|
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nije nikakva muljaža. Baterije odnosno uređaji s istima se jako rigorozno kontroliraju i nažalost zaustavljaju u HK pošti. Ja sam u prošlih 6mj. morao 3 puta naručivati baterije da bi mi došle i onda mi je zadnji prodavač objasnio da bi moglo malo potrajati jer sada sve šalju preko Singapurske pošte jer HK radi sranja!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 | |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
To me malo začudilo jer mi je inače iz kine sve dolazilo uredno kroz kojih 10ak radnih dana. Pošiljka se može pratiti i na china postal tracking stranicama (to ukucajte u google i eto adrese) i tom metodom se vidi da je napustilo kinu. Sve u svemu izgleda da je zapelo negdje u europi gdje primaju te pošiljke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na mome još uvijek stoji da je na aerodromu u Pekingu. Prvi je došao u 12 dana. Čim se na trackingu pojavilo da je u Zagrebu, drugi dan mi je stigao.
![]() |
#455 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Što imaš neke insajderske informacije? ![]() p.s. što napraviti ako u roku od 45dana i dalje stoji na trackingu received item form customer? Evo recimo moj primjer koji po svemu sudeći bude doživio sudbinu 45-og dana (resolution na paypalu) : track-chinapost stranica : ![]() ips posta hr stranica : ![]() Što mislite kud idu divlje svinje ilitiga gdje je item nestao ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 30.09.2013. u 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Evo samo da javim da za razliku od braće kineza, braća hongkonšani poštuju svete temelje trgovine ![]() Sat naručen 20.09. Došao danas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#466 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Imao bi pitanje vezano uz ove kineze, naime planiram kupiti iocean X7 Plus preko jedne od ovih kineskih stranica pa me zanima sa kojom ljudi imaju najbolja iskustva, tj koju bi preporučili. Cijena nije toliko bitna, ako je 15-20$ razlike nije važno, važno je da stigne pouzdano i da ne platim carinu na njega. ![]() Za sada sam pregledavao pandawill.com i 1949deal.com, na 1949deal je najjeftiniji, ima li tko iskustva s njima, je li se plaća carina na njihove pošiljke? Također sam malo pregledao i banggood.com, kod njih je cijena mrvicu skuplja ali ako dođe bez carine sasvim prihvatljiva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Premium
|
@tt Kupio 2 moba na Pandi. Prvi stigao za 12 dana i prošao lišo kod Slavka. Drugi se kiseli na aerodromu još od 09.09. i nikako da krene s njega.
![]() |
#469 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Ako dabomba naiđe: Jel ti radi na singpost tracking. Evo vec tri dana i meni stoji information received nikako overseas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
i meni i bombi stoji od 27.9 ta informacija i ništa više...maloprije mi je javio da je pričao sa kinezima i rekli su mu da bi za dva dana i fizički trebale biti pošiljke u singpostu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
evo sada pričao sa kinezerima i rečeno mi je da su razgovarali sa singpostom i da će u utorak biti update trackinga...ako mi se ništa ne promjeni u utorak javljam se paypalu..meni je dosta ovog zahebavanja više ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
|
Kako stvari stoje, i ja ću morati napraviti PP claim. Kupio mob na Pandi 02.09., a poslan 05.09. pošti. Po trackingu od 09.09. se kiseli na aerodromu. Znam da Panda nije kriva, ali nemam više živaca čekati. Neka se oni zahebavaju sa poštom. Drugi mob, kupljen kasnije je stigao za 12 dana. Vjerojanto ću u ponedjeljak poslati uljudan mail i obavijestiti ih o tome. Ja bi radije da mob stigne nego da mi vrate pare.
![]() |
#474 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Dobronamjerno upozorenje svima koji razmišljaju o naruđbi preko "HotinBuy" da se okane čoravog posla bar za neko vrjeme, da bude manje prolivenih suza.Ja sam si dao rok za dispute do 10.10. @coconut pa kaj može claim prije disputa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Citiraj:
Sve u svemu negdje je zapelo na šugavom aerodromu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Premium
|
@dabomba Možda sam to krivo nazvao. Uglavnom, tražit ću povrat novaca. Naravno, ako ikada dođe, plaćati ću im ga. @red dwarf Drugi mob je kupljen 09.09., poslan 11.9., a 23.9. je bio kod mene.
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
RQ214442715SG 04-10-2013 04-10-2013 Despatched to overseas (Country code: HR) Evo nešto se pokrenulo(vjerojatno šalju ciglu a nisu mogli nači odgovarajuče veličine i težine kad im treba 10 dana da pošalju paket na poštu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo, kako su mi i obećali, danas je poslan paket i dobio sam tracking number za www.singpost.com, koji naravno ne radi, nego mi je rečeno da će u utorak proradit. A sad, šta mi je poslano, saznat ćemo do kraja mjeseca, nadam se. Naravno, tu ću napisat kad dođe, ako dođe. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
|
Danas mi javili s Geeka da mi šalju kupljeni tablet. Dali mi i tracking. Ali su se u startu ogradili sa '20-35 business days'.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|