Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.06.2006., 23:22   #451
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
jedini kojima danas skidam kapu su N. KOVAČ i Pletikosa
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2006., 23:24   #452
Broken Arrow
The Man
Moj komp

Broken Arrow's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
ma da nismo imali prilika još bi rekao, ali prilika čista za gol i ovaj čeka da mu na loptu dođu dva australca.... mislim ono....
umrli smo u roku 30 minuta.... nema se pare....
i zanijemo gol i svi u šesnaesterac i dopuštamo im da stalno nabacuju kao da stalno pucaju korner, pa sa 50 ubaca jedan će ući....

i nakon onoga prvog gola koji smo zabili trebalo je vratiti na 4-3-1-2 kombinaciju jel naši neznaju igrat 4-4-2...
Oglas

Oglas
Staro 22.06.2006., 23:27   #453
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor $$kiLL3Rr
jedini kojima danas skidam kapu su N. KOVAČ i Pletikosa
E da zaboravio sam i Pletikosu
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2006., 23:31   #454
xPsycho
Premium
Moj komp

xPsycho's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
oprostite ali to moram reci

***************o im bog mater jadnu......... ak se mene pita to je najlošiji nogomet na SP
xPsycho je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2006., 23:34   #455
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
hehe ja bas totalno nogomet nepratim niti me zanima ali gledao sam ovo sa je bilo na SP samo zato sa su mi zapeli za oko dok sam programe prebacivao kako "nekim cudom" igraju odlicno protiv Brazila

i onda ono s Japanom i sada OVA SRAMOTA ,,,,,,,,,,,, uzas

PRSO se ziv polomio u ove tri utakmice (sada u zadnjoj vise nie ni mogao kao u prve dvije al nie on kriv) bemu ko Superman je za razilu od ostatka nasih "bisera" pored njega su jos kapetan i Srna bili odlicni (od onih koji igraju od prve sec)

a onaj mali prasac (tatin sin) uzhas,,,,,, da je stavio umjesto njega onog malog sa je sada usao kad je svinja izmorena izasla bar bi nesto bilo bolje,,,,

Prso
Srna
Kapetan odlicno

..........ostale treba na klokane i nek skakucu nazad do HR

edit: da Pletikosa je isto strasan kontam si da je netko drugi na golu da bi bilo puno vise lopti u nasoj mrei
speedy-3 je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2006., 23:39   #456
terminator
Spermich Termich
Moj komp

terminator's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
kak sam se strgo od smijeha na komentatore; citiram
"Dobro da je ušao, on voli osjetiti protivnika s ledja, osjetiti mu ruku, i da protivnik osjeti njegovu"
LOL LOL LOL
Staro 22.06.2006., 23:43   #457
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Dobro su odigrali, ali normalno da su mogli i bolje...
malo je tu kriv i cico, kad je vidio da je pršo izmoren odmah je trebao stavit nekoga novog....
pletikosi svaka čast...
Željac je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2006., 23:49   #458
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Željac
Dobro su odigrali
ma tko je dobro odigrao?!?! imamo srecu da nam nisu placene rugatelje poslali pred stadion. nisu jer ne vrijedimo ni toga. o cemu pricate, kakav drugi krug?! s igracima poput tudora, klasnica, olica i simunica koji je ocito na razini pubertetlije pa nezna savladat emocije, kamo bi mi?! cudo je da smo tu dosli, gade mi se svi. i igraci i cico i hrvatski nogomet i te crveno-bijele kockice koje tako ponosno izvikujemo a nismo sposobni 6 utakmica za redom pobjedit. fuj : suicide :mad:
mat je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2006., 23:50   #459
pava
Premium

pava's Avatar

Sramota, mislim da nam je igracima falilo srca i zestine, srca prije svega, nek ih bude sram, meni se place.
pava je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 00:06   #460
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Užas... Suze, živciranje, promukli glas, glavobolja. A nisam mogla ni psovati pred tatom. Sve bih ih ispljuskala ko balavce mater im.

Nisamo ni zaslužili proći. Odsad navijam za Ganu.
Ladybug je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.06.2006., 00:15   #461
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Sve što treba reći rekao je Ivica Osim. Ej Slaveni... : hitthewa : nono :

*ebote šta onaj Kranjčar govori, nismo imali sreće??? Ma koje *ebene sreće? Svi nešto govore dobro smo igrali, samo nam je sreće nedostajalo... sramota, užas. *ebemti mentalitet.
frANZi je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 00:25   #462
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Uzeti Dauma ili nekog švabu za izbornika, poslati ih prvo na 2 mjeseca u kamenolom na fizicku pripremu i onda dati loptu. Sve španeri za 5 minuta hakla na školskom igralištu u kvartu.

