|
![]() |
#451 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Očito nije, ali u ovoj temi smo jer nas zanima HTC 10, a ne drugi ? Također, šta potencijalnom kupcu znači da i LG G5 pati od istog problema ? Šta, utješit će se, pa svejedno kupiti 10tku ? Citiraj:
Crnilo u landscape modu ne smatram deal breakerom, niti kritičnim problemom. Landscape mod ti ne treba za osnove mobitela, tipa javit se na poziv, poslati poruku, pročitat poruku, itd. Portrait mode treba. Ne kuzim to "hajka na htc 10", pa očito gdje ima dima ima i vatre, HTC je opet sjebo neke stvari i neka im. Bio sam potencijalni kupac 10tke jer obožavam Sense, ali ovo s ekranom (loš visibility po suncu i ovo crnilo) je too much. Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 11.05.2016. u 15:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#452 | |||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Proba sam cak i one 3d naocale iz cinestara, sve se jasno vidi iako su boje malo off (to je valjda normalno) Ne zelim pokrecati nikakav flejm war, samo pisem svoje iskustvo... ![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#454 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Ja mogu po sve i jednom flagshipu pljuvati jer svaki ima svoje probleme i musice. Jel tebi to jasno? Niti je iphone niti samsung niti lg bez mana i to ozbiljnih. Di je taj link di se ne vidi kroz polarizirane? A moguce da ovisi i od naocala do naocala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
|
@Gabre Smiri se malo. Kad god netko napise bilo kakvu kritiku na HTC 10, imam osjecaj da ti poludis. Ne shvacaj sve tako osobno...
![]() |
#456 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
@gabre, post 439. Mislim da polarizacijske naocale sve rade na istom principu, barem ove komercijalne. Piloti ih ne koriste, eventualno astronauti mozda koriste nesto tehnoloski drukcije. Barem p0rnjava u landscapeu na plazi ide bez beda ![]()
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
sad bi mene zanimalo koliko od vas sve skupa ima polarizacijske naočale ja u svojoj kući imam vjrojatno 30 pari naočala od kojih su samo 2 para polarizacijske |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
I druge ne mislim kupovati.. Video imate na mom 10-tak unazad postu... I da, svake polarizirane naocale, i najveci srot, ce onemoguciti prikaz u portrait nacinu drzanja.. znaci vecinu koristenja uredaja... Evo, za mene je to prakticki dealbreaker.. I ne poticem time nikakav los stav prema uređaju.. Uostalom, poanta ovakvih threadova i je.. da skupimo sve pros and cons, da nam na kraju bude lakse odlucit se, koji +/- bude prevagnuo dal nekome odgovara uredaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Ne znam odakle si, al ako zivis uz more, ili radis 8h uz more ili na brodu, bez naocala ili sa nekim losim, navecer ces moliti da nitko ne upali svjetlo. Garantirano ces imati problema s ocima. Godinama sam radio na brodovima sa losim naocalama i ta bol u ocima nije nimalo fun. S druge strane kad idem u sumu ili planine ljeti, kad vozim bajk (ne cestom) ipak preferiram one druge ocale zbog boljeg kontrasta i prirodnijih sjena. Kao sto rekoh, stvar navike i uvjeta/podneblja kuda se kreces
![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#462 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() NIt iko ima polarizacijske naočale,nit bu iko imo HTC 10 već bu điberenja za poštarinu/carinu na temi kineski mobiteli....al svima im je zajedničko da mogu kakiti 200 na sat kad neznaju šta bi sa sobom ![]() Pošto nemam polarizacijskih naočala,pošto mi kamera nije TOLIKO bitna(instač i to ionako kompresira svoje) a zvuk na slušalicama je.....mislim da je cener slijedeći moj odabir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#464 |
Lika u mom srcu
|
Poigrao se veceras malo s njim. Ekran je dobar, dizajn je vise "muski", kamera po pjtanju brzine pokretanja je sporija od mog Note5, isto kao i okidanje slike, fokus je u usporedbi sa S7 sporiji ocigledno (i dalje solidno brzo) zvuk na zvucnik/e je u odnosu na moj note5 kvalitetniji PUNO, iako trjncicu tisi, no svira prema tebi pa je dojam bolji.. Budem svratio jos jednom koji dan pogledati. Nemam pojma koji je software bio gore jer je izlozbeni primjerak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Camera test: HTC 10 vs. LG G5 vs. Galaxy S7 Ukratko: Iznenađenje! ![]()
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 12.05.2016. u 06:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Premium
|
Citiraj:
nije mi bitno šta je malkice lošiji od lg-a u nekim stvarima ili malkice lošiji od samsung au drugim stvarima, ni jedan ni drugi nemaju uglađenost rada kao htc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Premium
|
Citiraj:
Svi imaju mane, ostalo je stvar osobnog odabira.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
![]() |
#471 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Premium
|
![]() |
#473 |
Premium
|
ja osobno ne znam jeli bolji ili lošiji od s7ice, ali ću mu dat šansu pa ću nakon šta ga neko vrime budem koristia znat dali je bolji ili lošiji telefon od s7ice za razliku od tebe koji telefon još nije niti uživo vidia ali već smaraš osobno da je s7 bolji, kužiš razliku |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
|
Po svemu sudeci losiji je po kameri, storage speedu, ekranu (subjektivno) i jos nekim sitnicama. Bolji po build qualityu (subjektivno naravno), softwareu i fluidnosti istoga, manjku bloatwarea i jos nekim sitnicama. Osobno bih radije koristio redmi 1s nego S7. Cisto jer samsung i njihove 'programere' skupa sa touchwizom ne mogu smislit ocima. Sense je oduvijek radio odlicno, meni osobno mozda i najbitnija stavka jednog mobitela - software. Tu ce HTC sigurno biti u plusu. Ako ekran ne sucka na suncu + solidna baterija = kupujem ga. No tek kad cijena padne, jer 700€ ne dajem ni za jedan mobitel, a kamo li tek mobitel kojem ce se cijena prepoloviti u roku od 2 mjeseca. No ovdje se redovito posta o kameri. Kamera ≠ smartphone. Niti ce ikad biti. Nekima bitna stavka, i to je ok. Takvi ce se ravnati po tome. No meni recimo. A stanje je tako da HTC ima stvarno jako dobru kameru, malo losiju od G5/S7. Koliko se potencira ta cinjenica covjek bi pomislio da je htc-ova kamera sranje...
![]() |
#476 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Osobno mi je kod HTCa dealbreaker baterija. Naviknuo sam se na odličan feature zvan water and dust proof, što isto Cener nema. Ekran, Kamera... to su sitnice koje se kuže samo u usporednim testovima. Nitko od nas neće imati sva 3 odjednom. Stoga i ekran i kamera će bit odlični svakom korisniku pojedinog mobitela... |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Bas. Nije vodootporan. Ne kuzim koja im je muka napravit vodootporan telefon. I tak je vec sav slijepljen jos izoliraju gumbice i portove i eto veliki plus. A ne ovo padne u vodu pa daj u rizu il silikatni pijesak za macke. Na mobu 700$.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Lika u mom srcu
|
ja tu vodonepropusnost vidim kao prednost jedino sto bi onda mobitel mogao oprat pod pipom sa sapunom ionako svaki mob operem vodom i sapunicom lagano, a ovako bih ga bas mogao nasapunjati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
|
Nece brzo, ali samo strpljivo... Sto se tice cijena, ne vidim problem. Lako se naruci za amazona, ebaya i stranih web shopova. HTC ionako ima internacionalnu garanciju. Samo je i pocetna cijena smijeh. 700€ je precijenjeno i za iPhone, Samsung, itd. A oni su ipak brend. Nesto sto HTC vec duze vrijeme definitivno nije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|