|
![]() |
#4891 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4892 | |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4893 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
majstore, za 100h igranja vise imas duplo losiji team i squad score od mene, a ja 95% vremena igram igru samo za sebe i bmk za ostale ![]() ![]() edit: eh da 1v1 skill u online shooterima je izumro s ut-om i quake-om tako da prepirke gdje je lakse nekog ubit u cod ili bf nemaju smisla. ove timske igre ipak zahtjevaju neku drugu vrstu skilla i i grac s k/d 0,5 moze biti visestruko vrijedniji od onog sa k/d 5. no eto situacija na pub serverima je ista kao u svakoj igri, svi igraju neku svoju igru, a za tim najcesce nikog nije briga.. Zadnje izmijenjeno od: tole_. 22.07.2010. u 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4895 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Nope.
![]() |
![]() |
#4897 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
decki skuzil sam zakaj se battlefield ponekad bloka onak cjela slika stane kupio ja hard i onak svaki dan instaliral jedan program i kad ono jedan dan instaliral sam realtekove drivere i skajpa i opet krešovi i onda izbrisal i opet sve radi normalno tak da pokusajte... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4900 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
kako izgleda kad te admin ubije,zato što sam prilicno siguran da je mene jedan ubio dok sam ja njega sa uavom sredio,pucam,ubijem ga,i najedanput sam mrtav,a ne pise tko me ubio,niti je itko u bazi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4902 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#4905 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo ovako, inace ne igram ovakve igre u MP ( jedino CSS) ali bih htio probat pa ono ako nije tajna koliko dodje jedan key za BC2 ? Dali igra mora biti origigi ili moze bit "kupljena" .Koliko treba dnevno igranja da se koliko toliko skuzi princip i nacin igranja jer sto se ovog tice neznam ama bas nista. Btw @ Mansky - strasni beatovi . Lineup ![]()
![]() |
#4906 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Imaš u oglasnicima za cca 120 kuna. Mora biti original. Ma, u jednom danu sve skužiš i počneš igrati kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4908 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
I onda pizdiš 2 tjedna što si svima pokretna meta za vježbanje ![]() A poslije toga ostatak gejmanja vrištiš na kriple koji igraju ovu so called timsku igru, a nikom ne puca ona stvar što ti ležiš mrtav dok 8 medica prolaze pokraje tebe, i što vrištiš "ammo" a 5 assaulta su gluhi i slijepi ![]()
![]() |
#4911 |
Premium
|
igram maloprije u bijednom timu protiv trojice level 50 medica,katastrofa,svaki od njih ima neki ogromni lmg i rapea sve ispred sebe dok ga njegov pajdas revivea.Protiv takvih likova nemozes nista,jedino da uzmem GL i samo resetam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4912 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4913 |
Premium
|
ma imali smo 3 tenka,ali sve sami debili ih voze,ili noobovi. Ali dobro,uzeo sam im 2 gold dog taga,meni dovoljno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4914 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
mislio sam kupit igru jer je dosta povoljno preko enabave, pa me zanima jel bi mogo normalno igrat sa svojom kantom na bilo kojim postavkama (low medium nije bitno)? i jel se isplati dat 240 kuna (uzo bi onu verziju gdje dobiješ kutiju i to) ili da bolje štedim za nešto drugo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4916 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Sigurno bi mogao, meni na mojoj radi najnormalnije. Zašto 240? Imaš u oglasniku za cca 150. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4917 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4918 | |
Addicted to music.
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4920 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
http://bfbc2.statsverse.com/ -->
Zanima me da li se statsi na sigu sami updataju ili moram svaki put stavljat novo? U vezi sa ovim signatureom sto se moze napravit na ovoj stranici -->http://bfbc2.statsverse.com/
Zanima me da li se statsi na sigu sami updataju ili moram svaki put stavljat novo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|