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 00:28   #463
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor eric
bravoooo naši kreteni,hehehehe,nemaju pojma šta je nogomet.Doma neka idu krave čuvati.Dali smo dva gola zahvaljujući onom specijalcu od golmana.Ali šta im ja mogu ja sam opet digao lovu na x.
Daj sinko manje baljezgaj, puno si pizdarija napisa, a imaš 0 (nula) postova.
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 00:28   #464
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Pa mediji su ih isto dizali u visinu, najjače mi je u večernjem poslije poraza od Brazila naslov citiram: ˝S više vjere do finala˝: hitthewa OMG. Kranjčar(stari) zadovoljan s igrom nakon Brazila, smije se nakon remija protiv Japana, uglavnom dobro smo prošli. A za njega mislim da nije realan, i malo sebe diže u visine a sad je popušio. Žao mi je navijača koji su okej bili, platili ulaznice i put da bi se ovi vukli po terenu. I neki mogli naučit (mislim na igrače) pjevat himnu. Bio bi red.
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 00:32   #465
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
U 2006-oj govoriti za igrache :

Ovaj moze trcati , ovaj nemoze.

To je zaostali nachin koji se nema veze sa sportom!

Postoji stara uzreka koja kaze :

Kondiciju je 3x teze steci nego izgubiti.

Tko ju nije stekao vjerovatno nikad nece shvatiti njenu vaznost. Mozda ce 2030. HR reprezentacija dobiti osobu koja nece imati pivsku skembu i shvatiti da svaki igrach mora moci trcati citavih 90 minuta utakmice.

A ne 3 parazita koji cekaju loptu pred golom.

Mislio sam da necu nikad ovo priznati, ali sad stvarno vidim kakvu smo mi momcad nekoch imali, nekoch 3-ci, danas ...zali boze uopce opisa.

Prvenstvo je gotovo, moj mod na antipatiju fubalera se aktivira na ON >
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 00:35   #466
OveRkiLL
Registered Abuser
Moj komp

OveRkiLL's Avatar

Citiraj:
Autor Zond
poslati ih prvo na 2 mjeseca u kamenolom na fizicku pripremu i onda dati loptu.
to sigurno, kondicija im je katastrofa: nono :, podsjećaju me na one utakmice kad oni veterani igraju

AMD Ryzen 7700X + Noctua NH-D15
Asus X670 Prime
2x8GB Kingston Fury Beast 6000MHz CL40
XFX RX6800 16GB Qick 319
Kingston NV2 250GB + Crucial P5+ 1TB + Seagate 2TB HDD
EVGA 650W SuperNOVA GQ, 80+ Gold
Fractal Design 7 Compact
23.8" AOC 24G2SPU 165Hz
Windows 10 x64
Logitech G402
Razer Cynosa V2
OveRkiLL je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 00:36   #467
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Zond
Uzeti Dauma ili nekog švabu za izbornika, poslati ih prvo na 2 mjeseca u kamenolom na fizicku pripremu i onda dati loptu. Sve španeri za 5 minuta hakla na školskom igralištu u kvartu.
http://www.netzig.de/bilder/netzhumo...um-syndrom.gif

Ovoga Dauma?
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 00:36   #468
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Znate šta je rekao Kewell kad je dao gol? "Mogu li sad dobiti karlovačko?"
Nego, nakon utakmice sam bio u debelom nokautu, proklinjao sve živo, ono nemamo sreće itd. sve dok Ivica Osim nije progovorio. Čovjek je u 2-3 minute oslikao cijelu sliku naše reprezentacije. Ostao sam bez teksta.
Sreća da nisam od onih likova koji bojaju lica, cuclaju navijačka oblizala, piju "moj dom je hrvatska" pivo u staroj majici s ofrlje otisnutim pegla znakom naših kockica. Malo reći da bi se osjećao glupo.
Daj ako netko ima snimljeno taj razgovor s Osimom da baci link. Poslušao bi ga još jednom.
Valjda ćemo jednom i mi rvati progledati a ne da stalno tražimo izlike tipa: nemamo sreće, sudac u desetom koljenu ima nešto s protivničkim oružarom pa sudi protiv nas i slične idiotarije.
Živjeli!
Staro 23.06.2006., 00:41   #469
Ramone
DDR RAM1

