|
![]() |
#4891 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Dobil sam notifikaciju da Stocard aplikacija bude prestala delati 15. prosinca, samo 20 dana nakon tog datuma ![]() Uglavnom, hoće migraciju na Klarnu kaj em neću, em traži milijardu dozvola i dodatnog dreka koji me ne zanima za običnu loyalty card aplikaciju. Preporuka po internetovima je alternativa u obliku Barcodes - prebacil sam kartice u nju, jako brzo dela, jednostavno i točno ono kaj mi treba: https://trybarcodes.com/ Evo ak neko koristi Stocard i/ili treba preporuku za loyalty card app. Skeniral sam svu tu plastiku u nju, pa i ove digitalne verzije ko npr Ina, megić, Ikea, Lidl itd. tak da ne moram imati aplikaciju a opet se pojavi neki popust. Bodove ionak koristi žena jer šeramo isti account po appovima ![]() EDIT: Nije free, mamutarka je preporučil besplatnu alternativu - SuperCards.
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 08.01.2025. u 08:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4892 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Svakako hvala za preporuku, međutim zaboravio si spomenuti dva detalja - nije free i ne postoji Android verzija. 13€ lifetime, 7€ yearly, 1,69€ monthly Ok sad sam skužio naslov teme, tak da ostaje ti samo jedan minus, ovaj za cijenu ![]() Zadnje izmijenjeno od: SPLiFF. 05.01.2025. u 09:40. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4894 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hvala na preporuci, i jos je lagano importati Stocards kartice!! ![]()
![]() |
#4895 |
Premium
Datum registracije: Mar 2020
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4896 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4898 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
ovdje u ŠveCkoj je čist ok preko Klarne, ionak ju 90% populacije koristi na dnevnoj bazi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4899 |
Omicron Alpha resident
|
Nisam videl SuperCards, tnx na preporuci. Ja sam platil Barcodes tak da jebiga ![]() Ak niš, javil sam developeru da npr falil je KTC, Mana i Knjižnice grada Zagreba, i za 45min mi se dev javil na mail da je fixao krive slike i dodal nove, tak da support je ne na razini, nego ohoho iznad razine očekivanja
![]() |
#4900 |
Omicron Alpha resident
|
FYI onima na iOS 18.2 a da koriste pihole - morti ste skuzili da Mail aplikacija sporo skida mailove ili skine samo naslov a ne i sadržaj... Ili da Safari puno sporije loada stranice... dodajte sljedeću liniju u /etc/pihole/pihole-FTL.conf: Code:
BLOCK_ICLOUD_PR=false Ugl, 18.2 ima bug sa ne gasi private relay na mrežama gde ne dela kak spada. Navodno 18.3 popravlja to, živi bili pa vidjeli.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4901 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
https://arstechnica.com/security/202...olled-servers/
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4902 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Neki dan mi došao mail da se neko mojim mailom negdje spojio i probao instalirati aplikaciju. Brže bolje išao promijenit lozinku, ali nisam upisao kod koji sam dobio na mail jer preko mobitela to nije baš tak jednostavno i naravno sad se nemrem spojit ni na store ni cloud ni nigdje. Onda sam preko kompa išao ponovo sve napravit i dobim mail: Zahtjev za oporavak vašeg Apple računa poslan je s weba 12. veljače 2025. u 11:53:22. Pruženi telefonski broj za kontakt je xxxxxx. Na taj ćete telefonski broj primiti SMS poruku ili poziv kad vaš račun bude spreman za oporavak 17. veljače 2025. u 00:26:22. I kaj to inače takva procedura da to 5 dana traje? Još bude najbolje ak u to doba noći dobijem poziv, a ne sms... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4903 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Na Guglu je dva dana. Ako znaš šifru trebalo bi te pustiti u unutra. Btw: nemaš 2FA na iCloudu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4904 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Imam, ali me ne pušta unutra jer je šifra promijenjena. Promijenio sam šifru i kad sam dobio mail s kodom za verifikaciju, jbg izašao sam s ovog ekrana di je trebalo upisat kod. I verifikacija nije prošla i sad bilo da pišem staru ili novu šifru, ne prolazi. Sad nakon guglanja, vidim da sam još dobro i prošao s ovih 5 dana jer neki znaju čekat i tjednima. Katastrofa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4905 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Pozdrav, ekipa! Javljam se s problemom nedolaska obavijesti iz Apple kalendara. Naime, već dugo godina imam u Apple kalendar unesene razne obavijesti (rođendani, obljetnice) koje me podsjete jednom na godinu u točno određen datum i sat. Do iOS 18 to je funkcioniralo besprijekorno, ali od instalacije iOS 18, malo radi, malo ne radi. Sve je u opcijama kalendara i obavijesti podešeno kako treba, ali obavijesti propuštam. Ovaj problem je toliko iritantan da sam mislio prijeći na Google kalendar, ali reko pričekat ću još malo. Vidim po stranim forumima da nisam jedini. Ima li netko od vas taj problem? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4906 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Imao isti problem prelaskom na iOS 18, (iP16P)...pokušavao on/off obavijesti, on/off kalendare ( rođendani itd)...nije pomoglo...i nakon jednog od zadnjih par updatea samo proradilo Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4907 |
Registered User
|
A ništa, strpljiv spašen. Riječ je kod mene o iPhoneu 15, ali čisto sumnjam da je do telefona. Više je to softverski bug. Hvala na javljanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4909 |
Registered User
|
Hvala na savjetu, ali nema šanse da ću ga resetirati. Radio sam to svake godine i više ne namjeravam. Uz svakodnevne obiteljske obaveze, doma klinci, posao itd. Jednostavno nemam vremena za takve stvari, zato sam i uzeo iPhone prije par godina da se ne zazam s tzv. mušicama. I am to old for this sh..t. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4910 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
E jebiga sad, nemoj raditi veliki update kao ovaj sa 17 na 18 ako nisi spreman na ovakve stvari. Koliko god da se to testira u svim uvjetima, uvijek postoji šansa da nešto neće raditi kak spada, bio ajfon ili ne
![]() |
#4911 |
Omicron Alpha resident
|
Ma ne treba reset za takve stvari... Jurica, probaj zgasiti wifi i na mobilnim videti jel bu delalo, imal sam npr problem s mailovima na 18.x (sve do zadnjeg 18.3) s mailom i internetom jer se pi-hole klal s Private Relay-em, pa da nije tak nekaj u pitanju. Isto tak, probaj maknut pa dodat account, ili zgasiti i upaliti kalendar ak je Apple account u pitanju. iOS18 je imal mušica ali od 18.3 mislim da je dovoljno popeglan
![]() |
#4913 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
18.3.2 je vani! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4914 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
Ak si pirat onda je druga priča (npr. nemaš Revanced za iOS)
![]() |
![]() |
#4915 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#4916 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
18.4 out vidim ova ''inteligencija'' je sad i u eu nešto sitno, radi erase na slikama i tak https://9to5mac.com/2025/03/31/ios-1...res-whats-new/
![]() |
#4917 |
Premium
|
našao sve kaj me zanimalo, može delete... Zadnje izmijenjeno od: Spikeman. 01.04.2025. u 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4918 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel se može kak obrisat data od aplikacija? Neke aplikacije imaju po par GB podataka što uopće ne vidim svrhu (npr. Tapatalk, Vivaldi, Linkedin, Fejs, itd...). Samo pronalazim za offload, a to mi ne treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4920 |
Premium
|
18.5. je vani a kao bonus dobijete od Tim-a jedan pederski wallpaper! |
![]() |
![]() |
|
|