|
![]() |
#4922 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4925 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ajd molim te postavi screenshotove ovdje. Očisti App data, cache, kaj već ima u postavkama i radit će. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4926 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2014
|
To je bug u Android One 8.1 ispravljeno je sa pie updejtom. Nema drugog rješenja nego odabrati ručno nakon svakog reseta APN. Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4928 |
Registered User
|
Nemam. Mene je to izludilo skoro dok je bio prisutan bug sa frekvencijama (goodix fp senzor) jer moraš resetirati mob dva puta dnevno i još odabrati APN svaki put. Uglavnom nema riješenja osim čekati update. Na pie sve radi normalno dodas APN i spremiš. Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4929 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
thx. pricekam pitu onda i gotov. nije mi tolki prob to ic izabrat. samo nek se ne nastave redat bugići lol. btw jel imas i dalje 1401mhz bug? ja ga imam i reset rjesava. nesto ga trigga, al jos uvjek ne kuzim sta. FP sensor nisam nikad aktiviro. FPC vendor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4930 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja u ova dva tjedna koliko ga imam jedini bug koji sam imao je sa proximity senzorom, ali i njega sam rijesio nakon rekalibracije senzore, tako da sve radi kako treba. Niti jednom nije zastekao ili nesto slicno, leti
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4931 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
za Mi A2 Lite u nekim zemljama krenio službeni 9.0 update... ko ga želi odmah nek slijedi ove upute: https://forum.xda-developers.com/mi-...e-vpn-t3872694 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4932 |
Registered User
|
Hm, meni u toku dana stiže A2 Lite, mogao bih odmah testirati devetku. No što s apdejtima kasnije, jel će raditi normalno i kako se vratiti na O ako zatreba? Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4934 |
Registered User
|
Pa koliko vidim, to je ofišl za Indoneziju, a moguće i da ima hrpa bugova... Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4936 |
Registered User
|
Pa ja se referiram na link gore više gdje u uputama piše da između ostalog treba putem VPN-a promijeniti lokaciju isključivo na Indoneziju kako bi se update pokrenuo. Ako dolazi odmah i u Europu onda je cijela gornja zezancija s Google aplikacijama i Indonezijom suvišna... Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4938 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ma to sa bugovima postaje smiješno ovo mi je treći Xiaomi. Prije toga sam imao A1 i on je imao hrpu sitnih bugova do Androida 8.1.0 (puno bolja 🔋 npr.) ,ali to je bilo ok jer je bio prvi Android One. Mislio sam da će A2 biti puno bolji po tom pitanju kad ono obrnuto ![]() Isto tako Mi Box svaki updejtom dođe novi bug a nema nazad nažalost. Malo sam odužio ja sam isto generalno zadovoljan sa A2 kamera je po meni odlična za taj segment i novce. To mi je i bio razlog za prodaju A1. Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4939 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
1401 bug ti nije vezan za finger print usage. kod goodix-a su mislili prvo da je bug, al onda su poslje se javljali i ovi sa FPC-om kolko sam vidio. a i ja onda nisam trebo nikad imat bug jer namjerno jos uvjek nisam nikad aktiviro taj senzor pa svejedno od prvog dana imam bug. jednostavno ga nesto triga, a neznam jos uvjek sta. skini devcheck, cpu-z ili aidu64 sa playstore-a i provjeri. ako ti u idle-u 4 manje jezgre ne idu nize od 1401mhz imas bug odnosno aktiviran je. restart rjesava, bar kod mene. obzirom koliko mi je ovo poboljsanje u smislu baterije i performansi u odnosu na S3 sa kojeg dolazim ja sam odusevljen sa mobom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4940 |
Registered User
|
Cup-z koristim još od buga sa svim jezgrama u max-u. To je bilo vezano za FP (goodix) I riješeno je navodno od strane Qualcomm-a. Tad bi mi baterija doslovno nestajala dok nisam shvatio di je problem znao sam imati tipa 2h sota samo mobitel praktički ne korišten na baterija prazna. Ja sad znam imati i do 6 dana upaljen uređaj i nemam taj bug sa 1401mhz. Kod Xiaomi je jedino dobro što oni sa vremenom isprave te neke bugove... Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4943 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#4947 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4948 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4950 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Iz Xiaomia nam javljaju kako će tvrtka početkom prosinca u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu otvoriti prvi hrvatski Mi Store. Tako će prvi hrvatski Mi Store biti smješten sklopu zagrebačkog Arena shopping centra, gdje će ponuditi veliki broj najnovijih pametnih telefona ali i široku paletu Ecosystem proizvoda. [ 543 more words ] https://www.smartphonehrvatska.com/2...tski-mi-store/ Mene zanimaju Xiaomi ostali proizvodi, ali nekako mi se čini da će cijene biti paprene da se više isplati naruciti iz Kine, pa i platiti sva davanja tako mi ništa ne znači. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|