|
|||||||||||
|
|
#49471 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Jadno. Kupcima je šteta nešto sitno zbog pada vrijednosti prilikom prodaje i to je sve. Najbolje da je taj vlasnik kupio Sharana jer je zelen ![]()
|
|
|
#49472 |
|
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Bivši vlasnik 145-ice 2.0 TD, nepoderiv auto. Poklonio ga sestri koja ga još ganja po dalmatinskim zabitima. Što se popravaka tiče, u 8 godina vožnje sam potrošio možda 2k kuna na neregularne popravke. Također, nikad nije stala na cesti. Ok, pukla mi je guma jednom sto metara od stana ![]() @Franf, MadBoY vjerojatno ima koju godinu, slabo vidi, pa mu je promaklo SympForTheDevil-ovo prosipanje žući. Ne sjekiraj se ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#49473 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
|
|
|
|
#49474 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Baš to. Boli k krajnjeg kupca za CO2 kad je taj auto na kraju krajeva i platio manje, zbog manjeg C02. Tu su jedino popušile države na porezu, a vidim da se po tom pitanju ne događa apsolutno ništa.
|
|
|
#49475 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() @SFTD - ne kužim tvoju ogorčenost alfom? Strah te da si kupio krivi auto? Pičkama se više sviđaju Giuliju od tvog BMW-Mečke-Audija (zaboravio sam što voziš), pa ti Alfe nabijaju komplekse? Reakcije su ti smješne i potpuno pretjerane. Očito osobne. Ukoliko imate real life prijatelje i poznanike, i koju godinicu iskustva, imate i priče sa svih strana. O nepoderivim Golfovima, koje kad krenete ispitivati ljude, vidite da su "zaboravili" napomenuti popravke, o sranjima koja su im se događala sa novim autima, od onih koji hvale Renault Clio is 1999. kao najbolji auto ikad i ništa im više ne treba, do onih koji kupe novi auto Sv Trojstva i skidaju mu sve po spisku čim prvi put čuju neki krivi zvuk... Kada slušaš narod, sve je stvar percepcije... rijetko tko će iskreno doći i reći da je car gol... svi ostali vide prekrasnu halju, dal baršunastu, svilenu, zelenu ili purpurnu, to ovisi o njihovim osobnim očekivanjima i percepcijama, primarno sebe, a onda i drugih, kao i života u cijelosti. Sve u svemu, vi šta nećete nikad kupit Alfu, nemojte, ali se najte onda na nas ljutiti kaj vam poberemo sve pičone ![]() |
|
|
|
|
|
|
#49476 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Koje su cijene tapeciranja volana u kožu? I gdje to odraditi, rijeka ili zagreb Na nepoderivom Golfu se koža na volanu potrošila prije 130 000km..
|
|
|
#49477 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Sve ovisi što želiš... Od 500 kn pa naviše. Može i par tisuća ako si spreman platiti. http://www.matus-design.hr/tapeciranje_volana.html
|
|
|
#49478 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovi rade auto navlake. Odlični su. Pitaj njih. http://www.mkm-ri.com/
|
|
|
#49479 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni je ovo urnebes jer osobno smatram elemente ovjesa kao potrosni dio ![]() Pogotovo kod ekipe koja voli malo zescu vosnju po samajama cestama. Tak jasno da ce seleni otic, niti vidim neki problem kad treba zamjenit vilicu. FFS kad na Alfi ode vilica svo drvlje i kamenje po njoj, a kad na BMW-u ode onda je to normalno. Sjednes u E36/E46 a auto ima toliko lufta da te strah vozit. No fino odes kupit dio, jedno poslijepodne doma i to sredis sam. Vezano za Alfe, bas jucer na cesti pored mene bila onakva crna ali Quadrifoglio, auto je bomba. BTW isto od jucer, ne znam zasto mi se u zadnj evrijeme ova linija toliko svida, a kad je tek izasao bio mi je ruzan u mp3 ![]() ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 25.05.2020. u 18:29. |
|
|
|
|
|
#49480 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Stariš, zato ti se sviđa ccc.. A nije ni čudno u današnjem moru plastificirane konfekcije. Meni sve više se sviđa Merc W211, i to neki šestak benzinac mit allradantrieb :-) |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#49481 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Kažu mi ljudi sa tehničkog da svaki put kad stanu, uredno naplate par kazni ovima koji su zaboravili na vrijeme odraditi TP Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#49483 | ||||
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Valjda neće i meni tako brzo otić... jel ti se puno znoje ruke? Jebome, morat ću u rukavicama vozit auto... ko profi vozač.U Zagrebu su me tražili 800kn za to i cijeli dan da im ostavim auto. Auto je bio Mazda 6 2004., kamionski volan, ali ne vjerujem da to igra ulogu u cijenu, kad materijal tu niš ne košta u usporedbi s rukama. Citiraj:
Ozbiljan falus na autu je kad ti rikna automatika, nešto što zahtjeva polu generalku motora s brušenjem glave recimo, ako, nedaj Bože, zakažu kočnice, volan, otpadne ti kotač u vožnji (nova Mazda 3)... Znači sve ono što ti može a) ugroziti život, iznenadno bez da prije toga godinu dana daje zvukove potrošenog dijela b) ostaviti te na cesti ili ne upaliti, jer ti to često stvori ogromne probleme. Što se E46 tiče, gledo jednog simpatičnog na sajmu, to mi je još uvijek dream car, bez obzira na godine, i kaže čovjek "ne brinite za održavanje, ja sam mehaničar, evo baš sam stavio XYZ amortizere"... zaboravio sam sad ime, ali tad sam guglao.. neki češki amortizeri 250kn komad.. Znači em ga sam radiš, što nije uvijek loše, em mi na takav auto stavljaš absolute crap najjeftinije amortizere? Grozno... na gumama, kočnicama i amortizerima nikad nisam štedio... a bome ni na ulju... zapravo kad razmislim, koliko god sam imao star i razjeban auto (a vozio sam i punoljetnu Toyotu Corollu), nisam nikad štedio na djelovima za auto... Citiraj:
Citiraj:
![]() Zapravo nije da mi se više sviđa, nego mi nije ogavan i kad ga vidim razmišljam "volio bih ga imati" jer sve više cijenim njegovu praktičnost... evo par dana sam se vozio s golfom sa spuštenim sjedalima i uživao u prostoru gepeka... sad ih moram opet podić, i vraćam se na "stane mi torba i ruksak" gepek. W211 šestak benzinac... dobar izbor Ja bi rađe 204, ta linija mi je oduvijek bila vrh, ali kako preferiram sad veće aute, mislim da ću kao i ti počet razmišljat o 211, ali da, to su vremena kad su se radili najljepši auti, bar meni. |
||||
|
|
|
|
|
#49484 | ||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() A mora se i to ![]() W211 izgleda super pogotovo s AMG paketom, ili jos bolje ako je AMG ![]() Citiraj:
Ne znam dal ti je to opcija li po ebayu ima dosta dobrih kitova za tapecirat volan za sicu. Ja sam bas na E36 isao svoj pretapecirat i za tih 30ak baksa koliko kosta kit rezultat je super.
