|
![]() |
#4861 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Još jedna istočnjačka nabrijana pila - Xiaomi M3 http://www.gizchina.com/2012/12/10/l...5-inch-screen/
#4862 |
Guest
|
ljudi koji je android best buy do nekih 800kn? |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4863 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Frend si je nabavio onaj MI2 iz kine. Uglavnom vrlo dobar mob, za malo novaca. Što je najbitnije radi kod nas u što sam sumnjao. Jedan je prošao bez carine a na jedan je platio nešto sitno. |
|
![]() |
![]() |
#4864 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Hmm je vidim na netu cijene oko oko 400 dolara što po meni i nije neki deal za no name mobitel - koliko ti je frend plaćao?? |
![]() |
![]() |
#4865 |
Guest
|
sta mislite do kojeg broja ce proizvodjaci ici prije promjene naziva ili oznake mobitela.... ono za 10 god valjda nece biti samsung galaxy s15 iphone15 itd ![]() |
![]() |
#4866 |
DD9512
|
|
![]() |
![]() |
#4867 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Ekipa iz racunalo.com je dobila u ruke Nexus 4 i napravili su mali test: http://www.racunalo.com/mini-test-lg...sio-baterijom/ |
![]() |
![]() |
#4868 |
Premium
|
Evo ti i detaljnog reviewa http://www.gsmarena.com/google_nexus_4-review-860.php
#4869 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4870 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
Otkad sam nabavio Note, laptop mi stoji u ormaru i tuguje... Note II je super, ali meni je originalni Note (GT-N7000) puno ljepši i ne vidim ni najmanji razlog da pređem na novi model. ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4872 | |
DD9512
|
Citiraj:
![]() Ali zar on nije dosta skuplji od ovoga? Ovaj test gore na gsmareni nije dobar. Morao bi biti svugdje brži od svih. Fail je test. EDIT: super je cijena zupy. Jedino ako ti ovi naši ne uvale carinu, a moguće je. Zadnje izmijenjeno od: dean225. 13.12.2012. u 13:47. |
|
![]() |
![]() |
#4873 |
Premium
|
300 ojra (+ par ojra slanje) 8gb verija a 350 ojra 16gb na google play-u (storeu). U usa i kanadi je recimo cijena 300 (350) dolara + porez i slanje- dakle više nego pristojna cijena uspoređujući druge name i no-name mobove |
![]() |
![]() |
#4874 | |
Guest
|
Citiraj:
kazu da se to rijesi custom romom, ali neznam nisam imao note1. |
|
![]() |
#4875 |
Guest
|
Pa sve se na svakom androidu riješi custom romom. A apsolutno svaki dual coreac leti sa pravim romom i na gingeru. |
![]() |
#4876 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Prvi glas. Ovo mi je drugi Note i oba su radila savršeno. Mislim da je to više do korisnika. Meni ni HTC Legend ne šteka. |
![]() |
![]() |
#4877 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Note 2 je sigurno bolji i brzi i ima veeeeliku bateriju ali mi je skup. Inače uzeo sam neki dan novu bateriju za note, pollarcell iz njemačke sa ibeja. 2700mah za 13 eura, i mogu reći da je super za sad, dosta bolje drži od originalne ali najvjerojatnije jer mi je original baterija sad stara već godinu dana skoro, no sve u svemu ok kupnja , valjda ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4878 |
Guest
|
sta smo rekli za baterije u novim telefonima, mogu se bez beda svakako puniti? mob mi se puni kad ga prikljucim na komp, a prikljucujem ga onak i po 5+ puta dnevno po par minuta, naodpuni se za nekoliko % svaki put. to nista nije lose za bateriju? i zracenje mobitela... zamislio sam se malo, po danu mi je mobitel u dzepu pored yaya, a nocu pored glave onak 0,5m. sta mislite o tome, imam li vece sanse za dobiti rak ili tako nesto, jeste rasrpavljali o tome ne nalazim searchom |
![]() |
#4879 |
Guest
|
Naravno da nije oke ni bateriju u mobu svakako puniti. Ista je stvar kao sa laptopima. Ali biti rob baterije, još u mobu gdje ne traje dugo (novim), zašto bi netko htio, a nova je do 200 kuna max max tako da samo "uživaj" pa nakon 2 godine ako ode već vrit zemi novu! |
![]() |
#4880 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
#4881 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Upravo to što kaže Ivo.. Gonade i fetusi su ionako najosjetljiviji na zračenja (ionizirajuća/el. mag.).. Mob nikad ne nosim u džepu još od vremena Nokie 3310, inače ja koristim svakodnevno torbicu oko pasa. A dok spavam mob je udaljen oko metar i pol. Ali sve je to kujac, krepat ćemo kad tad.. A što se tiče bakterije, nakon dvije godine ćeš (nadam se) promjeniti mob, a ne staviti novu bakteriju ![]() Uglavnom nemaš brige, puni kako ćeš i kada ćeš.. Nije život u pitanju nego jedna *ebena bakterija.. |
![]() |
![]() |
#4882 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
![]() Pogotovo kad torbica padne preko onak xd |
|
![]() |
![]() |
#4884 |
Fresh Juice
|
YotaPhone: A New Archetype Ste vidli ovaj koncept? Dva ekrana, jedan normalni LCD, a drugi crno bijeli |
![]() |
![]() |
#4885 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4886 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#4887 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4888 |
Premium
|
@hamm Pročešljaj prethodnoh par stranica pa ćeš vijeti da ima dosta falingi. Jedino ga spašava niska cijena. 8Gb verzija je čisti fail jer nema utora za microSD karticu, a ne podržava ni OTG. Isto tako čitam da se kolju Google i LG tj. da Google optužuje LG da su kilavi i da zbog toga postoji veliki manjak mobitela na tržištu, a potražnja je ogromna. U DE i UK cijela pošiljka je planula u 1h. Po svemu sudeći, Oppo Find 5 neće na ovu stranu 'velike bare'. Šteta. http://www.phonearena.com/news/Oppo-...Europe_id37901
#4889 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovak na prvu se činio ok. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4890 |
Premium
|
Asus bi po defaultu trebao, a za ostale ne znam.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|