|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Baš sam se sjetio ove teme danas... inače, ovaj tjedan (pon-sub) vozim dnevno cca 120-160 km po Puli i okolici..i sjetio sam se teme, zbog one "spike" kako su zg vozači najbolji ...moram reći da nisam jebao sve po spisku niti talijanima, francuzima niti CZ tablicama, nego ZG...dobrih 2 puta dnevno zamalo neki sudar zbog ZG tablica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa s obzirom da je sezona i da i dalje baš svatko može dobiti vozačku to ni nije tako čudno. ja generalno čim vidim rege drugog grada bježim što dalje... osim daruvara, to je tak jasno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
I onda te kresne Zagrepčan koji ima furgon s DA tablicama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
znam da nije strikno vezano za autoskolu, ali jest za voznju. i morone za tim jebenim volanom....... igrom slucaja sam danas (od svih mogucnih dana, znam) morao za Petrinju. upuceni znaju da je to vrlo kratak put od Siska, nema puno. ali danas je inace u SK zupaniji opci potop, tako se cujem s likom s kojim sam se isao naci za trgovinu (kako rekoh, danas samo mogu, sutra je prekasno). no, kaze mi - cesta kod Gavrilovica ima pol metra vode. ne moze se proci. ajd, da se ne jebem okolnim cesticama (koje btw ja niti ne znam), nademo se prije te zatvorene ceste, on ce okolo sa autom. ali sta je - dosao pred Moscenicu - cesta zatvorena ![]() ![]() dobro, zaobidem ja onaj kao magarac od radova na cesti i nastavim prema Petrinji. pljusak u jednom trenutku toliki da umirem od smijeha da jos toliko pada, te dolazimo do morona. UPALITE JEBENA SVJETLA NA VOZILU KADA JE JEBENO SMANJENA VIDLJIVOST!!!! svega mi, bilo mi je draze kada su ta svjetla bila obavezna 365 dana u godini. nije se naslo kretena i majmuna kojima jos nije pao dovoljno mrak, kojima ne pada jako kisa, koji vide kroz sumaglicu i slicne situacije. ali fascinantno! druga vrsta kretenoida je koji idu prestizati po takvom vremenu u TRULJAMA OD VOZILA. ono, passat negdje star 20 godina odvazno ide prestici 4 auta, a samim time upada u skaru autu ispred mene i on koci, ja kocim, koci majmunce u cliu iza mene koji se vozi na 3 metra (jer je kreten, jer ne zna sta je mokra cesta sa cca centimetar vode u ulegnutoj cesti od kamiona / autobusa). da, sada ja isto mogu naici na pranje da kud sam ja isao na zabranjenu cestu, zatvorenu. ali ne znam zasto je zatvorena kada nigdje policije nije bilo, nigdje nije bilo vode na cesti da ne mozes proci (osim bas kod Gavrilovica, a to mi je rekao ovaj lik da se ide obilaznicom pa udes u Petrinju od smjera Kostajnice), ono, prohodna cesta! toliko taj znak je bio neophodan da kad sam se vracao vidim autobus od Slavijatransa kako zaobilazi barikadu, ono, gradski bus ne jebe jer ta zabrana ocito nema smisla..... plus sto na putu od Petrinje prema Sisku (barem to dokle sam ja isao, Lidl) nema bas nikakav znak o zabrani prolaska. hell yea, znaci da je jednom trakom nemoguce proci, dok drugom sve ide bez problema?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ma prošla je pa si je sad cool ![]() "ušla u više društvo" pa je ispod časti javiti kako je dramila bezveze i kako se itekako može pogriješiti i itekako odvoziti bolje za prolaz. ![]() Burko, sad negdje na ladnu i libo te rac ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#462 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
neznam sto tolko velicanja vozaca is daruvara kad tu ima tolko neodgovornih teladi da je to koma mene strah biciklom ic po cesti zbog tolkih retosa a kud tek vozit nesto skupocjeno
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Idem nekidan pitat koliko će me koštat zadovoljstvo A kategorije, i prvo što mi je lik rekao da je stopa smrtnosti u nesrećama 50% ![]() ![]()
![]() |
#467 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#469 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#470 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#471 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#472 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#474 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
samo u tim svim kalkulacijama nema zarade, a zarada je bitna... nije bitna sigurnost u prometu, nego zarada. da je bitna sigurnost u prometu odavno bi drotovi bili rezidentni na horvaćanskoj, aveniji dubrovnik i tako tim zanimljivijim punktovima... ali ne oni se brinu za sigurnost kod lesnine di ima 6 traka i 0 ljudi i tako te neke lokacije od životne važnosti. identično tako je nebitno kakvi sve ljudi imaju dozvole. |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Pozdrav svima kolko vas ima!! ![]() Pitanje... Ima li tko kakvih iskustva s AŠ Rubikon? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
I jel Valley položila na kraju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Bok ekipa, Vidim ovaj post je još aktivan ![]() Baš spamam okolo reko da saznam neke preporuke za autoškolu u zagrebu... nalazim se na trešnjevci... ako može i neki instruktor... Kaže mi stari da nisam loš vozač ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Žena je nedavno položila u Končaru i imala je preporuku za instruktora s kojim je bila zadovoljna. Podatke o instruktoru ti pošaljem u privatnoj poruci.
![]() |
#480 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|