|
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
Napokon si instaliram aplikaciju i poskidam si mjuzu...i naravno nemogu je postaviti da mi bude ton zvona. Skinem si aplikaciju ringtome maker...al nijedna pjesma ne moze nego jedino pise.. DRM free music... wtf?
![]() |
#454 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Spojis Lumiu s usb kablom, i pojavit ce ce Lumia ikona, tamo gdje su i diskovi, kliknes na tu ikonu,udjes u folder Music i tamo trpas .mp3 i nema problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
|
Neće mi ![]() ![]()
![]() |
#456 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Windows XP i MTP podrška baš i ne idu skupa. Možeš instalirati Windows Media Player 11 jer on donosi podršku za MTP uređaje ili/i ovo.
![]() |
#457 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
|
Ma budem na burazovom lapu..on ima windowse sve novo
![]() |
#459 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
gdje najjeftinije kupiti L535 u RH? |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Koja mreža? SS ili DS?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kvark - 999kn obična, 1.049kn DS. Izbor boja je jadan, ali tražio si najjeftinije. Ovi su zanimljivi - na oglasniku jedna cijena, a na web stranici druga, viša. I istu cijenu imaju SS i DS verzija.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 05.02.2015. u 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Sudeći po problemima s touchscreenom koji još nisu potpuno riješeni, ne bih preporučio kupnju L535 kod nas, još. U novijoj reviziji hardvera je taj problem riješen, no lako moguće da je na našem tržištu završio otpad iz prve serije. Ako netko ima L535 kupljenu kod nas nek provjeri hardware revision (3.0.0.0 je problematičan). MS je izdao update koji navodno rješava taj problem, no kod većine nije imao baš nikakav (pozitivan) učinak i problem je vjerojatno hardverski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Ženi sam kupio prije 3-4 tjedna L535 (iz Francuske stiga) koja ima hardware revision 3.*.*.*. Sa ažuriranjima problem glede osjetljivosti ekrana je skoro nestao. Tu i tamo se osjeti, zanemarivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Poceo je Lumia Denim rollout za 925 i 1020. ![]() Uz najnoviji OS Build (8.10.14226.359), obje Lumije su dobile i mali FW bump (sa 3051.50009.1424.00xx, na 3051.50009.1451.10xx). Sluzbeni changelog navodi samo promjene iz WP8.1.1, tako da ne znam jel ima kakih promjena "ispod haube" tj. FW je nadogradjen, ali ne pise jel sta twekano ![]() Prema sluzbenom popisu, hrvatski/mađarski CV bi trebo bit dostupan OTA, za obje Lumie. Na Navifirmu ih jos nema ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 11.02.2015. u 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Vjerojatno ipak postoji neki mali fix vezan uz performanse ili bateriju. Nadam se da ista stvar vrijedi i za L920, ipak je u pitanju isti SoC.
![]() |
#467 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Vjerovatno ce kroz par sati (tak je jutros i za Lumia Icon izislo, a tek predvece je krenio OTA - po "nasem" vremenu). Jesi probo spojit na Lumia Software Recovery Tool? Cisto da vidis jesu na serveru, jer ih ni na Navifirmu jos nema :/ Citiraj:
![]() Jbg, nazalost nist ![]() Stoga je MS onemogucio WP8.1 nadogradnju preko PfD programa. Sam Huawei ne zeli imat vise posla s WP, tako da sluzbenih nadogradnji nece bit... ispusili su korisnici ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 11.02.2015. u 22:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Sinoć oko 22h sam probao i nakon malo dužeg čekanja krenuo denim update. Uglavnom ja ne kužim neke promjene (lumia 925) ali se nadam da će fixat ono smrzavanje koje je bilo na 925 i 1020 (iako se to meni desilo samo jednom ili dvaput). Nego i dalje imam problem sa čišćenjem temp fajlova. I dalje mi stoji 1.1GB i kad stisnem clear ne očisti ništa. Probao sam i pod applications očistiti temp fajlove od explorera itd ali ništa. A već dugo ne radi više ni onaj time hack preko kojeg se dalo očistiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
|
https://twitter.com/GabeAul/status/565920559603531776 Bit ce zanimljiv dan danas, backup napravljen ![]() WP 10 stize ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Premium
|
Evo par dozivljaja. Prvo build je totalno zbugiran, pola stvari se muci, npr na locksreen nemogu namjestit widgete za mail i poruke Novi setting izgleda dobro ali nije ni blizu gotov, ima tu jos posla Novi start je cool, meni se svida Za sad najbolja stvar mi je interaktivne poruke, to je jedini notification koji za sad radi, vjerojatno ostale apliakcije se trebaju updateat Ima 2 nove velicine tile-a, 4*4 i 2*4 Sve svemu ovo nebi niti alfpa nazva kolko je rano stanje i vidi se u koristenju mobitela |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#478 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Da odma znam tribam li gledati z3 compact ili lumiu 930. ![]()
![]() |
![]() |
#479 | |
Premium
|
Citiraj:
znaci upali se aplikacija di si tocno bia, nema crnog ekrana s resuming ali moras pricekat mozda pola sekunde da iz multitasking ekrana se upali aplikacija tako je sa svima i kad palis prvi put tako da to je do rane verzije os-a jos ako ima jos pitanja slobodno pitajte ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Usrecio si me ![]()
|
|
Oglas