|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Pozdrav decki evo vidim da ste iv i zagrijani kao i ja i jos dosta ljudi iz CroTeama Naime nama treba server i ja sam krenuo ophodnju pa sam naisao tu na vas...vidim da opet okupljate tim...pa ako ocete mozte se pridruzit teamu imamo oko 20 vozaca..normalno ne dodu svih 20 uvjek na trke ali racunajte 10-15 aktivno...slobodno se pridruzite tu vam je link na ans forum pa se regajte i postajte...danas u 20h nam je raceday ali server cemo odabrat kada se okupimo..preko MSNa uglavnom moj msn Gaas35[at]hotmail.com Bilo bi super kada bi se pridruzili i kada bi nam pomogli u sredjivanju servera.Nadam se da cete se javit ![]() P.S mi smo na demou neki ali kupujemo ubrzo S2 licencu... LINK ZA FORUM http://croteam.proboards107.com/index.cgi Gaas |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Zašto bi mi išli u vaš tim kad imamo svoj? : stoopid |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Njima treba server pa nas zovu samo zbog da bi i oni imali, ali stvar jer da oni uspiju skupiti barem 10 vozaca za utrku a mi smo po tom pitanju luzer. Idemo mi njih izazvati na dvoboj na nasem serveru ako ce raditi po 5 vozaca iz svakog tima Pozdrav!!!
![]() |
#455 |
Premium
|
Na poslu sam nemogu sada mozda navecer ako si za.
![]() |
#457 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Bolju grafu od te? Teško mi je zamisliti...Pa to gonja sve sa max. AA,AF i naravno HDR-om ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Skini ponovno igru, stavi patch i sve sto trebas pa probaj, jer kolko sam vidio ocito ti nesto fali u igri (cini mi se neki skin ili tako nesto)... a kontrole i gamepad to necu komentirat, uglavnom to nije za ovu igru ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#462 |
Registered User
|
![]() Pozdrav! Vidim da se interesujete za endurance i to je sjajno. ![]() ![]() Na demou mogu voziti 11 vozača maksimum. Trebalo bi ostaviti 2-3 slobodna mesta (slota) za promene. Trebalo bi da bude jedan čovek u trci (direktor trke) koji ne vozi i koji kotroliše da li je sve OK, da li neko ne poštuje žutu ili plavu zastavu i slično, da li se neko polupao pa smeta ostalima itd... Za komunikaciju preporučujem Team Speak program (pogledajte OVDE). Potreban vam je i mikrofon. Kada čovek uđe u pits, on dojavi kolegi da uđe u tom trenutku na server, odmah po uspešnoj promeni vozač koji ne vozi mora da napusti server. Pri preuzimanju, vozač koji preuzme će koristiti setup od vozača koji je prethodno vozio (pogledajte OVDE). Postoji opcija insim relay u LFS-u. Pogledajte o tome više na zvaničnom forumu. Program LFS Spectator omogućava da ljudi koji nisu na serveru prate trku (pogled na stazu je odozgo a auti su umanjeni). Trebalo bi prijaviti server na LFS World-u da omoguće podršku od strane insim realy-a. SERT planira da organizuje jedan endurance događaj, najranije narednog vikenda. Trka bi bila od 3h ili duža. Za sve detalje pratite zvanični SERT forum. ![]() Trkamo se! Mare |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
pozz pa ***************ote dečki nas nebi bilo bez vas, svaka čast hvala! btw, šta vam je sa serverom?
![]() |
![]() |
#464 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
pozz dečki ![]() ako bi bio kakav endurance event računajte na naš team, nas se bez problema može skupiti 7-8, možda i više ako budu pravovremeno obavješteni.. samo javite kada budete mislili održavati endurance, jer ja sam trenutno na grafičkoj od 16mb, pa mi LFS nejde baš... mislim mogu igrati ali, ništa ne vidim, jednostavno ne mogu tako voziti, i nejde ispod 1.40 ako bude šta od endurancea, samo javite ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Kewl ![]() A kad ćemo jednu utrku odvoziti?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Banned
|
sa ponosom predstavljam naš forum ![]() http://www.cropes.net/lfs/ edit: molim sve članove teama da se regaju na forum, također i oni koji to žele postati Zadnje izmijenjeno od: Crash009. 27.06.2006. u 13:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
|
evo upravo si skidam demo, pa ako ce mi ic javim se u tim pozdrav
![]() |
#473 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav Live For Speed Team zamima me sto moram skinuti da bi igrao LFS igrao sam ga jednom davno sa bagovog cd-a sada bi htio opet malo igrati ali neznam gdje da skinem igru. HVALA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
|
uspio sam naci ovaj link ali neznam jeli dobar http://files.filefront.com/Live+for+.../fileinfo.html ili moram ovo sve skinuti: http://www.liveforspeed.net/?page=downloads please help : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |