|
![]() |
#4832 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Type59 je T-34-2 sa 100mm i armorom presvučenim kevlarom. Ugl, trojka je premazohistički tenk za mene. Imam duju i tenk fakat ima potencijala, no totalno ovisiš o ekipi koja mora igrati vrlo agresivno u određenim mapama. SU uopće ne gledam kao neku prijetnju, tenk ko tenk, iako navodno igrači fino zarađuju. No e-25 mi,s druge strane, vrlo često zna zadavati glavobolje, nedo sv. Petar njih dvoje ili troje u platunu...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4833 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4837 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
13 sekundi je taman da se ponovno rekloakam na drugom mjestu :-D . Obećajem objektivni osvrt nakon 50 ak or so partija. Tražio sam nešto izazovno (tj. nešto što izaziva psovanje siemki i whinanje), kolanje krvi i promjenu tempa.
![]() |
#4838 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
SU122-44 upada u IX ali ne precesto..valjda i ovisi u kojem dobu dana ugl me navece baca s njima...ja osobno bi uzeo rusa je svabo bez golda ne moze probiti sve...meni je sa rusom odlicno igrati i kada me stavi top tenk da budem sreci nema kraja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4840 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
po dmg-u su tankovi tu negdje..mozda mala prednost SU. po fun factoru, E25. ovisi o igracu ko kaj voli. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4841 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
SU je OP T7 TD ![]() S E-25 se volim dosta vozikat jer je brz,pa naj... E-25 je odličan i za pasivni scouting,a brži je i od scouta...
![]() |
#4845 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Amdija zvan Hrabar Otpor :-) . Taj tier 1 se moze upucati u gusjenice, ima valjda -20 spuštanje topa. Do tier 5 je najbolje doći preko lakih tenkova jer se može reciklirati početna 100% posada (na 75% su bez pre treniranja).
![]() |
#4846 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4848 |
našikan pravim haos
|
Znači šnitanje sa stock tenkom,ekipa se klanjala,čestitala uz napomene da je ovo najača partija sa stock tenkom ikad viđena...ja i arty protiv 3 hevija...dva sam sredio jedan me mazno a isušio ga na 1% healtha(t32). Ovo bi mogla biti zvijerčica kad će biti fulliran... grind je daleko najlakšji ikad u WoTu ![]() ![]() Dalje,Sand River,hull down i totalni invincibility....pada su i ceneri u igri... pas mater,nije screen uzeo....70k zarade,3 i po iljade damagea i Patrol Duty,Scout medalje.... EDIT: ipak ga našao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4849 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Cent 7/1 je tak tak medium, jako je spor, nizbrdo ide max 45, sa zadnjim topom puni 10 sec sto je puno previse za mediuma, gold municija mu je drek jer nije pravi gold, kupola mu je mekana... E sad da ga kakim samo, ima super top i to mu je jedini plus, istrazio sam 10 al ga nemam namjeru kupit, kupio sam 50m umjesto njega i taj je odlican, dok za fva kazu da je najlosiji tier 10 u igri...
![]() |
#4850 |
našikan pravim haos
|
Gle...tak tak....kak kak,sa stockom sam skoro svaku partiju faktor u igri ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4851 |
Does youer dewg byte?
|
http://wotreplays.com/site/499378#el...m4dm4n123-l_we Kaj sam još trebao napraviti da uspijemo dobiti ovu fakin bitku ?
![]() |
#4852 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
A gold treba za slucajeve kad je situacija kriticna i ne smije ti se dogodit da dingas a sa tim topom dingas vise nego kaj mislis, isto kao i sa fochom 155, sa tim bi trebao kuce rusit a dinga ko blesav.
![]() |
![]() |
#4853 |
Strichek Moderator
|
Nakon 70ak partija evo M sa Foch 155, nisam mislio da bu tak brzo ![]() http://wotreplays.com/site/499633#hi...mx-50_foch_155
![]() |
#4854 |
Does youer dewg byte?
|
Ajmo vi iskusni, imate li vi kakav savjet kako sam drugačije ovo mogao odigrati ? http://wotreplays.com/site/499684#mi...123-object_704 Čisto da naučim nekaj. EDIT : Može li mi netko pojasniti točno što radi Intuition perk ? Nikak da skužim čemu to služi i treba li mi to uopće.
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 26.12.2013. u 00:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4855 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4856 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Osim što su imali "bolje" igrače,imali su i T95...često je to sam po sebi dovoljan razlog da pobjeda ode protivniku,kad je T95 top tier to je uglavnom to,T95 završava borbu s 2k damage-a i 150 000 potential damage-a recieved-a.
![]() |
![]() |
#4857 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#4858 |
Strichek Moderator
|
Gore imaš post od neki dan sa statsima ![]() Igrao sam 2 dana praktički samo njega jer sam se zaljubio u njega ![]() Fenomenalan tenk. @m4dm4n Nisi niš mogao napravit, t95 je jednostavno prevelika sotona kad je top tier. Evo jedan o T95. ![]()
![]() |
#4860 |
Does youer dewg byte?
|
Ok, sad mi je malo lakše, jer fakat mi nije imalo smisla ići ikam u napad, bilo je sve već izgubljeno i jedino kaj mi je imalo smisla skupiti još malo damagea prije nego crknem. A IS8 se zakukuljio iza brda i očekuje nekakvu pomoć... Da, to sam i čitao za intuiciju, i totalno mi nema smisla kao perk. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|