pa na kraju dobiješ i nema, air gesture je manje bitan ali isto uopće ne radi- pitam se je li onda i gorilla 2 stvarna ili će prvi oštar nokat otkriti da su i tu lagali.
#4952 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko si ga platio? Za 166$ koliko je mene došao, zabole me za Air Gesture i je li 6.7 ili 8mm debeo. I nije mi problem dati još 5 EUR za flip cover, ali ako ga mogu izgrebati gratis, pokušat ću. Više mi smeta što ću morati čekati dostavu za taj flip cover još 3 tjedna ako ga naručim neovisno o mobu. Na Pandinom forumu spominju taj flip cover, ali ga nisam vidio u njihovoj ponudi. Čak sam i direktno pitao imaju li uopće nešto za zaštitu pa su mi odgovorili da nemaju.
|
Oglas
|
|
![]() |
#4953 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Tu negdje, kao i ti s -15% popusta za odabrane ![]() http://prntscr.com/2g3esg Btw njem. recenzija, stiže i engleska od njega http://www.youtube.com/watch?v=iZWEUx4vFRY
#4954 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#4955 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
@H@rdc0r3M1nD Nabavio sam 10% popusta za Find 5, ali se još uvijek premišljam, prvenstveno zbog toga što uz tih 16GB memorije nema ni MicroSD slot, ni USB OTG funkciju. Možeš li mi molim te reći koliko je od tih 16GB zapravo dostupno korisniku? I subjektivno, kako si zadovoljan kvalitetom videa? |
![]() |
![]() |
#4956 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
12Gb je dostupno http://www.androidpolice.com/2013/02...-to-it-anyway/ Kad smo već kod Oppo-a, Find 7 će imati 5.5" ekran 2k rezolucije (2560x1440) http://www.gizchina.com/2014/01/02/o...eaked-details/
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 03.01.2014. u 16:10. |
![]() |
![]() |
#4957 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Pozz, stigao mi Xiaomi Hongmi mobitel, tj stigao je u ponedjeljak ali pošto me nije bilo doma ovih dana tek sam ga danas ujutro pokupio. na prvi pogled oduševljen. Provijerio sam mobitel je orginalan znaći nije kopija. Došao je orginal zapakiran, i rom je gore tvornički muiu jezik samo engleski i kineski. E sad se treba poigrati i rootat ga i staviti drugi rom multilanguage jer to je mobitel za ženu i ako nije njemački jezik ona se ne snalazi. Pošto sam još uvijek početnik u androidima i jedino sam flashao tablet koji je malo jednostavniji od ovog pa se malo bojim da nebi nešto zeznul, ali nadam se da ću sve riješiti. Baš sad čitam xiaomi.eu forumu uputstva kako ga flashati, steta što nije netko napravio video kako se to radi bilo bi mi jednostavnije ![]() neki review napravim kroz nekoliko dana ako mi ga žena da na korištenje ![]() |
![]() |
![]() |
#4958 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
S koje stranice si narucuo Hongme-a?? Ja sam sa antelife, jos sam na cekanju |
![]() |
![]() |
#4959 |
Premium
|
Naručio sam ga direktno od prodavača s Alibabe koštao me 199 dolara s dostavom preko singapurske pošte (209 s DHL-om s kojim bi došao u roku od 3-5 dana) i da nisam platio nikakva davanja s time da sam naručio u Austriju i rekao sam neka stavi na paket 50 dolara i napisao je još mp4 player. Plačen je bio 2.12 dva dana kasnije sam dobio TN koji je tek proradio 12.12. S time da mogu reći da je brzo došao jer na naljepnici od Austrijske carine piše da su ga pustili dalje 24.12. Evo sad sam sve proučio što treba za rootati ga i staviti novi ROM, tako da ću tokom dana ovo srediti pa par dana korištenja koje je dozvolila žena ![]() PS na ovom MUIU androidu se malo ne snalazil pa mi treba još malo vremena da sve skužim |
![]() |
![]() |
#4960 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel tajna ova procedura preko Austrije ili si je voljan podijeliti ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4961 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
mi smo prije ulaska u EU narucivali sve u sloveniju na postu (poste restante/postno lezece) i onda samo otisli autom po to, posto se smjelo prevest do 1000 kn po osobi)
#4962 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Moj danas stigao u metropolu 3.1.2014. 18:34:34 CROATIA ZAGREB 10003 Send items to customs1 (Inb) Pa ćemo vidit hoću li oboriti tvoj rekord ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4963 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4964 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
