|
![]() |
#4891 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
#4892 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Jel ima koji kinez bez GPS bug-a ili odustanem od potrage? ![]() Bio sam jako zainteresiran za kineze (gt99, w100, one, ts7 i sl) ali me taj GPS bug ubija... To mi je vazna komponenta koju necu koristit cesto, ali kad ju koristim mora radit iste sekunde (ne doslovno jeld) i kak spada... pogotovo zbog endomonda, strave i mapsa.. nije mi bas fora čekat i odbugarivat mob dok sam u pokretu...
|
Oglas
|
|
![]() |
#4893 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
#4894 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Baš pričam na drugom forumu kako sam noćas probao upiknuti Xiaomi MI3 na službenom siteu. Site jednostavno nije radio i u te 4 minute koliko nije radio, rasprodano je svih 50 tisuća primjeraka ![]() p.s. nisam napomenuo da je noćas bio pušten u prodaju WCDMA model...
#4895 |
Premium
|
onda valjda ni snapdragon nema problema... samo MTK koliko sam skuzio... Samo sto svi mobovi koji mi se svidjaju koriste MTK psmtr ![]() a ovi sa qualcomom su 45nm cpu.. kolko to trosi majke ti... i kad nadjem mob ima 512rama, il ima 1gb a nema bljeskalicu npr il slicno.. pa tko danas radi mob bez bljeskealice ![]()
#4896 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kako se točno očituje taj GPS bug? Imam stari MT6573, ako downloadam EPO (iz izbornika, nikakve servisni), nalazi mi fix za par sekundi. Razmišaljam o novom mobu, isto MTK, ali di je problem s navedenima: GT99, W100 i sl.? Loša antena ili mu inače dugo treba za fix? |
![]() |
![]() |
#4898 |
Premium
|
@coconut zato ju i necu kupit + zbog metra prostora od ekrana do ruba moba.. takve retardirane stvari preskacem na veliko... nije da sam izbirljiv korisnik, al imao sam flash kad sam imao mobitel u 2008.. pa sam kupio galaxy S, pa nemam flash, e pa sad u 2014 nema tog moba da ga ja uzmem a da nema sve sta mi treba, pa makar i kinez bio ![]() nasao sam kineze koji mi pasu, al sad me taj gps ubija.. kak mi se cini bit ce neki polovni s3 mini i bok... ![]()
#4900 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
krivo, delete post ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4901 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nije rom. To ti je aplikacija koja ti dopušta promjene na sučelju na androidu i uključivanje nekih korisnih fixeva. 1. Skineš xposed framework OVDJE 2. Instaliraš aplikaciju, upališ ju i klikneš na "FRAMEWORK" pa na "INSTALL/UPDATE" 3. Restartaš mobitel 4. Skineš gravity box OVDJE 5. Instaliraš ga 6. Upališ Xposed framework aplikaciju, klikneš na MODULES i staviš kvačicu na gravitybox 7. Restartaš mobitel Kad ga upališ u aplikacijama bi trebao imati gravity box. Tamo samo kvačicama odabireš koje ćeš tweakove. Možeš recimo maknuti ružne 3G, G ikone iz status bara, možeš konfigurirati one prečace što imaš u status baru.............. Kad malo skužiš vidjeti ćeš koliko je to u biti dobra stvar. Bome na mom V967S GPS rastura. Sa fixom locka unutart prostorija, a lock time možda 5 sec duži nego na note2. Do sad nisam našao mjesto gdje note2 locka, a zte ne. Uglavnom, poanta priče je da nevidim bitnu razliku oko GPS-a između ZTE v967s sa MTK procesorom, i note2 sa Exynos procesorom. Što se tiče GPS-a na drugim kinezima izgleda da im GPS nije toliko bitan ![]() P.S. XDA teme za Xposed framework i Gravitybox |
![]() |
![]() |
#4902 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Treba vidjeti kako se GPS ponaša sa ovim novim čipsetom (MTK6582). 6589/T je imao poteškoća, ali je to rješavano vremenom tako da buga više ni nema.
