|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ahaaaaa ja mislio ono na dragu samo rokat na power idem i ovo stavit pa cu vidjet
![]() |
#452 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Koji uzas od IGRE e...stvarno je najjadnija koju sam ikad igrao(mozda je comandos 3 gori..ali...) Pa MW je jos bio super, a da nepricam o Undergroundu 2...prebolesan igra, ..ali ovaj šrot stret i Krambon..pušiona
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Premium
|
kladim se da pola vas koji tu pljujete igru to govorite zato jer ste vidli da je u nekom casopisu slaba ocjena ili da je netko za koga mislite da je pametniji rekao da igra ne valja,pola vas nema to misljenje o igri 100%
![]() |
#454 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Za sve koji imaju problema sa niskim frame rate-om probajte slijedece! Kada pocne neka utrka dok traje pritisnuti atl+tab par puta da se izadje na desktop i vrati se u igru. Meni poslije 4 puta radi sve noramlno ali to moram uraditi nakon svakog izlaska iz igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Vidiš,u mom slučaju bi izgubio okladu.Ja je imam i meni je igra shit (ali to je moje mišljenje).Jednostavno ima par stvari koje me jako nerviraju pa neželim ni da igram.
![]() |
#457 | |
Premium
|
Citiraj:
Dakle ja sam uspio bez najmanje muke odfurati 409m sa bmw m3 E92 522ks na zadnjim kotacima. Sada je na 622ks ali ide jos posto sam nedavno otkrio da postoje stage 4 dijelovi za sve auto ali jako ih je tesko dobiti. otkljucavaju se pomocu markera kada se pobijedi ili dominira utrka. za voznju na zadnjima kotacima bitno je na pocetku sto bolje zagrijati gume, odlicno je ak se dodje do max grip-a. u pravi tren ubaciti u brzinu i tocno mijenjati brzine pomaze odrzati auto na zadnjima kotacima i da se odfura do kraja negdje izmedju 3 i 4 brzine opaliti nitro i ide i 1500m ako treba na zadnjima. Igra me prvo potpuno razocarala i pobrisao sam je sa kompa, no dan kasnije nisam imao sto raditi pa reko da probam opet i sad mi je igra super. ima dosta toga kaj su zeznuli i nedovrsili al to se i moglo ocekivati kada EA ima prste u tome. Drift mi je odlican, nisam jos igrao tako dobar u nfs. malo se ja raspisao nadam se da ne zamjerate. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
|
Imam problem sa nfsps... igra u prosjeku radi na 30fps i to je dovoljno za normalno igranje, ali zna se dogodit da lagano koci dok je fps oko 30-40, sad mi nije jasno zasto se to dogada??
![]() |
#459 | |
Premium
|
Citiraj:
Tko da ne brini nije do kompa, do igre je. ![]()
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
|
I bolje da je do igre jel sam se lagano poceo zivcirat, pa kak mogu poluproizvod bacit na trziste i onda poslje patchevima popravljat strasno....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Može li se? Nije valjda da tako igrate? Skinuo sam savegame 100% i moram priznati da me privlače duge otvorene staze poput one u pustinji, ali stvarno mi je skroz neigrivo...preprespor je odziv vozila na skretanje.
