|
![]() |
#4921 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
#4922 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Eh, i ja bi mempo, ali da bi bio bolji od mog Andy's-a trba mu crit.. a kad to ukucas u AH, tek onda ti dodje plakat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4923 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo sam ga pazario, reko jebes 4m, da ga i prodam za 3, isplatim razliku u 2 runa. 170dex, 75 all resist, 8% speed i 11% life, u socket gem za exp za sada. Dobio na HPu, izgubio na dpsu, pa sam za 900k kupio Innas belt i izgubio 70 na resistu, al je mempo to posusio i skocio dps, 148k sa mempom, sa Andyem 155k. Al izgled je bitan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4924 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo, igra ovak izgleda: http://i47.tinypic.com/3506o82.jpg EDIT: Još 2 igre ostale, već je dosta ljudi uzelo! Novo zapakirano, ako želi netko, sutra zadnji dan! Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 18.11.2012. u 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4926 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4927 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ma ekonomija ide u 3pm. Kupio Nat. embrace, 100dex + 160vit...23k golda. Ono ma daj, sta je najgore, nasao sam ih 10ak na AH, svugdje stavio po 50ak K bid, osvojio 6-7 komada. Prodavao danima, nista, ostavio jedan sebi, jedan bacio kolegi u borbi (jos ne shvaca kako je dobio identificirani set item, fora uvijek radi) ostalo rastopio. Manticore sa 2 socketa, prije u kostali u nebo, sad ispod miliona, 900-950 dpsa, 150 dexa + vit ako tho hoce, pun ih je AH, cjena prava sitnica. Kad sam pocinjao igrat, gledam Nat. Bloody boots, 15+m, danas? 2-3m. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4928 |
Guest
|
može savjet za "friškog" monka? http://eu.battle.net/d3/en/profile/v.../hero/12461974 Ne ide mi MP1 inferno sa postojećim. |
![]() |
![]() |
#4929 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
ubaci još jedno oružje. Premali dmg imaš...a ni healtha baš nemaš na bacanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4930 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Ako hoćeš imam ja hrpu geara za monka pa dobiješ po forumskim cijenama.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4931 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4932 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ovisi što sve hoćeš i koliko jako ![]() Onak odoka imam geara za laganih 50k dps, puno loha, puno resista, i hp ![]() Dodaj me, pa ćemo mislit nešto, mislim da još imam djelove svog starog geara koji su za cold monka, nisam sve uspio prodat, skorn je također u ponudi ![]()
![]() |
#4933 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Vidim da već imaš one with everything pa ne kužim zasto ne stackaš samo jedan res?. Izbaci štit, nadji one hand(mač, bilošto) sa socketom i leechom (moze i LoH za početak), što veći dps a po mogućnostima dodaj speed, dex, crit dmg. Mislim da su ti skillovi ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4935 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4936 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Tražim ekipu za igranje Infernal machinea, na MP 3-5, ako imate bolesno jake tenkove može i više, da nas se okupi 3-4, svaki nek ima 1-2 mašine i možda uhvatimo koji organ. Ja igram sa DH-om http://eu.battle.net/d3/en/profile/V.../hero/17457952 pa bi bilo zgodno da se jave likovi drugih klasa. Igranje isključivo navečer i vikendom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4937 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma ima oprema za male pare na AH, gledaj malo i trazi, za 10-20k zlata se nadje jako dobrih komada opreme,a za 100-200k po komadu opreme se slozi da se Inferno cijeli moze proci bez problema. Ja jos mali level ali pratim aukciju i gledam, prodajem trenutno opremu od lvl 22-33 i zaradi se solidno, samo jutros 2M zaradio na malim levelima opreme. Uglavnom sad u kasici 35M. Trebati ce mi kansije ![]()
![]() |
#4940 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2012
|
hei pozz samo da se nadovežem prije deset dana nađoh helm mempho of twiglihgt i prodao ga za nevjerovatnih 401 milijun golda nemogu opista osjećaj jel ima tu netko od vas da igra ozbiljno da mi se pridruži........=) igram sa Demon Hunterom i našao sam dosta legendary itema no samo nekolicina ih je vrjedila zaradio sam preko petsto milijuna od prodaje i sve uložio u opremi i sad šljam samo tako na mp 1 2 3.......=) http://http://imageshack.us/photo/my...121135536.jpg/ ![]() http://imageshack.us/v_images.php malo sam blentavo postavio ove slike no ovaj zadnji link na njemu se mogu slike povećat =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4942 |
Guest
|
ovaj DH je misterija. Ajde , uzmimo MP3 za neki minimum farmanja. Sada dvije solucije: 1. Lupit armora i all resistance do neba , gotova pa tankat sve , imat maximum 50 k DPS. i ide ali SPORO 2. Nabacat crit. CD, dex sve do neba. Imati 100 DPS , ALI . Bilo koji elite vas pogleda i bum. Pa natrag repair .. Ovaj DPS , je bez SS normalno unbuffed. Što vi mislite? Gdje je optimum? |
![]() |
![]() |
#4943 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Trebaš imat toliko da možeš preživjeti bar 2 udarca i moraš moći spamat shadow power da bi mogao profitirati od velikog DPSa a da te ne zakolju. Ili pak imati über DPS i onda ti ne treba ništa ![]()
![]() |
#4944 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Najjeftiniji gear, imaš tanking petove, korisni party spellovi i pasivi, redovitno najveće resiste poslije monka i najveći health pool. Ako se solidno zgearaš DPS je relativno lako natjerati iznad 100k, a ostaje ti dobar suvivability. Ili to ili kao kolega destroyer vaultaš po cijeli dan sa nat legacy setom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4945 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Nije SP nužan, ako se krećeš kako spada i biraš mete. Jedini problem (koliko velik, ovisi o ostalim affixima) su faking reflektori, no tome se doskoči koncentriranjem na jednoga dok ne padne i baci health globe. Meni je bitnija brzina kretanja, 24% se lako sastavi (ne nužno s čizmama, iako ima smiješno jeftinih).
![]() |
![]() |
#4946 |
Avocado
|
Nitko nije rekao da je nužan, ali da ne koristim SP bome bi se napucavao s elitama od jutra do sutra. Ovak mp1 i samo deri po njima. Unutar pola sata pocistim 20ak elita i napravim mini run na svakom od actova. Najdraži mi je act1: festering woods -> cemetery of the forsaken -> fields of misery komplet prevaultam -> leorics manor -> warden -> butchko. Na act3 su monsteri najzgusnutiji i tu se isplati farmat exp, po dvije "kućice" se dobiju od jednog runa po heartovima do azmodana. ![]()
![]() |
#4947 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4948 |
Avocado
|
![]() |
#4949 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
brimstone
Nisam tražio po netu ali izgleda da se nešto sprema s fiery brimstone. CIjena je skočila na 60 k a nestali su svi legendary itemi s AH, sve, od armora, weapona, off handa, ekipa je pokupovala sve i DE sa svime, nešto će se sigurno u novom patchu raditi s njima pa ako netko zna više nešto neka nagovijesti sada kad je već cijena matsa skočila ![]() Evo uspio sam i nešto zguglati na brzinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4950 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ufff ..... evo i Normal gotov veceras s svih 5 klasa, MP10 naravno, sad krecem Nightmare MP10 s barbarom proci, kratak rezime: poceo igrati 12.10. sakupio 267.611 kills, 10781 Elite kills, sakupio 10,006,386 zlata ingame a u kasici prasici ukupno 38,111,265 zlata , sve na Normalu MP10 i malo na ACT I Nightmare MP10 slika I jos mi igra nije dosadila ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|