|
![]() |
#4862 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4863 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
nemam blage.. prije par dana crkla veza... dosli ovi iz optime kod mene i nisu uspjeli popravit... sad se spajam na wireless od podstanara... ma ukoliko mi to ne rijese ovaj tjedan, nadoknadit cu ja izgubljeno vrijeme sljedeci tjedan kad odem u ljubljanu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4866 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Može li mi netko reći di bi mogao naći neke HC servere koji nemaju air strike i heli? Ubija svaki gušt igranja (pogotovo jer najviše volim TDM). Upravo se spojio na jedan server, poginuo 10 puta u 2 minute (5x air, 3x heli, 2x radnom bomba) -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4869 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel zna netko kako isključit onaj "efekt" kad bomba eksplodira, izgleda da se oko nje širi EMP? Nebi htio mjenjati cfg, jer ovaj mi baš odgovara. Nisam ga skinuo s neta. Radio sam ga po svojoj mjeri.
![]() |
#4870 |
Premium
|
e ne mogu se sjetit naredbe da me...znam sto mislis, ono da se zrak kao "izivija", ili u mapi countdown, kad iz onih rupa ide vrući zrak etc... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4871 |
Luks
Datum registracije: Jan 2005
|
hmm, da nije možda /r_distortion 0, nisam siguran... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4872 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#4874 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ljudi imam problem... Vidio sam da su neki u ovoj temi već imali sličan problem no nisam skužio kako su ga riješili. Dakle instalirao sam cod 4 i stavio sve potrebne patcheve, do 1.7. ako se ne varam, i kada refresham listu ništa mi ne očitava. Nema nikakvih znakova da uopće očitava internet.. Stavio sam cod u iznimke u firewallu, nakon toga isključio firewall i ništa.. antivirus niti ne koristim. Koristim vistu home.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4875 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4876 |
Premium
|
Pa imam orginalni key... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4877 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
ClanBase otvorio hrvatske laddere za CoD4, 2na2 i 5na5. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4878 | |
Premium
|
Citiraj:
Ima li koga koji se susreo sa ovim problemom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4879 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
cek jel ti mozes igrat uopce preko neta? ili samo ne mozes naci server iz igre onako? preporucam ti da si instaliras xfire. preko njega si fino nadjes servere kakve god zelis, a i mozes dodat frendove s kojima igras pa vidis na cemu igra community. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4880 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne, nikako ne mogu, uopce se nece spojit.. Niti preko xfire-a, niti preko garene, niti direktno preko konzole... :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4881 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
imam problem sa punkbusterom...izabaci me kad ocita mapu i pise mi punkbuster guid ban 50a15....jos neki znakovi, nisam zapamtio sve! napravio sam upadate pb, jel problem u kljucu mozda?! na mp optionsu mi je allow pb YES! hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4883 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
evo i ja imam problema sa cod-om, odnosno ekipi koja igra na kresinoj kuji. ljudi me kikaju jer misle da varam. dvojica su to izjavila pa ih ovim putem prozivam, killer80 i domagoj_17. ja neznam kaje tim ljudima. ak netko igra bolje od njih odma vara. zaista neznam na koju foru bih varao. eto, tolko od mene. ljut sam i pistofiran zbog ljudi koji neznaju igrat. molim admine da ucine nesto po tom pitanju ako su u mogucnosti jer ako netko igra bolje od mene ne znaci da vara, EDIT: admin kaze da me nitko nije kiko, a sad kome vjerovat neznam. popizdio sam. net radi, ping u redu, ne laga, sve super, al server me kika par puta za redom. istina sad radi, al zasto me jebavo nemam pojma. Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 11.09.2009. u 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4884 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
taj guid ima milijarda ljudi barem xD, stalno ga vidjam na serverima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4885 |
Brat od Đon Vejna
|
pitanje za frenda... veli da nemoze uci na vecinu servera, moze na samo par komada bez pb-a, kad pokusa uci u server pb izbaci izjavu GLOBAL PB BAN!? To se vjerojatno rjesava reinstalacijom pb-a ali nepoznato mi je kako reinstalirati pb a da se ne mora reinstalirat igra? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4888 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4889 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
evo ovako imam jedno pitanje,mozda ce zvucati glupo... imam optickoga misa od 800dpi e sada da li isplati nabaviti nekoga mx 518 ili razera,tj.hocu li imati koristi od toga u online igri...da li utjece puno... jednoga mx 518 sam prodao ali nikada nisam s njime igrao online pa ne znam da li ima koristi... Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4890 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Eh, pretpostavljam da ti je ovaj od 800dpi neki bezvezni od 50ak kuna ![]() Ali reci cu ti na svom primjeru. Koristio sam neki point of view mis, laserski mis, koji je eto oko 100 i koju kunu placen i mogu ti reci da je bio prilicno dobar za to, ali prebrzo su otisle te tipke na njemu. I nakon toga ja odlucio sebi uzeti mx518 i preporod! Koliko taj mis ljepse leze u ruci, taman tezina...ma stvarno neces se se 101% pozaliti ako uzmes taj mis i vjeruj mi da ces osjetiti razliku u igranju, u to sam uvjeren. Uzivaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|