|
![]() |
#451 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Metalke su još uvijek masteri 🤷*♂️ Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Također njavise koristim za putovanja i razne valute vec 3g....generalo me moja banka čvakne za 2% na svaku transakciju. Kad platis npr hotel i rentacar, dobro se osjeti! Revolut ftw! Steta sto idu na visu...npr Nizozemska 90% sam mastercard 😠 Generalno Visa mi je puno bolja i prihvacenija ali stas, bolje imati raznolikost za svaki slučaj Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
49%winner
|
To mi je bio primarni razlog zasto sam uzeo revolut - da mogu dici 200kn kad mi zatreba, a da ne ovisim o par bankomata oko sebe. Cista komocija ![]() Uostalom, naknadno sam otkrio curve koji mi bolje pokriva potrebe tako da revolut vise niti ne koristim osim za online placanja. Steta, svim tetama na kasama se svidjala ona gay kartica ![]()
![]() |
![]() |
#462 | |
Premium
|
Citiraj:
Da i meni za 527346 pise Francuska gdje sam nasao. Mastercard mi nije dozvolio downoladati njihov sluzbeni popis. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#464 | |
Premium
|
Citiraj:
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
49%winner
|
Nisam neko mjerilo za usporedbe, mogu samo reci sto meni znaci ta kartica pa neka ostali povlace paralele i vertikale: - dizanje para s bankomata kao revolut - nema potrebe za topupom jer cucla pare direkt s kartice koju si vezao/koristis - nema potrebe za konverzijama kad kupujem vani jer radi po interbanking tecaju (postoji neki exchange limit koji mi je i vise nego dovoljan) - mogucnost da s jednom karticom objedinim vise kartica. Trenutno koristim samo debitnu i revolut, probao jos ziro i monese eu/uk. Realno taj feature ce mi brzo postati nebitan iako joj je to najveca prednost - kroz aplikaciju biras kojom karticom zelis placati i imas 14 dana opciju da promjenis karticu ako si slucajno platio krivom karticom. Na kraju cu monese ugasiti skroz (trebao mi samo zbog uk kartice), a revolut svesti na uk visu + virtualnu za net. Curve koristim po hr i vani, a zapravo cucla kune s debitne i ne brinem oko tecajeva i konverzija.
![]() |
![]() |
#467 | |
Premium
|
Citiraj:
Sent from my starship using subspace comms |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Provjeri sigurnosne opcije. Mozes iskljuciti/ukljuciti podizanje gotovine s bankomata, beskontakno placanje, magnetsku traku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#472 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Jučer plaćeno na AliExpress i Ebay (PayPal Revolut) bez poteškoća. |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Revolut
Napravio automatski Visu, Garmin nikako ne prihvaća. Našao negdje da treba biti Mastercard, odem napraviti i nju očekujući da negdje u procesu izrade biram Visa ili Mastercard, jok, napravilo mi još jednu Visu ![]() Jesam bacio pare? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Odgovor: I am afraid that the brand of your card is chosen randomly by our system. This is being done automatically based on some technical requirements, so I am afraid that we’re not able to manually change it. Sorry for the hassle here. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Otkad to nema mastercarda? Meni stigao prošli tjedan. |
![]() |
![]() |
|
|