|
![]() |
#4771 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4772 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Lol, dobio set item i ključ na MP1 u oazi. edit:Lol, i drugi ključ na mp1 ![]()
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. ![]() Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6 Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 31.10.2012. u 23:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4773 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4775 |
1337
Datum registracije: Oct 2008
|
dali da zadrzim ili ne!?! sta vi kazete btw kupio za za 30miliona neka budala ga stavila ![]() btw ko hoce moze me add pa mozemo raditi skupa huntat ovo mi je 2 acc stari acc vise ne igram pa et : Solista#2356 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4776 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
A ja farmam Ac3 i Ac4 sa ekipom, al dok njima dropa legije svako malo, ja jedan tu i tamo, cca svako 2 runa zna jedan past. Kad je ovo palo od goblina ja linkam unidentified u chat a linka i lik u partyu svoj, doduse on je dobio Inna Temperance...guzicar jedan. Svakako, 2 legendarya od istog moba ![]() ![]() Cijene na AH blesave kao i uvijek, od 6m do 65m. Sta strucnjaci misle? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4779 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Monk sa sjekirom? ![]() Btw pao mi amloprije fragment of destiny +22% cold i fire oko 160 inteligence 900 i kusur dps nije loše za wand stavio sam na AH pa baš da vidim oće li vrjedit kaj... ![]()
![]() |
#4780 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Evo palo jučer na solo machines of war inferno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4781 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Da sam na tvojem mjestu bi si ostavio ovo, ne vjerujem da će ti ikad nešto bolje pasti za WDa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4782 | |||||||
1337
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
nakon par sati se bio prodao iteem, mozda sam trebao malo vise staviti al nema veze ja zadovoljan ![]()
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4783 | |||||||
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4784 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Svaka cast na prodaji itema za €, ja sam jos sretan s goldima ingame ali kakve iteme ljudi kupuju kontam se i ja na € prebaciti, evo moj rekord od maloprije (malo preko 2 miliona za item level 8, pa mi se ljudi cude sto sam jos na Normalu, kako brzo igram sumnjam da cu ove godine otvoriti Nightmare nivo tezine, a i nezuri mi se nigdje): ![]() ![]()
![]() |
#4785 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
ja nikako, ali nikako da prodam, unique i rare iteme lvl. 63 i + ni za milijun golda... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4786 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Svaka roba ima svog kupca, radio sam u trgovini par godina i samo mozete misliti sto ljudi sve kupuju. Ja trenutno prodajem maksimalno level 19-21 iteme. Ok idu, zavisi kako koji dan, Legići mi idu od 50-500k kako kad, ovaj zadnji sam stavio buyout 2.5M i otisao odmah, a prije tjedan dana sam isti legić prodao za 50k nakon 1d12sati i to jedva. Imam jos par legića u stashu, idu nocas na AH. Trazim gear level 60-63 (dps od 800+) s redukcijom 18levela, tako da mi pase na level 42, ako tko ima kakav neka mi se javi, da ne kupujem na AH, radje bih kupio od forumasa. *rjeseno*
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 02.11.2012. u 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4787 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo Diablo je mrtav iz prve na Normal MP10. Sa Barbarom sam igra i pre lagano bossovi padaju, na Diablu niti jedan health pot nisam potrošija... ovaj bash je totalno OP. I tragedija da ni jedan legendery ne padne sa DIABLA ?! Na kraju sam lvl 36 i samo 3 legendery-a su mi pala tokom cijele igre. Zadnji koji mi je pao, i najbolji, je belt kojeg sam naša U VAZI na act 2... Glupan cijelo vrijeme igram na NA serverima i skužim na lvl 30 da mi tako ne radi ni RMAH niti da mogu dodavat ekipu iz EU za prijatelje... Ima li naznaka da ce omoguciti prebacivanje likova i opreme ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4788 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() , a to je treći legić danas ukupno, a da su bosovi lagani, meni bas i nisu, cak i Elite poneke mi problema prave, najteze mi s wizardom igrati, WD je najlaksi, samo se s njim setam a dogsi rjesavaju ostalo. A za igranje na NA, mislim da ces morati napraviti nove likove na EU serveru, prebacivanje neradi zasada a i mislim da niti nece. Evo maloprije krenem jedan run napravit, i odma Amulet pade, i to Legić, ala ih volim, ovaj ce ici po dobroj cijeni na AH, barem mi se čini: ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 02.11.2012. u 21:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4791 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4792 |
Guest
|
dajte pišite normalno , dosta s tim "legićima" ! |
![]() |
![]() |
#4793 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 03.11.2012. u 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4794 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jao, palo mi sad 2 lega u 2 minute. Jedan crossvow, a drugi braceri koji su mi digli dps za 4k i life za 3k plus ostale stvari. Ja prezadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4795 |
Akutna lijenčina
|
Evo, Buljo i ja konačno scraftali hellfire ring, njegov naravno lošiji od mojeg, kako to i inače ide ![]() Ja pa dignuo si DPS Witch Doctora (maina) na 76k, buffed do kraja 150k+ (slika), skaču critovi preko milje, veseli čovjeka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4797 |
Akutna lijenčina
|
Nekoji od nas nemamo milijune za jedan gem kupiti, sad jedva pokrpao se nekako za par milja da dobar gear na WDa i barba nabacio. Osobno čekam gem dupere da pošteno sruše ekonomiju, da najjači gemovi koštaju parsto tisuća golda kao u aziji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4798 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Oba su koma, valjda će sljedeći imat CC, bez toga ga neću ni pogledat ![]() Ja složio monka do granice niskih cijena, sad ispod 10-20 milja nema niš... http://eu.battle.net/d3/en/profile/B...7/hero/3323852 Inače danas sam otkrio da postoji mantra koji diže ressistance kod monka ![]() Već vidim lvliranje WDa, 2 hellfire ringa, socket helm, i cain's set, 19% + 30% + 35% + 35% exp gain ![]()
![]() |
#4799 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() Ako niš drugo, bar imam dosta geara za tvojega budućega WDa, bar za početi inferno niže MPe, niš ekstra. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4800 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sad si mi ubio volju za lvliranjem ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|