Ramone's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
IZBORNIČE, vrijeme je da se zaključi račun i vidi tko je što uradio odnosno što nije!
GOTOVO je s izvačenjima na sreću, suce, Svevišnjeg; i GOTOVO je s mazanjem očiju hrvatske javnosti (pogotovo nenogometne) gdje se u zadnjih 6 utakmica loših igara (poraz od nefurioznog Brazila niti rezultatski niti kvalitetom se ne može zvati uspjeh) se opravdava činjenicom da je to tek početak i da ćemo proigrati, te se konstantno kod loših rezultata podsjeća na trijumfe protiv Šveđana ili Bugara ( A NE SPOMINJE SE ***************BENA MALTA???).
VRIJEME je da se pojasne neke stvari zbog kojih bi svaki imalo pametan ili inteligentan čovjek postavio pitanje: "Jesam li ja (i moj sin), Bogom dani ovoj reprezentaciji i bez mene (nas) se ne može? ILI je mojim lošim vođenjem Hrvatska zakinuta za prolaz dalje, a puno dobrih nogometaša nije dobilo priliku nastupiti za voljrnu zemlju, iako su objektivno - subjektivno bolji od Malog Veterinara?"
IZBORNIČE, Klasnić vam sjedi na klupi, Dado trči po dijelu terena gdje je vaš sin glavni (barem po Vama), a Tudor promašuje sudbonosne prilike...
IZBORNIČE (nadam se ubrzo i biši izborniče) pogriješili ste u pozivanju u svoje redove RUKOMETAŠA... naime nije Tomas najbolji igrač svijeta nego Ivano Balić!
IZBORNIČE što je Olić učinio za našu ekipu??
IZBORNIČE ja Vas iskremo molim, recite mi: iMATE LI VI IŠTA SEBI ZA PRIGOVORIT ili već slažete ekipu za kvalifikacije protiv Rusa?

P.S. Prijatelji s foruma, duboko sam razočaran, razumite me... Al ne mogu gledati kako se većina ljudi ne obazire na loše poteze jednog najobičnijeg MAJMUNA i CUGERA!

P.P.S. Od igrača nikom ništa ne zamjeram, (niti Kranjčaru što ga tata gura, niti igračima za žute/crvene, niti za propuštene prilike, nit za rpimljene golove, ...) svatko je dao što god je mogao!

please wait

Ramone je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 00:44   #470
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Autor newalss
Znate šta je rekao Kewell kad je dao gol? "Mogu li sad dobiti karlovačko?"
Nego, nakon utakmice sam bio u debelom nokautu, proklinjao sve živo, ono nemamo sreće itd. sve dok Ivica Osim nije progovorio. Čovjek je u 2-3 minute oslikao cijelu sliku naše reprezentacije. Ostao sam bez teksta.
Sreća da nisam od onih likova koji bojaju lica, cuclaju navijačka oblizala, piju "moj dom je hrvatska" pivo u staroj majici s ofrlje otisnutim pegla znakom naših kockica. Malo reći da bi se osjećao glupo.
Daj ako netko ima snimljeno taj razgovor s Osimom da baci link. Poslušao bi ga još jednom.
Valjda ćemo jednom i mi rvati progledati a ne da stalno tražimo izlike tipa: nemamo sreće, sudac u desetom koljenu ima nešto s protivničkim oružarom pa sudi protiv nas i slične idiotarije.
Živjeli!

Ja bih i ostrije, ali necu dizati strasti. Do sljedeceg W-prevenstva ne zanima me nogomet. Osim kad ga sam spilam sa ekipom.

Za Osima cu se pobrinuti, jer zelim to isto imati u arhivi.
Staro 23.06.2006., 00:46   #471
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Decki sta ste se raspisali ko oni na HTV-u. Jos cemo ih mjesec dana slusati o razlozima neuspjeha. Bolje da nisu isli dalje jer nisu ni zasluzili. Sa ovakvom igrom ici na Italiju i popusiti kakvu katastrofu. Bolje ne! Doma nek idu i nek ih bude sram kako su igrali .

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 00:48   #472
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Emissary
Tog tog , bolje da smrce nego da ima oseku u staklenom zaljevu kao Cyco.

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 00:52   #473
H@rdc0r3M1nD
Premium
Moj komp

H@rdc0r3M1nD's Avatar

Jos uvijek nemam ni volje ni zelje nesto napisat niti komentirati...

Ovo je jadno...Najgori nogomet koji je prikazan na SP-u...kako ih sram nije...
Pa kad vidis sve te ljude...Poginuti treba.. A neki u 5 minuti nisu mogli stajat...

Dosta...sutra cu nastavit..ako budem imao volje...
H@rdc0r3M1nD je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 00:52   #474
replace
Registered User

replace's Avatar

a evo i prigodni vic kjoji se nazalost obistinio vjerojatno su znali i totalni laici da ce tako biti :

http://www.net.hr/webcafe/sale_male/...1/0072006.html
replace je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 00:56   #475
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Ja bih isto ponovno poslušao govor Osima, ako netko ima snimljeno?
frANZi je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 00:58   #476
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Osim je fakat dobro secirao igru, kao i uvijek uostalom.

