|
![]() |
#452 |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
Evo, isti problem i kod mene. ![]() A modem je ono Elconovo đubre....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Nebelwerfer
|
Kako je ovaj problem iritantan, prestrašno....ne otvara 90% sajtova, i taman nađem neki sajt di se raspravlja o tom problemu a ne mogu ga otvorit. Za poludit... Jel može neko pršvrljat kroz temu na sljedećem linku i vidit dal je netko ponudio rješenje pošto ja taj sajt ne mogu otvorit: http://tinyurl.com/2b7cmz
![]() |
#454 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Kako ideš na net? Pod WinXP sve ide OK? Ako koristiš router da li je spojeni preko Marwell ili nVidia mrežne? Probajte preko Marwell (to je za Animal Mother, a kuzma_killa vjerojatno pretpostavlja da smo vidoviti i znamo kakav komp posjeduje). nVidia mrežna ima onaj shield pa možda on blokira promet. P.S. Zadnji post od tri na onoj stranici, prva dva kukaju: Strangely enough, I am seeing the exact same thing, running Firefox 2.0.0.1, IE 6.0.2800.1106 on Win2k. I'm using Avast Home edition 4.7. What I have found is that Avast's Web Shield plays a roll in this anomaly as disabling it resolves the issue. I found it very worrisome at first as primarily only financial web sites were able to render. This just recently started as I have been using these products for some time. Have another system with the same that shows none of these presentations. Still researching.
![]() |
#455 | |
Nebelwerfer
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#456 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
NEMOJTE instalirati nForce drivere 15.00 za Vistu! Jer postoji bug koji prilikom restarta ili gašenja računala isključi hardove (valjda ih želi odspojiti jer je SATA hot swappable) i onda pričeka malo pa ih opet uključi i tek onda ode u restart ili gašenje. Osim što produljuje vrijeme restarta/gašenja ne zvuči baš zdravo. Performanse su lošije nego sa generičkim, a koliko sam vidio na nvidia forumu ljudi se žale i na korupciju podataka.
![]() |
![]() |
#457 | |
Nebelwerfer
|
Citiraj:
A nForce sam odmah nakon instalacije Viste instalirao...baš ću probat sa generičkim driverima...
![]() |
![]() |
#458 |
Nebelwerfer
|
Problem riješen, a problem su nVidijini nForce driveri... ![]() Takva firma sa milijunskim prihodima a ne mogu drivere kako spada složit. Letile bi meni glave da sam direktor tamo... ![]()
![]() |
#459 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Edit: Eto riješili smo problem ![]()
![]() |
![]() |
#460 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja sam zakljucio nakon mukotrpnog tjeda na visti, da se još ne isplati ici na nju i od sljedeceg tjedna sam na blaženom XP-u. Isprva mi je bila ok, no sad vidim da ima jos puno nedostataka tak da na nju idem tek nakon nekog ozbiljnijeg SP-a... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
Pink Floyd fan
|
Ja nisam baš bio zadovoljan sa x86 verzijom ali x64 sam već pisao da lete. Takvu brzinu sučelja, podizanja i gašenja programa, multitaskinga... još nisam vidio.
![]() |
#463 |
low_rider
Datum registracije: Mar 2007
|
Vista hebeno izgleda no imam dosta problema s driverima. Leadtek tv kartica radi ko pokvareni semafor (znaš ono radi-ne radi, radi-ne radi). Kopiranje fajlova kao da je usporilo a koje su to fore kad nesto skines s neta vista nekaj grunta 30sek (preparing to open, copying i sl.). Usb mp3 playeri- koma treba ga svaki put nanovo instalirat. Na xp-u ga jednostavno prepozna kao removable drive i udri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#467 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#468 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
sve radi u 64 bitnoj visti... meni ladatek dvb kartica sky star2 kartica2 sa prog dvb bez beda naravno sav operativni sustav sa svim softwerima kao i card reader koji čita 51 karticu. U biti 64 ili 32 bit sve radi malo truda i loghitec kamera ,kuglica bez beda radi . postoji dosta drivera npr za kameru je nema na ofic stranici ali postoji kompatibilna i radi ko ura.
![]() |
#472 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo i ja instalirao 64-bitnu Vistu, zasad sve fino radi, ali još uvijek nema drivera za AIW, grrr...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zasad malu prednost ima 64-bitna, ali ipak imam 1 GB RAM-a pa ne radi baš punim plućima. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
evo instalira vistu sve radi super nisam imao nikakvih problema sa driverima jedino sam morao instalirati drivere od zvucne, prezadovoljan sam vistom sto se tice brzine i svega neznam zasto ali vista mi radi duplo brze od xp-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
vista radi bez greške i brzo. svi uređaji su prepoznati i driveri su sami postavljeni.
![]() |
#480 |
Pink Floyd fan
|
Dobro sad ne radi baš duplo brže, možda su ti winxp bili stari i natrpani svačime, ali da radi dobro radi još da nvidia napravi upotrebljive drivere za chipset i grafičku...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|