|
![]() |
#4951 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Zašto si radio reset ako je sve radilo ok? ![]() Osobno sam radio update sa Amber -> DP Black -> Black -> WP8.1DP. Nikakvih problema niti potreba za resetom. Što se tiče Flashvideo - imaš i bolje aplikacije, stavim linove u drugu temu. |
![]() |
![]() |
#4952 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Flashvideo je aplikacija koja se direktno spajala na streamove servisa kao što su firstrowsports i sportlemon, koji imaju popis tekmi pa ti biraš što bi gledao. Global tv i pika tv su aplikacije koje streamaju neke tv kanale. Dakle ni približno isto. Flashvideo je s razlogom imao toliko lajkova i koštao neke pare. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4953 |
Banned
|
Čuj, pogledaj komentare na WP Central -> bar 70% ljudi kaže da im je WA radi normalno, kao što radi i meni - neovisno o uređaju (L620 i L1020). Kontaktiraj developera Flashvidea - kada će staviti novu stabilnu verziju. Ako nešto nije uredu sa aplikacijom, te M$ u njoj nađe propust, developer je mora maknuti i popraviti. |
![]() |
![]() |
#4954 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4955 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Je li netko primijetio da mu se 8.1 restarta nakon žesćeg multitaskinga. Već mi se drugi pit restartao u dva dana, ali baš ga mučim s puno tabova i puno aplikacija i switchanjem među njima
#4957 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Hoće li svi WP8 mobiteli dobiti 8.1 (i eventualno daljnji) update? Konkretno me interesira Samsung Ativ S, ne nalazim info na netu za njega baš.. Edit: evo techradar kaže da hoće (svi)
#4958 |
Banned
|
Microsoft će pustiti svim Developerima WP8.1, a sam firmware, tipa Nokia Cyan - ovisi o Nokiji i puštanju samog operatera. Primjerice, Samsungov firmware kada (i ako) bude gotov za Ativ S, morat će proći kroz ruke operatera prije nego što stigne do mobitela. Ako ga operater ne podržava, ili ga sam Samsung ne napravi, uvijek ostaje čisti WP8.1 od Microsofta, s tim da su mogući konflikti sa driverima, kao u WP8.1DP sa Samsung kamerom. |
![]() |
![]() |
#4959 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Nakon zadnjeg update wp8.1dp kamera mi se izlega popravila i radi besprijekorno (Ativ S) dali vi ostali jos uvijek imate neke probleme ? p.s. sto se whatsappa tiče nisam primijetio neke probleme, viber mi isto sasvim ok radi. Ono sto sam cuo je da se vise ljudi oko mene tuzi da im viber pravi probleme, a da whatsapp radi super ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4960 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Ja i dalje ne mogu isključiti flash.
|
Oglas
|
|
![]() |
#4964 |
Premium
|
Pozdrav Vlasnici Samsung Ativ S, koji case (ebay, amazon, što god) imate za preporučiti?
#4965 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Sad imam problem s 1020. Imam Speck masku koja je tenk, ali želim vidjeti mobitel malo. Kad ga izvadim van, začudim se uvijek koliko je tanak. Sve prozirne TPU koje sam vidio za 1020 imaju isti problem, nemaju nikakvo uzdignuće kod kamere koje bi spriječilo dodir kamere s podlogom.
![]() |
#4966 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
baš tako kod mene WA radi super od početka tj. od 8.0 još ,ali Viber katastrofa blokira pa neće da učita pa se smrzne i tako na svim uređajima koje imamo u kući L920 ,2xL625 i L520 malo se situacija popravila sa ovim zadnjim 8.1 updateom ,ali i dalje nije to to.... |
![]() |
![]() |
#4967 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#4968 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Pitanje.Imam lumniu925 kupljena u t-mobile nije kodirana verzija softvera je 305140000.1345.1003 vrsta rm-892,kod proizvoda 059T787 Spojio sam na nokija updater retail i pise da mogu instalirati verziju softvera 3051....ista kao sto je na mojoj lumniji pa me zanima dali je to isti softver kao sto vidim da je, ili ima mozda neki update u tome pa je ponudio da instaliram ako netko zna nebih instalirao ako je sve isto. |
![]() |
![]() |
#4969 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
mislim da ti je isti update, meni je bilo kad sam stavlja amber bia i onda nakon toga provjerio preko nokia retailera opet bilo da iman update ali je zapravo isti bia btw testirao sam bateriju, mogu reci da mi sad traje i duze nego dok je wp8 bio, dobro su napravili ovaj update cini se p.s. dobia sam fatboya pa cu to testirat cim masku uzmen(kroz ove dane) |
![]() |
![]() |
#4970 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
@ klfklf1 trenutno gore imas "Lumia Black" nadogradnju, to je zadnja sluzbena i ne postoji nista novije (postoji jedino 8.1dp tj. beta)... tako da nemas sta nadogradit, vjerovatno ti nudi reinstalaciju ![]() kroz par tjedana bi trebala krenit "Lumia Cyan" nadogradnja (WP8.1), tvoj tvoj product code bi trebo medju prvima je dobit ![]() |
![]() |
![]() |
#4971 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
hval na informacijama |
![]() |
![]() |
#4973 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
http://www.unlocked-mobiles.com/sim-...e-p-84698.html |
|
![]() |
![]() |
#4975 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4977 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Uzeo sam nokia lumia 520 neki dan i nema whatsapp na storu. vidim da su povukli whats app sa trzista zbog problema na 8.1. Postoji li neki nacin na koji mogu skinut i koristit whats app? |
![]() |
![]() |
#4978 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.windowsphone.com/en-gb/st...6d?signin=true Zasluge idu @Don Kihoty-u za ovo... |
|
![]() |
![]() |
#4979 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
ili treba biti na dev prev 8.1? ![]()
![]() |
#4980 |