|
![]() |
#451 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Pardon, molim Brku da obriše, bio sam brzoplet. Dostava je $0. To je već ok, dobar odron za 1100 kn. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#452 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
![]() E sad me već bacaš u žešću dvojbu, sad moram tragat za recenzijama ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Registrirao User
|
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#454 |
Premium
|
A daaaj, pa nevjerujem ![]() Samo pazi da ti se Brko ne naljuti za spam s upaljačima ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Registrirao User
|
Zašto spam? Unutra je pravi kineski dual SIM mobitel. Upaljač je samo za figuru...
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#456 |
Premium
|
Ma znam, šalio sam se ![]() Nego, jel ima kameru s OIS-om ili se moramo zadovoljiti s nekom digitalnom stabilizacijom? |
![]() |
![]() |
#457 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Stigao meni asus zenfone 5 Putovao je 11 dana narucen sa aliexpressa Ekran me je prosto odusevio,iz svih uglova je veoma dobra vidljivost,veoma precizan ali se pomalo greje kao i sam telefon. Kamera je jedan veliki plus,ima svakakve opcije ,od selfia do time rewinda,preko dana slika odlicne slike ali ako slikamo nocu blic je veoma slab tako da....ali tu je opet low light ![]() ZenUI rom je odlican,prosto ima sve sto je potrebno,najvise koristim aplikaciju za vreme koje daje tacne informacije ali tu ima jos mnogo drugih,dobrih asusovih aplikacija kao whats next itd.. Uzeo sam onu najslabiju verziju sa 1 gb rama,1,6 ghz i 8 gb memorije i za sada sve tece glatko,kao sto se i moglo ocekivati. Ostalo : veoma cvrst i lep dizajn i kozna futrola koja daje onako jos ozbiljniji utisak,meni se grejao,baterija je solidna,izdrzi 1ipo dan ako se ne koristi previse. Telefon je inace veoma velik ![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Slike, kolega, slike. Kako samog telefona tako i fotografije koje uređaj radi. Jel to problem? |
![]() |
![]() |
#459 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
slikacu sutra,danas nisam imao vremena,ovo je bio samo neki uvod |
![]() |
![]() |
#460 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam frendu danas u Italiji pokupio Xiaomi HongMi Note. Nisam ga palio jer ga treba otvoriti i skinuti zastitu sa baterije ali mrcina je velika, prvi 5,5" u mojim rukama i definitivno mi je pre-velik za koristenje. Ali zapeo mi je za oko nesto manji Xiaomi Mi3, hmmm ![]() Edit: Imaju i Mi4, salju od 11.08. - http://shop.smartylife.net/smartphon...l?options=cart
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
Registrirao User
|
@dragan Javi za par dana i kakva je baterija. P.S. Samo da javim da je JasonOS vrlo ugodno iznenadjenje. U biti je varijanta MIUI sustava ali je sve prilicno bolje i fluidnije nego na maticnom OS-u Ne bude li naknadnih problema ovaj rom ostavljam. Vi s xiaomijima - probajte. Necete pozalit...
