|
![]() |
#4952 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4953 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
#4954 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Galaxy Note 4 vs. iPhone 6 Plus Speed Test: http://youtu.be/GVkaY-F6Zhs Kolko god je ios ispoliran, dal se ipak osjeti manjak ram memorije, pogotovo u ovakvim stvarima? Ovaj 6+ me i nije bas nekaj impresioniral ili pojma nemam..hmm.. |
![]() |
![]() |
#4955 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Tko će odjednom pokrenuti 12 aplikacija odjednom i pritom da pocucla bateriju? Još malo da izume aplikaciju za overlockiranje
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#4956 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Test ko test, ni ne mora ici na realan prikaz. Lik je odlucio prikazati brzinu ucitavanja aplikacija, i kao takav je test posluzio. No sad neka za pola godine napravi istu stvar, ali kad su mobiteli vec obilato koristeni i natrpani aplikacijama/slikama/glazbom/videima/itd. Naravno, bez jailbreakanja/custom romova i sl. djindji-mindji. |
![]() |
![]() |
#4957 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Danas sam imao jedno od luđih iskustava na Njuškalu, a vezano za iPhone 5S od 64 gb. Lik prodavao za 2.999 kn, ali mi je spustio na 2.800. Rekoh, uzimam! Tip mi tvrdi da mob ima garanciju još pola godine i da ga je otključao o svom trošku, da će mi dati kopiju računa jer je kupljen na firmu i da je upravo u VIPu da uzme jamstveni list koji je isto izgubio. Već prije sam ga zamolio da mi da IMEI mobitela, pa da i sam napravim provjeru. Broj mi je uredno dao danas popodne i kad sam ga ubacio u IMEI checkere, imao sam što vidjeti. Mob nije star pola godine nego godinu i dva mjeseca, pa nema garanciju. Suočen sa mojim pitanjem, odjednom prodavač priznaje da je mob zbilja tada kupljen, a da mi je za garanciju rekao jer je mislio da bez garancije za njega neće dobiti lipe (!?), da je pažen i mažen "kao oko u glavi jer mu je to prvi iphone", da je plaćen 8-9 tis. kn i da vrijedi sigurno 3 tis. kn (kako kada je maloprije mislio da neće dobiti ni lipu za njega). Kažem mu da tko god je radio unlock je napravio loš posao, jer vidim i da je lockan. Tu se isto pravio grbav i "njemu to nije ništa jasno"... da, meni bi bilo jasno da sam napravio upgrade iOSa, pa ostao sa zaključanim mobom na VIP... Uglavnom, cirkus, na tom Njuškalu zbilja ima svakakvih ljudi, kako je mislio da ću prijeći preko činjenice da me slagao o starosti mobitela mi nije jasno uz najbolju volju... |
![]() |
![]() |
#4958 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zato sam odustao od Njuškala i uzimam iP5s ovdje sa foruma. Javim kada stigne.. Na tom Njuškalu su sve sami prevaranti i muljatori. Nije mi jasno da se to ne može malo selektirati pa da se očiste ta govna od prodavača.. Znam da je to ponekad nemoguće, ali taj Njuškalo postaje smijurija.. |
![]() |
![]() |
#4959 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sve ajfone do sad uzeo na njuški, ali ja uzimam nove vakumirane na tmobile, tak da me zavaljat nemre nitko ![]() a ako i uzimate korišteno, ovako imate garanciju http://www.overseas.hr/zastita-od-prijevare
#4960 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
PCE je druga prica, i nisam nikad imao problema. Ali nisam ni preko njuskala ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4962 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#4963 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ne znam tko to pokrene od jednom al ja redovito imam preko 15 aplikacija pokrenutih i samo ih saltam, od nedavno sa kartama u Lolipopu. Kad se vec ima 3gb memorije to nije problem. Ni cuclanje baterije nije obicno problem jer su jako mali postoci ak se uopce i pokazu medu potrosacima za kaj ima obicno treba bar 1%. Mislim da su tu vec zesce razlike izmedu dva UI i usera ta dva i da je takav test puno blizi Androidu, sve zivo u memoriji i multitasking. |
![]() |
![]() |
#4964 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
#4966 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
#4968 |
Never Forgetti
|
#4970 |
Never Forgetti
|
#4973 |
Never Forgetti
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 18.12.2014. u 20:06. |
![]() |
![]() |
#4974 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Usporedivao sam low light sobne fotke sest plus i N4 i oba su super. N4 ima jako puno detalja i vidi se razlika izmedu 8 i 16mpx, nisam vidio na dnevnim slikama al plus ima jako malo suma i odlicne boje, narocito boja koze kad se nekog uslika. Mislim da je i fokus na plusu brzi i bolji i od N4. Definitvno bi izabrao plus za kamera smartphone jer je brzi i pouzdaniji mada i N4 razvaljuje. Kejs na 128gb mrcini i N4. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4977 |
Never Forgetti
|
Evo i update. Znaci 21:00 battery @100%, ujutro u 8 @ 99%. Nista nije ugaseno, i nije bio na punilniku jer je pun ![]()
#4979 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#4980 |
Never Forgetti
|
|