|
![]() |
#452 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#454 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Vech sam poceo sumljati u Kasdu ali sam posudio pass od kolege (Iskon) i ondje sve radi ok pa sam danas krenuo skupljati screenshotove u nadi da posaljem zivcani mail da vidim sto se zbiva. Ocito da se i drugima desava isti problem tako da se nadam da ce to srediti u sto kracem roku. Zadnjih tjedan/tjedan i pol dana nakon 24h ili pucanja veze zna se desit da se pola sata nemogu spojiti. Koristim onaj smart flat paket 512k. ![]() ![]()
![]() |
#457 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ja sam ih zvao, kazem: ne mogu se spojiti, a ona mene pita: jel error 733, ja kazem: da. rekla je da znaju i da sad dijagnosticiraju u cemu je problem i da se strpim... ali, moram ih pohvaliti szk, zovem ih i nitko se ne javlja i za par min nazovu oni mene...
![]() |
#458 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
uf ajde nisam jedini sa 773..vec sam bio ubijao konkciju i drivere od mrežen..ali kada sam se i sa lapom isao spojiti isti error sam dobio ![]() ![]() a cijene će morati dolje to je sigurno jer su premali da si dopuste da ne budu konkurentni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
meni već duže vrijeme preko noći pukne veza, tj, ostane connectan ali promet nejde.. ono, što sam već stavio skrinšot par stranica prije.. a danas se nisam mogao spojit više sat vremena.. isključen mi DHCP, manualno imam ubačenu IP adresu, gateway i DNS.. na tcomu nije bilo takvih problema.. imam smart 3 paket.. i spojen sam danonoćno, znači, ne konektam se manualno, nego automatski pri uključivanju računala.. i taj problem pomalo iritira.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Meni sve štima s voljatelom, nikad problema, zasad. Malo čudno da se vi ne možete spojit ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#462 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja sam prijavio gresku jos prosli mjesec i vec sam ovdje pisao kako preko noci izbaci. Danas nakon 5 dana upalio sam net kod kuce i kada se nije htio spojit zbog iste greske koju vama javlja vec sam pomislio da imam problema sa windowsima. Srecom nisam jedini. ![]() Iskreno se nadam povoljnijim i brzim paketima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma to kako te potrefi, doslovce. Mislim preći na metrocarnet zbog skupog t-coma iako paket imam kod voljatela i zadovoljan sam do sad, jedino je spor, al naviko sam se 0.5mb. Malo OT: Vidim da hrpa ljudi ima problema s metronetom, a imam primjer gdje moj kum ujedno i susjed ima bezprijekornu vezu i tel. Kao da ima 2.5mb, a ne 2. Nikad niš ne puca i sve uredno radi. sad zbog čega netko ima probleme, a netko ne stvarno neznam, kako te potrefi...
![]() |
#464 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
uhhhhhhhhh ne spominji mi tu gresku svaki mi se dan to javlja po 100 puta dok se ne spojim a to je krenilo otkako sam poceo s rapidshare skidat |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
i ja mislim da je to ban od voljatel jer dok nisam koristio rapidshare to mi se nikad nije desavalo a sad kako mi cijeli dan radi internet kad pukne veza ne mogu se dugo spojit mislio sam prvo da mi je modem riknuo al sad vidim da nije |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Vidim da i ovdje nitko nema neke detaljnije informacije oko novih cijena Voljatel paketa. Ja u svakom slučaju čekam jer pojeftinjenje kakvo god da bude dobro je. T-Com mi je još uvijek za mrvicu preskup, iako lagano i razmišljam da se preselim ali nove cijene budu ![]()
![]() |
![]() |
#471 |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#472 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Dobro je, nisam jedini sa tim 733, već sam mislio da je to zbog Viste, pa sam bacao drvlje i kamenje po njoj ![]() ![]()
![]() |
#474 |
Pod naletima kopita zla
|
ajde da mi netko kaže da ovo nije do mene http://www.speedtest.net/result/250025625.png cijeli dan mi se net vuče ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
i meni je sporo, dobivam 520, umjesto 768... |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Pod naletima kopita zla
|
hebe mi se za podizanje brzina..ja sam na 2mbita ![]() sada ujutro je ok http://www.speedtest.net/result/250182871.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Dakle, smetalo bi ti da dobijes vecu za iste pare? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Imam 256/128 i RS ide ispod 20KB/s. Probao sam sam sa vise servera ali ista stvar. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|