|
![]() |
#4801 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Mogao si im jednostavno objasniti kako da uspješno izvrše postavljanje patcha i bace se na server koji hoće. Potrebno je pomoći, a ne pametovati sa propagiranjem svog servera. Znamo da ga imaš i da si jako ponosan na njega. Ljudi će sami odlučiti gdje će igrati. Ak nemaš, stavi ga u sig. Još jednom: Upute za postavljanje patcha su u sticky-u.
![]() |
![]() |
#4802 |
misli da ste ludi!
Datum registracije: Apr 2006
|
Vjerojatno sam dosadan, ali ja sam napravio sve sto je pisalo u stickiju i kad se spojim na server bana me punkbuster. Sta da radim? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4805 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ne, razlog je tvoj serial number... EDIT: Posaljite mi PM pa cu vam postati link sta treba skinuti. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4806 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
ET ajd upali icq |
![]() |
![]() |
![]() |
#4808 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citajte stickey, pise vam za licence key, ako ga treba mijenjati sta se treba napraviti, mislim Rak da bis morao napraviti instalaciju tako da ljudi mogu samo skinuti i igrati. ![]()
![]() |
#4809 |
M.U.P.
|
----- Initializing Renderer ---- Mismatched REF_API_VERSION: expected 59, got 60 ------------------------------- Error during initialization: Failed to initialize renderer: version mismatch. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4810 |
misli da ste ludi!
|
sad dok probam uc, kaze da nemam cityhall_2, a na stickiju je nemogu skinuti jer je link broken. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4812 |
Moderator
|
Evo uplodam tu mapu na megauploads-pricekajte malo (jos 15 minuta) EDIT: ICQ mi je ukljucen EDIT2: Mapa uplodana a sad idu fileovi-bacite oko na sticky Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 16.04.2006. u 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4813 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Pozdrav! Evo, probao sam se konektirati na server ali nisam uspio... Dobio sam neki Punk Buster error... ![]() Nisam igrao ni na jednom serveru osim na vasem, pokusao sam napravit sve kaj je RAK napisao u sticky-ju... Znaci instalirao sam Intel 1.01 patch, instalirao sam 1.2 patch (jedino kaj nije bio zipan), nego exe, promijenio ono u regedit-u, evo i mog main foldera... (direct link na image) http://img235.imageshack.us/my.php?image=lista7il.gif
![]() |
#4814 |
Moderator
|
imas PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#4816 |
M.U.P.
|
Zahvaljujući ET-u radi i meni koji nemam instaliranu igru nego pasteano sa drugog diska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4818 |
Premium
|
Rak napisao: Ukloni sve modove koje imate u main direktoriju. Ostavite samo one sa oznakom iw_00.iwd, iw_01.iwd, … i tako do iw_14.iwd. I one sa oznakom localized_english_iw00.iwd do localized_english_iw10.iwd i direktorij players Ukupno 27 fileova i 1 direktorij. Isto tako možete i reinstalirati igru i nakon toga instalirati patch 1.01. Ovdje mi je nejasan dio oko uklanjanja ovih drugih modova. Dakle jasno je napisano da ne treba uklonit one sa oznakom iw_00.iwd ....pa do iw_14.iwd. Ali onda mi je nejasno da li ovo ostalo sto si naveo treba uklonit ili ostavit? Jer ne pise nista.
![]() |
#4819 |
Feldwebel
|
Najljepše zahvaljujem ET-u koji se toliko trudi da pomogne ljudima. Do sada sam vidio da je jedini problem koji nije objašnjen taj ----- Initializing Renderer ---- Mismatched REF_API_VERSION: expected 59, got 60 ------------------------------- Error during initialization: Failed to initialize renderer: version mismatch. To se događa kada .exe file probate postaviti na igru verzije 1.0. Potrebno je instalirati verziju 1.01 za tu operaciju. Nebitno je imate li Intel procesor ili ne. Probano je i sa AMD procesorom. Izgleda da sam samo zakomlicirao stvar sa tom mogućnosti da igrate verzije 1.0 i 1.2. Nije vam to najbolje leglo a neki neće ni koristiti. Oni koji ne misle ići na stare servere samo neka preko čiste instalacije igre postave patch i to je to. Modove neka dodaju i to će raditi.
![]() |
#4820 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4821 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Nop. ET je moderator on se bori protiv piratstva zato ne pisi takve stvari tu. ![]() On je samo preko PM objasnio sta treba upisati na odredena mjesta u registryu i to je sve. ![]()
![]() |
#4824 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ja bio kod alucarda kad je rjesavao probleme na cod-u i sada kad rijeli njegove meni se pojavljuje druga greska CL-ParseGamestate:Bad comand byte Sta sam falio,sve sam radio prema stickiju i e.t-jevim uputama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4825 |
misli da ste ludi!
|
Jeste vi ikad zarmisljali da snimimo klan film. dosta nas ima sa micom, pa bi bilo ostvarivo. Ja sam danas dobio punu verziju frapsa, pa mi ne bi trebali smanjiti fps jako. sta kazete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4826 | ||
M.U.P.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4827 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() A za snimanje ti netreba fraps kad igra ima u sebi mogučnost snimanja dema |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4830 |
Moderator
|
Poslani PM-ovi |
![]() |
![]() |
|