|
![]() |
#4772 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Izbacili su u isto vrijeme iOS 17 update i 18. Wt... mora da je 18 bugfest. ![]() Ide 18 pa sta bude ali mi nije jasno sta im ovo znaci.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4774 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@Promo Uvijek to tako ide mali i veliki update u isto vrijeme. Apple je to ostavio za one su neodlučnina novi iOS. Imaš u opciji open beta ako nisi prešao 18 pa nudio je 17.7. Sve to ostavvla po vašem izboru.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4775 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Dakle za sve kojima photos app ide na qrac, skrolajte fotke prema gore dok u lijevom donjem kutu ne dobijete ikonu strelica gore/dolje. Kad to kliknete dobit ćete sliku koju sam gore okačio, tu odaberete razvrstaj prema datumu snimanja , i pod filtriraj maknete sve osim fotografije. Ostalo se slozi po albumima. Nema na čemu ![]()
![]() |
#4776 |
Registered User
|
Da u pravu ste. Ne znam zasto sam mislio da ce 17.7 ici samo za one koji ne mogu instalirati 18. Vec upravo kako sam bio u beti me zbinil oda li je oficijalni 18 ili beta RC. JuiceBox Nije problem da ljudi ne znaju naci te filtere. Mislim da tako zakomplikuju jos vise stvari, problem sto su ponudjene opcije sve doslovno random slike bez mog inputa. ![]() Memories, trips, selfies mislim.. wtf. Zasto od toliko filtera nema ni jedan da napravi album za apliacje sa kojih dobijamo slike, poput Vibera i Whatsapp? Gje je taj filter? Zbog nesposobnosti iPhonea, meni je blokirana medija na svim tim aplikacijama, da ih ne sejva u Photos, ne snima ih uopste u galeriju jer ne postoji nacin da ih Photos odvoji. Ali zato imamo Wallpaper Suggestions. Ja sam ostavio screenshot i albume, i to je to. Ostalo ako upoalim, mi je isto da listam facebook i gledma tudje nabacane slike.
![]() |
#4777 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Pozdravljam t9 search preko keypada u phone appu, to mi je uvik nedostajalo na iosu. Ne znam sta vam je s photos, meni je galerija sortirana po datumu kao i prije. Najveci minus mi je sta control centar ima sad par pageova, pa nekad kad ga idem dignit gore zaskrolam page umjesto da ga maknem. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4780 |
laser
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4781 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Pitanje, do pred par dana sam bio na androidu i ajfon sam samo koristio kad bi starome morao nešto popraviti tako još otkrivam neke stvari, ali.... ja sam bio uvjeren da mu je onaj ekran skroz lijevo bio kao neki notifikacijski centar a sam sebi to ne znam ili ne mogu namjestiti ili sam ja nešto zabrijao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4784 | |
|
Citiraj:
Gdje si uopće našao te filtere!? Jebt app, kao jednostavno … EDIT: nasao, to su pinned collection, to je filter za albume. Ovo gore sto sam ja okacio je filter medijateke. Nemogu vjerovati da je ovo netko pustio van i rekao da, ovo je super intuitivno i lako za snaći se. KATASTRAŠNO !
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 17.09.2024. u 14:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4786 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
to sam ja mako, ionako kad stisneš tu wifi, ne ugasi ga nego ga makne s te tvoje trenutne mreže, i neznam šta dalje, uglavnom - ne ugasi wifi, long press na to i onda se tek može gasit, bespotrebni koraci za to i blutut imam shortcut ON/OFF, vrlo jednostavno i radi što očekujem da bi trebao taj switch u control centru
![]() |
#4790 |
Premium
|
Da mi je upoznati te profesionalne idiote s diplomama koji misle da je fora ovo kaj oni naprave s photos app. I ranije je bilo loše, ali ovo je sad dno dna I kaj sad ovo za mobile data nemrem nikak izvući već se mora dodatno klikat jer eto, to je jednostavnije. Takvih inovacija se ni hdz nebi posramio Zadnje izmijenjeno od: cic. 17.09.2024. u 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4791 |
Registered User
|
Je li nesto do mene ili ovako prije nije bilo. Sad je sve do LTE, kada povlacim sa vrha, rezervisano za notifikacije. Samo taj mali desni dio je za povlacenje kontrol centra. Nije vise "lijeva" i "desna" strana. Sad je skoro sve za notifications. A ako odem previse desno, pa povlacim recimo od sata prema dole, onda predjem prstom slucajno preko onih "cards". Kako se zovu sa desne strane za mediju itd. ![]()
![]() |
#4792 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
Šta za mobile Data? Pa imaš posebnu ikonicu ako Oćeš palit/gasit mobilne jednim dodirom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4793 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
Čitam i drago mi je da bisam napravio upgrade ![]() Još ću neko vrijeme uživati… |
![]() |
![]() |
![]() |
#4794 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4795 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
a bilo bi,ali ne treba ulazit dodatno sta je ovaj air drop ikonica...jel vam to on? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4796 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
Airdrop je dijeljenje sa drugim ajfonasima u blizini. Mozes samo dotaknuti vrh iphone s drugim i dijelis s njim datoteke. Ili ga potrazis kao nekakav wifi u prostoriji i ako je vidljiv dijelis sve. Ili ga koristis kao sync s nekim recimo macbookom Zadnje izmijenjeno od: spawn. 19.09.2024. u 09:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4799 |
|
![]() |
#4800 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne znam koliko je to do zdravlja a koliko do kalibracije prikaza napunjenosti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|