#4903 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4904 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Nešto si krivo shvatio - svaki Android mobitel koristi launcher pa tako i tvoj mobitel samo tvoj koristi neki loš s kojeg ne možeš maknuti search. Dakle, ako instaliras Apex, on će samo raditi umjesto tog defaultnog i to bolje i brže. I da, kad stavis Apex on isto ima search bar gore na glavnoj stranici ali ga jednom klikom maknes. Nakon instalacije stisnes Home button i mob će te pitati koji launcher želiš koristiti - defaultni ili novi - izaberes novi i podesis si ikone i widgete (na Apexu cak možeš spremiti raspored ikona i widgeta pa ga restorati ako promijenis ROM ili čak mobitel). |
![]() |
![]() |
#4905 |
Registered User
|
Želio sam se nagraditi za Božić Samsungom S4 mini duos, ali samo onda otkrio ovaj forum i kineske mobitele ![]() Budget do 500 USD i ekran ne veći od 5". Hvala |
![]() |
![]() |
#4906 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Znaš što ću ti reći iskreno, nemoj. Nemoj, jer ako već misliš dat cirka 500$, radije uzmi polovan (konkretno mislim na gotovo nov, savršeno očuvan) S4 ili tako nešto. LG G2 na primjer, bomba.. Imaš ih od 2800-3300+kn na njuški. LG G2 ima 5.2", ali rubovi su mu vrlo tanki, tako da ti dođe na isto ili skoro čak manje od nekog kineza sa 5". Osobno, smatram da max, ali max iznos za kineza ne smije preći 250$.. Moje mišljenje..
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 31.12.2013. u 22:05. |
![]() |
![]() |
#4907 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Mozete mu predloziti do 250-300$ vrijedan kineski bolji mobitel i ostatak nek potrosi na nekaj drugo. Tipa na SD karticu, bolje/kvalitetnije mp3 ear sluske, masku i jos mu ostane brdo love ! Ja inace nedam za mobac vise od 1000kn max 1500kn bilo da je brand mobac kupljen kod operatera ili kineski preko neta. Jer mobaci prebrzo zastarijevaju zbog toga sto tehnologija ide prebrzo pa mi je zato meni glupo baciti velike novce. Pa se radije orijentiram na najbolji omjer ulozeno i dobiveno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4908 |
Registered User
|
Nije da mi se da potrošiti 500USD na mobitel, ali ja sve polakše mijenjam mobitele (imam iph4 više od 3god) i staru Nokiu i jedan od glavnih razloga je da sam iphonu razbio ekran 3put ove godine i ne želim više nositi 2 mobitela. Pošto Apple nema dual sim, a kad sam odlučio kupiti kupio bi nešto što je vrhunski i ne bi mijenjao brzo (bar se nadam), kad bi bar Xiaomi Mi3 bio dual sim odmah bi ga uzeo. Malo sam tele za sve te marke i dosad mi je bio Iphone ili Samsung, a prije samo Nokia pojam za mobitel (6310 najbolji mobitel imao 2 kom) tako da mi svaki savjet dobro dođe. Ovaj LG je super ali nije dual sim što mi je glavni uvjet... |
![]() |
![]() |
#4909 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@c-shadow Softverski @zigmund Uzmi Xiaomi Hongmi/Red Rice. Nema vrhunski čipset, ali bar je kvalitetan i ima službenu podršku.
#4910 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
#4911 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4912 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4915 | |
Registered User
|
Citiraj:
Bolesno skupo. Za te pare kupis polovni auto ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4917 |
Registered User
|
Btw, koja aplikacija moze iskoristit 4/8 jezgri? |
![]() |
![]() |
#4918 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Imam neko sranje da mi baterija od 27-25% pa do 13% padne u roku 2-3 minute i to redovito samo u tom razmaku. Probao sam i sa kalibracijom ali isti drek. Mislio sam staviti neki drugi ROM preko SP Flash Toolsa pa me zanima što trebam imati zakačeno pod opcijama. Inače ROM je službeni za Neken N6 tako da nebi trebalo biti problema samo nisam nikada to radio pa nebi da shebem što. |
![]() |
![]() |
#4920 |
Registered User
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|