![]() |
#462 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#463 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
e ljudi ja sam newb pa ovako imam dva pitanja... jel moja krama opce moze furat ovu igru??(config tu negdje mozete vidit) i drugo kad pokrenem igru posto sam je malo prije instalo pojavi mi se nest tipa "conflict with emulation software detected" pa ono pucajte mi u srce i recite jel imam kakve sanse il se moram strpit do nove godine kad dobim novi pc ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tommy Noob. 03.12.2007. u 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Torrent freek
|
Pa ja ću popizdit ![]() nabrijana Impreza, svi djelovi stage3, još dodatno tunirana i s namještenim wind efektima. Iman preko 800 konja, ubacin perfekt 5/6 brzina, nitro koristim 2 puta i popušin za skoro sekund ![]() ![]() ![]()
![]() |
#465 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#466 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Igra je solidna to sam sada vidio kad sam se uživio. Samo mi je masu žao što nema Mercedesa! Inače vrlo dobro igra, koja me zeinteresirala nakon nekoliko utrka. Još bi volio da ima ilegalni free ride a race day da bude legalan = nešto kao Fast and Furious! |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Al nije to poanta, poanta je da je igra u kurcu ![]() Auto ne da je jak, nego je prejak...da je maknit spojlere poletija bi... I onda popušin za sekund, nakon šta sve i više nego dobro odradin ![]() Nego šta uzet za na zadnje ? Uzea san GT500 pošto je jeftin, a ima 500 konja po defaultu. Jel to ok ? Prvi put se srećem s ovom disciplinom pa da pitam ![]() I da, šta za grip? M. Evo mi postaje prespor, a neman mogućnost daljnjeg tuniranja pošto san došao do kraja... ![]()
![]() |
![]() |
#469 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() za grip mi je super novi skyline r35. pogon 4X4 dobro drzi cestu i brz je. poanta je to da je ovo arkada za zezanciju. za nesto ozbiljnije jurnjave minimalno gtr2 i dobar volan. ovo je vise onak za ubiti vrijeme.
![]() |
![]() |
#470 | ||
Torrent freek
|
Citiraj:
Glupo mi je kupovat i sređivat 2 auta za drag...Jer sad iman Imprezu koja je 4x4 pa neman ništa od nje ![]() ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#471 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
dakle, za Speed slobodno uzmi Imprezu (poslje tuninga max speed sa nitrom je 404KM/h) za Grip mozes GT-R proto, ili ako si pun para onda porshe (onaj crni) ma kakvi BMW, ni nist drugo, uzmi Toyota supra, jeftina, stavis sve na stage 3, tuniras da budu postavke za drag, i auto leti: 1/4mile za 6,86 sek (sa nitrom 403kmh) a 1/2mile za 11sek, pa ti vidi ako treba nesto bolje (za sada u igrici nitko me nije dobio, a sumljam da ima ''botove'' koji idu manje od 7 sek na 402m..pozzz e da, isto tako supra moze 409m (sta je max sta se moze imat) na zadnje samo trebas perfect shift od 1-4 pa na 5 opalit nitro i mjenjat dobro 6 brzinu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
isao sam danas probati "skrivene" aute. da ne prckam po svom profilu nasa sam na stranici: http://www.nfsunlimited.net/prostreet/utils , profil u kojem dobijes 178 auta (carrer + bonus(auti od bossova i auti uredjeni od strane EA) + "skriveni"), a ako imas Collectors Edition ili upises sifru "unlockallthings" imas sve zajedno 190 vozila. Ubacis taj Career save i Damage Mod for new Cars i peglas. od skrivenih autica nemaju svi sve mogucnosti tuninga pa sam provjerio koji kaj moze: 2006 Aston MartinDB9 SVI CUSTOM PARTS-I SAMO WIDEBODY 2005 Aston Martin DBR9 NEMA MOGUCNOST TUNINGA NEMA MOGUCNOST TUNINGA 2007 Audi R8 SVI CUSTOM PARTS-I SAMO STOCK 2006 Bugatti Veyron 16.4 SVI CUSTOM PARTS-I SAMO WIDEBODY Honda S2000 SVI CUSTOM PARTS-I SAMO WIDEBODY 2008 Dodge Challenger Concept SVI CUSTOM PARTS-I SAMO WIDEBODY (JEDINI AUTO KOJI IMA ANOMALIJU KOTACA) 2006 Koenigsegg CCX SVI CUSTOM PARTS-I SAMO WIDEBODY 2007 Lamborghini Gallardo Superleggera SVI CUSTOM PARTS-I SAMO WIDEBODY 1991 Lancia Delta Integrale Evo SVI CUSTOM PARTS-I SAMO WIDEBODY 1998 McLaren F1 SVI CUSTOM PARTS-I SAMO WIDEBODY 2004 Mercedes SL65 AMG SVI CUSTOM PARTS-I SAMO WIDEBODY 1968 Plymouth Road Runner SVI CUSTOM PARTS-I SAMO WIDEBODY 2007 Porsche 911 GT3 SVI CUSTOM PARTS-I SVI BODY KITOVI 2007 Porsche 911 GT3 RS SVI CUSTOM PARTS-I SAMO STOCK 2006 Porsche Carrera GT SVI CUSTOM PARTS-I SAMO WIDEBODY 2005 Seat Leon Cupra SVI CUSTOM PARTS-I SAMO WIDEBODY
![]() |
#473 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam Supru sve level 3 i s njom poderem sve na drag (samo da jos skužim kako da mi se ne diže na zadnje kotače kod starta, stavio tire pressure i sve te stvari al i dalje to radi) i Lamborghinija, također sve level 3 sa istim postavkama... Sa Suprom imam ispod 11 sekundi na 1/2 milje drag, sa Lamborghinijem nemrem ispod 12.5 sekundi...wtf!?!?! Oba auta su nabrijana do kraja...