Barem nismo spušili 6 komada ko su-Slaveni Srbi hehehehe....
(kako bi zorno rekao neki srpski navijač "Srpski igrači se samo manekenišu po terenu."
Ladybug je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 00:59   #477
teofil
Udaram Ljude Za Pare

teofil's Avatar

Dobro da nije bilo stipe i sudca bilo bih 4 :2 za klokane.
Nisu zaslužili da idu dalje pa ni ne moraju.....
teofil je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 01:02   #478
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Citiraj:
Autor replace
a evo i prigodni vic kjoji se nazalost obistinio vjerojatno su znali i totalni laici da ce tako biti :
http://www.net.hr/webcafe/sale_male/...1/0072006.html
Za one mladje...

Ovaj vic strukturom datira jos iz ranih 80-tih. A po potrebi se samo dodaju imena koja su bila vezana za neki pusheraj, bilo koje repke, u bilokojem sportu. Inache izvorni vic je imao brachu Vujovich kao bakice
Staro 23.06.2006., 01:09   #479
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

eto da napisem nekaj,kao prvo australija imala vise loptu u nogama i vise udaraca u gol,neki igraci jednostavno nisu mogli trcati nakon 10 minuta!!!!!! znamo koji su jer neda mi se ponavljati ko papagaj ista imena,danasnji nogomet moderni se bazira na fizici,tko nemoze trcati nema sta raditi u ekipi!!!
Druga stvar je ta sta podcjenjujemo i kurcimo se koda smo mi neka svjetska velesila,to moze napraviti samo brazil podcijeniti protivnika i iz jedne greske te popisa po golu zato i jesu najbolji! slusajuci nase igrace i izbornika poslije tekme rekao bi da su oni zadovoljni odjednom sa svime a nitko nece realno pogledati i priznati kako smo u totalnoj RUPI!!! Pa mi nismo imali prave prilike u cijeloj tekmi,nasi vezni igraci nisu imali vise od 10 dodira s loptom sto je jako zalosno.OSIM je sve rakao kako je i svaka mu cas i molit cu lijepoi da ako netko ima tih 5 minuta njegova govora da stavi ovdje pa da neki ljudi malo otvore oci i vide u cemu je bio problem! rekao sam i u gore jednom postu da mi je pun qurac vise isprika oko neke nesrece,reuma ,isijasa,pa igrali smo dobro ali nismo zabili gol??? vezna linija je bil super samo sto su imali malo oddoira s loptom???? obrana je bila na visini zadatka ali je primila 2 nesretna gola????? mislim dajte molim vas gospodo igraci i i izborniku radje priznaj u cemu je stvar i onda ces lakse u buducnosti moci sanirati posljedice ali naravno da nece nego radje popusiti qurac i sutiti i okrivljivati nekoga drugoga nego priznati istinu! Kako nas nije sram jednostavno srati i govoriti nebuloze i vaditi se na neke glupe isprike i mazati narodu oci i pumpati atmosferu tako sto podcjenjujemo sve koda smo prvaci svijeta i onda se i desi ova glupost s igrom najajdnijom na sp-u od svih repki dosad!!! nije ni cudo sto necemo uociti neke nedostatke jer na tim nedostacima se druge reprezentacije napredovale jer su ih usavrsile a mi jednostavno koda nezelimo neke svari vidjeti zato se ovo i desava i desavat ce se i u buducnosti a cujem i da gospodin gus hidink ce mozda voditi rusiju koja je skupa snama i englezima u skupini za kvalifikacije za europsko prvenstvo izgleda da ce biti veselo i snjima u skupini opet,i jos nesto da nadodam kaj mislite da hidink nebude ispravio stvari kao sto je u koreji napravio i u australiji i u vjerojatno rusiji - on hoce a di mso mi??? kako je to moguce da se nama opet ponavlja? ocito treba malo neke stvari sagledati realnije i spustiti se na zemlju!!! ma nemam jednostavno vise inspiracije ova sramotna igra me jednostavno razocarala kao i svakoga ....

Member of PCE 100+kg demolition squad

Zadnje izmijenjeno od: undo. 23.06.2006. u 01:19.
undo je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2006., 01:12   #480
Ramone
DDR RAM1

Ramone's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
@Visage - svaka čast an sjećanju (ja sam ga prvi put čuo prije 6 god i to u obliku Savićević - Mijatović)

Evo što je rekao naš kapetan:
"Razočaran sam, fali mi riječi, bože sačuvaj. Svi su vidjeli gdje nije funkcioniralo. Onaj tko razumije znat će o čemu govorim"

please wait

Ramone je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno