|
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pa realno, i u Barci je igrao odlično ( dok nije morao igrat šugavog false nine ), neznam zašto su ga se tako olako riješiili...
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
da ,kako stvari sada stoje Chelsea ima sve produvjete za berbu trofeja ove sezone: Vrhunskog trenera, najbolji roster igrača u europi,top klase na klupi, u odličnoj su formi! Mislim kad ti jedan Drogba ulazi u 85 minuti kao taktička zamjena ,sve ti je jasno. Da sada Real i Barca stanu pred njih ,jao im majko,na sreću ,duga je sezona. I molim samo bez komentara o dizanju forme,i uigranosti.Chelsea je već sada uigran a imaju isto hrpu novih igrača. E da nam je ostao Mourihno u Realu a ne onaj bucko! |
![]() |
![]() |
#456 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
|
http://www.realmadrid.com/noticias/2...-real-sociedad Eto zašto Realu treba napadač,i koji je to uz Benzemu,koji je i sam rupa u zadnje vrijeme. Nema Ronalda,bude iznimno teško danas,nadam se da sam u krivu! Bude ona Barcina,jalovi posjed otraga ,a prema naprijed,samo slučajno! |
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Pa naravno da ti drago,znali smo to otpocetka ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#462 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Di Leicester izgubi dva boda ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#464 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ode Milanče
![]() |
#466 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
4:2 real gubi ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#467 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#468 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ma sramota.. Znao sam cim su prodali xabija da nece bit dobro.. Mah
#470 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Daley Blind u Unitedu ![]() Sad će se sve posložiti tijekom reprezentativne stanke. QPR jednostavno mora pasti drugu nedjelju. Vidić sjajno započeo u interu. ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Guest
|
Ja mislim isto, da će se sad pregrupirati i posložiti i Di Maria, Blind. i da ide pobjednička serija! |
![]() |
#473 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
igrat ce kao i lpool prosle sezone..zabiti vise golova nego sto prime |
![]() |
![]() |
#477 |
Premium
|
Ja mislim da je jučerašnja tekma bila presudna. Inače,meni je hernandes simpatičan igrač,wellcome! Na posudbu mogu igrači i nakon 31.08,tak da nije to konačno kaj se tiče Reala,ako misle nešto osvojiti ove godine,jer je ono jučer tragedija u četiri čina. Pazi ,Casillas dobije 3 gola unutar 5 metara,i još brani.E to je kriv Anchelotti.Modrić, koma na treću.Izgleda da je Real prodao krivi dvojac u veznoj liniji,trebali su riješiti Modrića i Khediru. |
![]() |
![]() |
#478 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Gdje je Panda koju je drobio gluposti ? Da sam smiješan glede dovođenje igrača u MU. Dragi Panda, ovaj put nisi u pravu i smiješan si. ![]() Vidim da je izbrisan moj post. Mod: izbrisan je jerbo vrijeđaš. ![]()
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 02.09.2014. u 18:45. |
![]() |
![]() |
#479 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Kakva momčad Uniteda ![]() Sad mi je napamet pao jedan refren, ako je neprimjeren molim cijenjenog moda da ga ukloni. Opet će Panda i Hamm plakati cijelu noć, _ebi se Bayern i Chelsea, United je šampion. Ajmooooo Manchester ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() šoka ![]() |
|
|
|
Oglas
|