![]() |
#475 | ||
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Osin toga u tune možeš i stavit start i end boost na high, imat ćeš cca 1000 konja ![]() ps. Pišem napamet, pa je možda koja riječ krivo napisana ili je tipfeler ![]() Citiraj:
![]() Nego speed trap su me počeli nervirat samo tako...auto odskoči i više nikad ne doskoči...katastrofa od realnosti, tolika da ubije želju za igrom ![]()
![]() |
![]() |
#476 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
1. koja je to grafika????? sve je pixelasto... nekako... bolja je bila na karbonu 2. fizika nije nesto... prođem po metra pored cunja na 260km/h i on se niti ne trzne... pa taj zrak... ***ote... jedanput je lik kod startanja jedan po jedan (speed sector) prvi je napravio kolut u zraku (sa starta bez ikakve skakaonice na ravnome) i zavrsio totaled... 3. onaj wind tunel neka mi neko objasni... plz 4. ne mogu proci speed trap su kao neka "brda" koja te sprecavaju da iziđeš sa ceste a ima pun ****c zavoja i ne upsijem biti brzi od njih... 5. impreza mi ima 1,012 bhp i koristim ju za drag... niko mi nije ravan 6. nema mercedesa (mclaren mi je bio podjedan u karbonu) niti pegouta niti suzuki swifta (bilo bi dobro nabrijati ga) 7. malo je glupo sta je sve unlockano osim auta... 8.sorry sta volim pisati... ali igra nije nesto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
2. Jesi siguran da se ne trzne niti malo??? ![]() 3. Skuzit ces kad dodes u srednju skolu. inace tamo namjestas aerodinamiku auta. Ako ti je downforce veci onda ce auto bolje drzat cestu, znaci nece prokizivat itd. Ali ce zato biti sporiji, znaci manji downforce veca brzina, sad ovisi zasto ti treba tako namjestis. 8. Kako za sto..... Zadnje izmijenjeno od: tpm4. 08.12.2007. u 01:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Ekipa, imam Athlon XP 3200+, 2 GB RAMA, Geforce 7600 GT. Uspio sam naštimati da mi igra glatko radi, tj. FPS mi je između kojih 30-60, mjereno sa frapsom. Average je oko 40. Grafička nije overclockana. I dok vozim igra mi svako malo zatrza. E da, imam LCD, pa igram u 1024x768@75 Hz. Probao sam osvježavanje staviti i na 60 Hz, ali nema razlike. Jel mi je procesro preslab? Disk imam WD Raptor, ali imam sveg 8 GB slobodno na njemu. Da li ga trebam isprazniti malo? Molim vas za pomoć! |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Banned
|
Bilo kome ako treba napravio sam test DRAG auta (poveći broj). Pa ako koga zanima može pitat za rezultate. Automobili su bili sređeni quick paketima i samo su im bili povćani start i end boostovi, te drugo ništa nije bilo modificirano! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|