|
![]() |
#4921 |
Premium
Datum registracije: Oct 2016
|
Jel ovo izašla nova verzija ovog xiaomi boxa ? Čudno mi je da je cijenom jeftiniji od ovog aktualnog, a opet piše da je international version ? https://m.geekbuying.com/item/-Offic...ox-402412.html |
![]() |
![]() |
#4922 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Instaliraj svježu kopiju Kodi-a. Onda u Kodi-u: Instaliraj Live TV Serbia za programe. Instaliraj Quasar i Quasar Burst za filmove. Tutoriala za instalaciju imas hrpu na google-u, a ako ipak zapnes javi ovdje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4923 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
jel novi xiaomi i dalje ima samo WIFI ili se može piknut kabel? jer ako ide kabel onda bi to trebalo biti best buy. |
![]() |
![]() |
#4925 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Kakva su iskustva sa Amanon Fire Stick / Fire TV? Jel bi mu dali prednost pred klasicnim android boxovima? Osim tog sa kojom iptv app na androidu imate najbolje iskustvo?
#4927 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
#4928 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
#4929 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
App je razvila xtream codes insider ekipa koja vec radi puno plugina za admin interface, tako da pouzdano znaju kako sta radi i u kojem smjeru trebaju razvijati app. M3u fajl ne mozete unutra ubaciti nego vam treba username/pass koji dobijete od providera. |
|
![]() |
![]() |
#4930 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Šta mi treba točno za tu smarters IPTV da radi? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4931 |
Premium
|
Linija na Xtream Codes panelu. |
![]() |
![]() |
#4932 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
te liste iz pastebin .. su kratkog vijeka i zato ti nešto radi nešto ne radi.. nije problem u programu |
|
![]() |
![]() |
#4933 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4935 |
Premium
|
Jesam, mob radi na 4G, a tv preko wifija fiksni net. Isprobane sve kombinacije što se toga tiće. Uzeo test liniju koja se inače plaća i sve radi, al ova free lista ni da bi. Free lista na kodiju radi, preko boxa na istom netu u drugoj prostorji. |
![]() |
![]() |
#4936 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ima li neko Android box koji ima (i da radi kako treba) kompozitni audio/video izlaz, opet mi otišli HDMI portovi na plazmi, a žena ne da ponovno prženje u pećnici ![]() Zadnje izmijenjeno od: segregator. 28.08.2018. u 14:45. |
![]() |
![]() |
#4937 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Znam da minix ima optički audio izlaz. Sad da li ti je to opcija i da li radi dobro na tom uređaju ne znam. Možda je skuplja opcija ali bi valjda trebala dobro raditi. Sent from mTalk
#4938 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
#4942 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
pretvara u činčeve, ali ne daju taj kabel uz uređaj, a NEMA standarda za to, pa je teško pronaći odgovarajući kabel (za npr MX10 player) http://freaktab.com/forum/tv-player-...-mx10-av-cable |
|
![]() |
![]() |
#4943 |
Premium
|
Radi ti svaki kabel, za kameru recimo. Ja sam uzimao random sa ebaya i svi su radili. Problem je sto ce ti rezolucija biti ocajna preko av out ali to vec vjerojatno znas. |
![]() |
![]() |
#4944 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
#4945 |
Premium
|
Obicno se kinezi ne drze standarda Nego nesto svoje puknu Pa ti umjesto mase ide video signal ![]() Ili jos bolje... ima konektor, nije spojen na maticnu Ili ako je, nema cip za obradu Al bitno da se reklamira kako sve ima i sve rock stable radi Tako da treba pametno birat ako se kupuje android box vani Cak je i bolje... kod nas kupit, das tih 200kn vise Pa ako ne radi, imas kamo vratit Ovako pljunes 50-90$ i places doma ![]() Jer se pregrijava |
![]() |
![]() |
#4946 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Ekipa, može savjet za nekakav dobar android box ?? Interesira me gledanje sportskih (arene(kodi)) i filmskih kanala i ništa više. Ne bih htio neki jeftini škart, a opet ništa preskupo. Znači, neki najjeftiniji uređaj, koji će me dobro i kvalitetno služit. UNaprijed hvala.... |
![]() |
![]() |
#4947 |
Premium
|
Tanix mini 3 Vorke 6 Mibox od xaomi ... al ima samo wifi, nema eth Pogledaj na geekbuying italy skladiste Ja sad nesto narucio sa njemackog skladista i majke im ga spalim, nikad vise Vec tjedan dana putuje paket, a digiči italy 3 dana putuje i doma je. Treba jos poljsku probat Jer njemacka ima duplo skupljo poštarinu, i duplo sporiju A za kanale se mozes javit na pm ![]() Ili koristis green addon |
![]() |
![]() |
#4950 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Tnx na odgovorima |
![]() |
|
|
Oglas
|