|
|
|
|
#49486 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Argh, vec mjesec dana kopam i skupljam kataloske brojeve i eto idem sad buy now na dapartu - i ubi me carondo s dostavom. Trebalo mi je da skuzim kako doci do podataka o cijeni dostave, da. Netko je jednom pitao za primjer cijene od Andjelka i daparta, evo jednog skoro pa dobrog primjera ocigledno malo tezih itema o cemu ovisi i shipping: Kod Andjelka komplet 4 amortizera (sachs) + opruge (kilen) i prednji nosaci amortizera (snr) sa dostavom - 3550kn Daparto (carondo) + Autoteiledirekt (kod njih sam jedino nasao odgovarajuce straznje opruge) - 3450kn Bome, da sam ranije napravio account i probao se pomaknuti s kosarice na checkout, davno bi odustao. Na kosarici je dostava za Njemacku koja je mizerna. Barem sam naucio nesto njemackog i kako koristiti TecDoc, nije uzaludno! ![]()
|
|
|
|
#49487 |
|
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Namučio sam se sa iglom i koncem, ali za dvadesetak dolara i sat potrošenog vremena ispadne čisto ok. |
|
|
|
|
|
#49488 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#49490 | ||
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Nije mi više ugodno vozit auto, čim ostane na suncu, volan bude "masan" i kliže se. Oprao sam ga više puta, mazao sa kremom i svašta ali iako vizualno nije toliko loš, ipak je stanje loše :P U Ri me traže 1000kn za to napravit..pa mi se to čini dosta skupo..možda i nije?! Citiraj:
Može neki kontakt na PM?
|
|
|
|
#49491 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Nekad (prije par godina) si ga mogao kontaktirati na domagoj.ivankovic1@zg.htnet.hr ili 095 8195 834, je li još aktivno nemam pojma no ništa te ne košta probati. |
|
|
|
|
|
#49492 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Nekoliko puta sam provjeravao cijene za malo jače narudžbe za dva auta (amortizeri, kočnice, set distribucije i sl.) kod Anđelka i bio je jeftiniji otprilike za cijenu dostave od nekoliko tih DE shopova. Svaki put sam na kraju uzeo kod njega, lakše reklamiram i vratim u slučaju potrebe. Nisam još naletio na nešto da bi mi se baš ono jako isplatilo izvana naručivati. Iako mi se čini da zadnjih godina čovjek popušta malo, uvalio si je dosta posla koji baš i ne stiže, znalo se dogoditi da se na mail ne javi po dva tjedna. |
|
|
|
|
|
|
#49493 |
|
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
Trazim,no ne nalazim. Imam zimske na autu 255/40r19,upisano u prometnoj. Ljetne smo dobili s autom,255/35r19. Danas na regi problemčić,nije dimenzija upisana(upisana je 255/40r19) Koje su opcije jer il ću kupiti gume druge(svih 8 gumanje novih,kupljene unazad godinu) pa spizdit 6k kn,ili ima jeftinija opcija upisati u prometnu(u popovaci na tehnickom sustav ne nudi tu dimenziju). Pa koje su mi opcije? Hvala |
|
|
|
|
|
#49494 | |
|
Freelancer
|
Citiraj:
|
|
|
|
#49496 |
|
Freelancer
|
Imas sve 4 iste onda (Quattro )ili Staggered ? Generlano ako ti proizvodjac ne nudi tu dimenziju standardno moras onda probat dodatno upisat, neko je spominjo da hoce upisat (za neke pare naravno kao neki mini atest u STP) do 2% razlike od propisanih dimenzija. Meni su zimske 225/40/19 prenjde a 255/35/19 zadnje i te su od BMWa po specifikaciji tako da nije bilo problema.
|
|
|
#49497 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
300km ti je atestiranje i upisivanje u prometnu dozvolu za 3% odstupanja. Bar je tak bilo prije. |
|
|
|
|
|
#49499 |
|
Freelancer
|
|
|