|
![]() |
#4801 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Nije direktno vezano za mob ali nadam se da ćete mi oprostit ![]() 8GB mi postalo pretijesno "izlaskom" NativeSD skripte pa se odlučih maknuti na nešto veće, a uz to i staviti WP7, ICS i JB (eventualno i GB) a da i dalje nebude tijesno ![]() Pošto je Dubrovnik jadan što se tiče IT šopova, a SD karticu mi se ne isplati naručivat i plaćat 50kn poštarine ili nekoga peglat da mi kupi, našao sam samo Samsung 32GB class 10 karticu za 260kn. Ima li itko dotičnu i kakav je realni R/W? |
![]() |
![]() |
#4802 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4804 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#4805 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Tako je , wipe iz recoverya i format usb memorije iz settingsa cisto da eliminiras pizdarije.To je test leak, iako je sluzbeno samsungov neznam dali ce dobiti OTA.
#4806 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mokri san vlasnika Note 2 http://www.mugen-power-batteries.com...tery-door.html
#4807 |
Guest
|
Nabavio sam note 2 koji treba micro sim, zanima me hoce li mi ga moci napraviti u tcentru, ceka li se i placa li se sta? Mozda da bolje odem u neki servis cuo sam da imaju neke skare i da rjese to za 20 30kn... ![]() |
![]() |
#4808 |
Guest
|
Pogledaj si na jutubu tutorial kako napraviti od SIM, microSIM karticu ako ne znaš. A uvijek možeš pitati u t-centru naravno. Ja ne znam jer sam dobio dotičnu svojevremeno uz gejfon pa sam si samo čopio onaj "adapterčić" (komad plastike) da ju mogu staviti u druge mobove. Taj komad plastike dobih free u t-centru kod cibone gdje ih imaju (bar su imali) punu ladicu. |
![]() |
#4809 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Odes i zatrazis izradu micro SIM. Možda ćeš morati platiti 30kn, u bonbon ništa nisam platio, poslali mi doma. Druga brža opcija kako sam si vipovu karticu riješio. Ako ti koji frend ima micro SIM, ocrtaj na svojoj i sa običnim škarama izrezi. Provjereno radi bez beda. Za dolar kupis na ebay adapter microsim to SIM, a možeš naručiti u tht novu sa kojom dobiješ adapter (sad sve kartice dolaze tako) |
![]() |
![]() |
#4810 |
Premium
|
Ja sam u VIPu besplatno zamijenio SIM za microSIM. Prije par dana sam na bayi naručio komplet adaptera nanoSIM->microSIM, nanoSIM->SIM i microSIM->SIM za 0,99$ tako da nemam briga kakav utor mob ima.
|
Oglas
|
|
![]() |
#4811 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4812 |
Premium
|
Još malo problema sa N4. Definitivno treba zaobići taj model i čekati neki bolji. http://pocketnow.com/2012/12/04/nexu...ch-sensitivity
#4813 |
Guest
|
Još uvijek bolji od bilo čega u tom cjenovnom rangu! |
![]() |
#4814 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
#4815 |
Guest
|
bio danas u t centru, 50kn zamjena za micro sim -.- nisam uradio. |
![]() |
#4817 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Čekaj, nabavka notea 2 nije problem, a 50 kuna za micro sim je puno? Malo sam zbunjen. Istina, đubretarski je od operatera da i na tome deru lovu, al kad si se već isprsio s Note 2 onda ni ta sim nije trebala biti problem.
#4818 |
Guest
|
|
![]() |
#4820 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4821 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4822 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jeftinije onda ovo kupit: https://dx.com/p/micro-sim-card-cutter-black-126906 I jos stanes pred T-Com centar i naplacujes micro sim rezanje 25kn ![]()
#4823 |
Fresh Juice
|
Pretplatnici ništa ne plaćaju. Korisnici na bonove plaćaju 50kn zamjenu. |
![]() |
![]() |
#4824 |
Guest
|
ono je bilo u arena centru, sad sam bio u avenue mallu i obavljena je zamjena besplatno. ako im predas staru karticu zamjena je besplatna, ako je bez stare onda 50kn. lik u arena centru mi nije to rekao(a ponio sam staru -.- ) |
![]() |
#4826 |
Guest
|
|
![]() |
#4827 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Čekam sljedeću jesen da procjenim da li se držim ARM-a ili će već biti neš. Ukoliko se držim ARM-a, ovo mi se jako sviđa. Također me zanima novi Samsung zbog "unbreakable" ekrana. Any day uzimam AMOLED umjesti LCD-a. |
|
![]() |
#4828 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
LG Official ICS je vani: http://www.gsmarena.com/android_40_i...-news-5172.php Radi ko zmaj (sa supercharger scriptom još luđi).
#4829 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiram komentar: Citiraj:
![]() Inace,2x je jos uvijek dobar fon,osim sto treba isprobati xyz romova da pogodis onaj koji ce ti dobro raditi. JEdno vrijeme naravno. |
|
![]() |
![]() |
#4830 | |
Guest
|
Citiraj:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3621 |
|
|
|
Oglas