|
![]() |
#451 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
koju verziju imas? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Hmmm, to je prolaz i Cordona u Garbage, neznam zašto ti ne radi... Probaj na drugi ulaz u garbage iz Cordona, ako ga ima... Koja je verzija igre? 1.5...?
![]() |
#455 |
Premium
|
jebemu CTDe mislio sam da sam zadnjim patchom ih vise nece biti ali sam se prevario ocito... nisam igrao 5 dana, i onda CTDi... grrrr inace, znate one bandite na ulazu u garbage iz cordona na lijevo? nekako su mi postali crveni i ako ih idem ubijati dobijem sve bandite crvene... a bas bi tija one artifakte koji su tamo... grrr |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
koju verziju patcha moraš imati da ti radi ovaj garbage ja sam na 1.5.3 pa kada stavim travele fix nista ista stvar. znaći uspijem uć u garbage i napravim 2 koraka i ode u desktop btw ako će patchevi izlazit svako malo a sejvovi neće radit a igra je zbagirana do kraja onda se te ne isplat igrat. kaj ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
|
2 fps_gamer: U Agroprom Researchu baš nema bog zna šta oružja, ima 2 artefakta koja sam našao i to je skoro to. Oružja koja nalaziš tamo već sigurno imaš. Imaju dvije baze, i tam možeš dosta zaraditi na mecima, tj, nakupiš se metaka iz kutije i onda ih prodaš, tak sam zaradio ~ 25000 Ru po bazi + ona druga baza ima Shooting challenge, 1000 se zaradi po svakom, pravo fino 2 kasper_sky: Ja isto igram 1.5.0.3 i ne trba mi nikakav travel fix normalno ulazim u Garbage i bilo gdje
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Šta ce ti ukrasti? Za ono prvo s banditima sto traze pare za prolaz, samo napravi upgrade oruzja i slicno, tak da nemas nist para...a ono posle dok ti je ona zasjeda u onom podrumu dok kao sljedis PDA od Strelocka, onda samo negdje prije ostavis sva oruzja u onim metalnim stash-evima...meni su uspjeli mozda 200-300RU ukrasti na te 2 lokacije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
|
i šta sada da radim mislim igra mi je super ono mrak i onda dođem do one tamo granične kučice za garbage i pitam nekog lika neš dali mu mogu pomoć itd. on kaže može trebamo one bandide razbit kaj su tamo u garbage na ulazu i njih 4 krene iz granične baze prema garbage i ja za njima i kad uđem nakon dugog loadanja igram nekih 10 sec puknem jednoom i slično i ode igre u desktop.... i tako svaki put. e sada pomoć plz možda sam ja zezno.. u trevel fix.rar ima 2 fajla fsgame.ltx i gamedata ovog prvog pejstam tamo di treba ići i kaže owerwrite i ovog drugog stavim isto pored prvog ali niš ne pita kaj snjim taj folder opće ni ne postoji prije. nemre niš owerwritat njegova lokacija tj. path je D:\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky\gamedata\configs\ui i u njemu je message_box, message_box_16 kaj stim gamedata jel on tu treba ić ili šta.... plz help edit:ja imam gore gilbertov problem samo kaj meni trevel fix ne pomaže .... kažem možda sam na krivo mjesto stavio taj gamedata btw jel možda ta igra ima kakvih problem sa grafićkam od ati ili nvidia ja imam ati 3870 i zadnje drivere za nju!?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
|
Nisam baš skužio :/ Ja sam ga ubio dok je bio nevidljiv, bar mislim, ili je taman zamahnuo i postao vidljiv, u tom slučaju su ga 2 metka sa TRs 301 ubila ![]() Neznam, vidio sam oči i kao neki obris, on na mene krenuo, ja pucam i on padne, ali nisam skužio dal je postao vidljiv...
![]() |
#468 |
Premium
|
morao je postati vidljiv i vjerovatno si ga pogodio u glavu jer je tvoje visine... ali njihov AI je toliko glup, e... idem ja da ih napadnem u Dark Valleyu... i on pocne bjezati od mene i to nevidljiv i tek sam ga poslije ubio kada se sjetio napasti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja sam te ku**e riješavao čakijom(priklo ko piliče ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Kakav očajan kraj...jel moguće samo da je jedan završetak? Nego, igra zaslužuje pohvale...odlična je. Drugi dio igre mi je bio vrlo lak, jer nisam ispunio sekundarni zadatak, tj nisam dao Tank machine gun onom liku. Puška je brutalna za blisku borbu. Mislim da je puška oko 8 kg, ali municija je vrlo teška. Imao sam 2400 metaka, i bilo je dostatno za skoro do kraja igre. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 29.10.2008. u 16:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa, vani je ![]() 1.5.06 Citiraj:
E, sad kad su ga fino pokrpali-mogao bi i ja instalirati pa odigrati u miru...
![]() |
![]() |
#475 |
|
Mene sve vuće da ispočetka krenem... a dost sam daleko došao. Al neznam, neš me počeo kickati iz igre u desktop, rijetko doduše, al ja rijetko save-am pa me zna zayebati :/
![]() |
#477 |
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 03.11.2008. u 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Premium