![]() |
![]() |
#462 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#463 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja se odlučio da ću ipak tacnu uzeti ![]() Suzio na izbor na IOcean x8 mini ili Jiayu G4s . Trenutno malo vučem na Jiayu zbog baterije, možda čak i verziju sa 2GB rama i imam nekako osjećaj da je marka sama po sebi malo pouzdanija ![]() Iocean nema nitko još na forumu koliko sam skužio? samo x7? Slobodno gurnite u nekome smijeru ili predložite nešto treće, Jiayu je Brko praktički recenzirao samo je ovo octocore, da napomenem da je na starom mobu (galaxy s2) bio upaljen skype, fejzbuk, internet explorer, i možda nekakv fajl explorer i opcije, mali app, igrice rijetko. Pa ecite dali treba 2GB rama za to ![]() Zadnje izmijenjeno od: ShebY. 09.08.2014. u 02:20. |
![]() |
![]() |
#464 |
Guest
|
kak ne. ![]() ja sam imao x7s, x8 i trenutno imam g7 ![]() |
![]() |
#465 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ajd da resurrectam ovaj profil ![]() uglavnom, ja sad imam coolpad f1, prije toga sam imao tronsmart ts7 i inew v3. coolpad je octa core sa 2 gb rama, odlicnom podrskom i communityem (miui izbacuje romove cesto, postoje 2-3 spinoffa baziranih na miui koji isto dosta cesto izlaze, imas lewaOs i naravno klasika - AOSP) a baterija mi traje duze nego na sgs2. definitivno puno duze nego na inew. trenutno je negdje oko 165$, ja sam ga uzeo cim je izasla wcdma verzija i kad je bio preko 200. nije mi zao ali sad razmisljam o zenfone 5 pa cekam recenziju od gore |
![]() |
![]() |
#466 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Tako da eto, kad bi birao jedan od ta 2, išao bi na F1. |
|
![]() |
![]() |
#467 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
EDI: Našao romjd koji si link postao na prethodnoj strani ![]() Zadnje izmijenjeno od: c-shadow. 09.08.2014. u 09:32. |
|
![]() |
![]() |
#468 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2014
|
Ne znam jesam uvrijedio clanove foruma pa me ignoriraju. Ako jesam ovim putem se ispricavam. Dakle ponavljam, ima li neko kakvih iskustava sa ZTE Grand S2 kinezom? |
![]() |
![]() |
#470 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
#471 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
Ako je od pomoći, evo ocjene iz Kine: (ocjena/broj ocjenjivača/primjedba) Zol 3.8/227 - dizajn Cnmo 3.6/108 - dizajn PConline 4.1/88 - UI Odakle ti da je Kitkat? JasonOS je odličan na coolpadu f1, evo link P.S. JasonOS podržava dvadesetak uređaja, uglavnom poznatijih Pogledajte na RomJD, nisu svi dobro pogođeni - ima boljih i lošijih ocjena...
|
![]() |
![]() |
#474 |
Registrirao User
|
Rastreseni dozlaboga ![]() Zar nije Mi3 na slici ![]() Nema još 4.4 na Coolpadu F1 i točka... (tri točke)
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Intervju sa jednim od glavonja u 1+1 http://blog.gsmarena.com/oneplus-mak...view-carl-pei/
#476 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Evo isao busom na more, prije na s3 mini sam morao ful stedit bateriju da ne ostanem bez mobitela.. Sada imam g4s,1gb verzija.. Jucer od 5h putovanja 4h sam ili gledao serije ili surfao.. mobitel je sa 100% na 54% bio kada sam izasao iz busa..sto mi je super zadovoljavajuce, zbog baterije sam i izabrao taj mob.. |
![]() |
![]() |
#477 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A šta si ti očekivao? Jiayu ima 'samo' duplo jaču bateriju - 3.000 vs 1.500 mAh i to još od Li-Polymera koji bolje čuva kapacitet od Li-Iona. http://www.wowshop.hr/jiayu-g4s-black-1-4gb.html http://www.gsmarena.com/samsung_i819..._mini-5033.php
#479 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Ocekivao sam sto se i pokazalo, da baterija super drzi.. Na s3 mi je slaba bat bila veliki minus.. Koristim cesto endomondo, takoder ga gps ne cucla previse..recimo kada idem na sljeme upaljen je oko 4h, baterije pocucla oko 30%(bez upaljenog 3g-a cijelo vrijeme).. mobitel imam oko mjesec dana, za sada je sve ok..trebalo mi je da se navikem na tipke dolje koje imaju malo manju povrsinu na kojoj reagiraju.. Imao je i jedan pad s visine oko 1.5 metra na beton,bio je u silikonskoj masci, nema vidljivih ostecenja.. Ekran je odlican..i rezolucija i boje su super.. Sto se tice nekih performansi to ne mogu komentirati jer ne koristim mob za zahtjevne igrice ili bilo sto sto bi zahtjevalo puno proc snage/rama .. Zadnje izmijenjeno od: nvn. 09.08.2014. u 13:37. |
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Pozz, zanima me info iz prve ruke. Naime zopo zp980 2gb rama, ako je kupnjen preko zopomobile, ima kakvo jamstvo? I netko tko ga ima da napiše dojmove o radu u svakodnevici |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|