pretpostavljam da je on narucio bas na privatnu osobu u austriji jer sam ja imao sranja s dhl-om dok sam bio narucio lenovo ultrabook iz njemacke u austriju na postu da bi se DHL sjetio da oni ne mogu dostaviti taj paket na postu - a paket je vec bio stigao u Graz - , ja zvao dal se mogu naci onda s dostavljacem, veli zenska nema sanse. i vratili laptop nazad, i ja dobio lovu nazad.... :/
#4965 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4967 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4971 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Moze pitanje ljudi? znaci ima 15 dana sam narucio tronsmart ts7 preko geekbuying,i prema trackingu s hrvatske poste primljen je u zagreb ima 2 sata... sad me zanima otprilike koliko mi predstoji cekanja,tj kad mogu ocekivat da ce me trazit izvod racuna na email!? |
![]() |
![]() |
#4972 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
@ShrinkCro Cca, do 7 radnih dana otkako im pošalješ račun. Prvo moraš čekat poziv. Dakle, računaj da ćeš ga otprilike dobit do 17.01, najkasnije. |
|
![]() |
![]() |
#4973 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Druze Brko hvala na odgovoru ,al samo mi jos reci kad otprilike me mogu zatrazit izvod racuna preko email? |
![]() |
![]() |
#4974 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#4975 | |
Premium
|
Je trebao si pitati negdje na forumu pomogao bih ti ![]() Baš sam i jednom prijatelju naručio u 10. mjesecu prošle godine isto neli Lenovo 13,3" notebook, veli takav u Hr nema a da je kao dobar Citiraj:
Od skupljih stvari jedino što sam naručio FedExom Dreambox sat reciver (cca 200 usd) koji je prošao bez carine, ali sam zato na tablet koji je moram priznati iz Kine u Austriju DHL-om došao u roku do 2 radna dana (petak poslan, u ponedjeljak bio u Linzu na DHL-ovoj špediciji) platio jebenih 40 eura ![]() PS. Konačno uspio updejtati Vroot znaći da bude ipak nešto od flasha, več sam bio lud jućer sam jedno 2 sata pokušavao navećer updejtati program jer piše obavezno da se updejta, tako da se nadam da će ovaj Hongmi dobiti multilanguage s novijim MUIU romom ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4976 | |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Tako da, slažem se oko izjave @Los Sam da je njihov QC da upale mob i shippaj, bolje sačekati kritičnu masu. Ja sam odlučio prestati biti pokusni kunić ![]() Malo poučen iskustvom računam da 2g garancije i vrijedi 30% cijene mobitela. edit: nabasao sam na ovo na njuskalu i nasmijao se pošteno. Čovjek čak navodi da nema carine! ![]()
Chasing shadows, all your life Zadnje izmijenjeno od: brandon. 04.01.2014. u 12:00. |
|
![]() |
![]() |
#4977 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4978 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4979 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
#4980 | ||||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Jednostavno je slaba ili antena ili spoj i tamo gdje moji kolege sa "dobrim mobitelima" imaju normalno signal, ja fa nemam! Citiraj:
Možda veličinom ekrana? 4" je skroz dovoljno za potrebe svakoga, a o tome da je lijepo imati više ovdje ne raspravljamo. S3mini ima 1Gb RAM i 8GB ili 16GB Rom i dodatni SD slot do 32GB! Sve radi ko po loju, imaš milijardu romova za njega, community je OGROMAN! Jedino kako ja mogu shvatiti ovo što si napisao da ona nije bila njime zadovoljna jest, ako je imala crni a sada ima bijeli, sve ostalo nema apsolutno nikakvog smisla! Ovdje ne govorim o eventualno pokvarenom uređaju, već o ispravnom. Citiraj:
Još da napomenem, koristio sam i ja sve fix-eve i radio ih svaki put kad bi kretao koristiti navigaciju, ali nije pomoglo, signal lock se dogodio koji put za 5min (VOŽNJE u autu) a koji put sam već stigao na odredište prije nego se išta dogodilo sa GPS-om! Nadalje, koji put je toliko loš signal, odnosno netočan, da sam kroz gradove (gdje su ulice gusto jedna do druge) ja išao jednom cestom a on mi pokazivao 2-3 ulice paralelno dalje od mene! KAtastrofa. Sad za GPS koristim Nexus 7 (2013) i lock je rekao bi u roku 2-5sec. tko ne vjeruje nek dođe, pokazat ću mu ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|