|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Redovnim putem sam došao do Nagata i New Mexica i Tirpitz rasipa značajno više od navedenih brodova, to često izgleda kao da krumpire bacis na protivnika. Tirpitz mi je dosad daleko najdepresivniji brod. Postotak pogodaka mi je na 26% s njim ali jako puno tih pogodaka jednostavno ne radi damage. Mislim nije da se ne može, već nekoliko puta sam pogodio citadele na Iowi, i na Montani. Brod je iznimno jak na malim dometima, oklop je odličan ali jako ranjiv s većih udaljenosti. I jako je slab na torpeda jer se teško okreće. Iskreno, da su mu topovi bolji, bio bi OP. Ovako je dosta balansiran, nema izrazitih mana, ali ni izrazitih jakosti, Tirpitzu samo ne treba dati da dodje blizu i možeš ga i s Nagatom srediti |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Baš čitam malo: http://wiki.wargaming.net/en/Ship:PGSB002_Tirpiz_1942 Izgleda da je sve u funkciji balansiranja. I ja otkrio neki dan koliko mogu biti zabavni. ![]() Koji razarač bi preporučili od Japanske strane (US ni ne gledam jer im je domet torpeda premali). Trenutno sam na Wakatake, 2x2 torpedna lansera su premalo za primarno oružje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Sremium
|
Citiraj:
A ova krstarica Myoko košta 5 milja a tolko para još nemam pa čekam da mi drugi brodovi malo zarade. Cleveland ostaje (dok god je ovakvo đubre, pokretna artiljerija), kod BBova s Myogijem igram lagano a cilj je negdje Nagato max. Možda i ranije prekinem. Volio bi probati ruske DDove (kad izađu za koji dan) jer su im ganovi odlični..drugi still igre od IJN DDova, skoro kao da igraš superbrzu, malu i laganu krstaricu...pocket crusier :-)) BTW imam osjećaj da će onaj poljski DD Blyskawica bit daleko najzabavniji premium (možda uz Murmansk i najbolji bang for buck). Odlični topovi, torpeda negdje između amera i japanaca, super oklop za DD i daleko najveća brzina u igri. Baš me zanima kako će ga rejtat iskusniji igrači.. Velika je šteta što u igri ponekad ovisiš o debilima jer te bace u random ekipu a kako je igra masovno prihvaćena - ima svega...sinoć u Aobi potopim BB i CA..trećeg (CA) dokusurujem..pogledam na listu i skužim da je njih ostalo samo 5 a mi svi osim jednog DDa koji je potopljen. Pogled na mapu kad ono ja solo s ovih 5 a moji se igraju kolo kod naše baze.....debilana....dobili smo na kraju ali sam ja pričao sa školjkama na dnu.. U Ranked battle modu je malo bolja priča ali i tamo se zalomi debosa...samo ranked možeš igrat samo sa t6+ brodovima... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 07.10.2015. u 11:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
DBS
|
Hvala na preporuci. Tako negdje sam i ja mislio dograjndat, T-VII. A s DD-ima do T-V najvjerojatnije. Trenutno na Wyomingu sa američkim BB-ima i tu ne mislim dalje. Rasipa na daljinu podosta ali broadside 6 kupola nije za bacit. Dalje sve do NC mi nisu napeti. Od krstarica obje strane sam na T-IV, tu mi je želja dogurat do PepsiCole. A onda po njemačkim kad konačno izađu. Tamo možda do Hippera. S Japancima se ne mislim zafrkavat s Furutakom jer čujem samo loše stvari o njoj. Što se tiče love, imam premium na mjesec dana pa ćemo vidjet kako će se situacija razvit i dal će me igra i dalje držat nakon što to istekne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Kakve veze to ima u RNG igri. Ja sam od 15 shotova mogucih u jednoj salvi pogodio 13. Naravno nista dmga. Druga salva pogodi 2/15 shela i 2 citadele. RNG... A ako jos igras na extreme range sta je BB fight, imas disperziju 150-200m. Iritirajuce al zamisli da su BBi jos precizniji, i ovako poludim kad me sa 20km netko oneshota kad se sjeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Sremium
|
Mislim da ipak nije rng tako jak kako ti opisuješ..neznam..moje iskustvo i drugih koji igraju duže je da taj rng nije tako izražen. Ima ga ali ovo što pišeš da ti se dešava onda nitko ne bi ništa potopio..nikad |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
DBS
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 | |
Premium
|
Citiraj:
A vidio sam Tirpa da salvom u frontalni New orleans citadela sve i potopi lika na full hp. Prvih par min igre, znao sam tocno kako mu je ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#462 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
U ranked sam došao do rank 10, i sinoć odustao do daljnjega, ništa bolji teamplay nego u randomu, vjeruj mi, dogovoriš neku taktiku opet barem 2-3 po svome, a to ti je skoro pola ekipe, opet ti je kako ti se pogodi tvoja / protivnička taktika. Nego što se tiče troškova, imam 2 stock BB, North Carolina i Izumo, sad dok su stock, teško da držim nulu, sa premium računom (neda mi se priolagođavati taktiku stock brodu). Izumo trošak popravka cca 175k, a hull ti je od alu folije, a oklop topovskih kupola od rižinog papira, već dvije partije sam ostao bez sve 3 kupole... Sad vozikam Fusu po randomu za $$$, baš jedna partija sada, 165k štete, 390k prihod ![]() Citiraj:
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Sremium
|
Pa to ti velim. Do t8+ su popravci užasno skupi. Skoro pa sam siguran da su namjerno napravili da kad neko dođe do t8 ili dalje da ga onda deru. Računaju, taj se navukao kad je tolko dogurao i sad bumo ga derali. Zato dok to ne riješe (ako ikad riješe) ne idem preko t7 a kod nekih klasa nit preko t6. |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Sremium
|
Sinoć prosječna večer, čak sam i malo sakao..partije s Cleveom me izvukle...i onda baš kad sam mislio ići spavati, rekoh, ajde još jednu sa DD-om (Isokaze) i onda ubijem, 5 brodova potopim (2 nosača), sve s torpedima i ostanem živ (uvijek podvig u DDu ako si bio u borbi)...i na kraju 200000 zarade i 2500XPa i to sa premium acc. Pa na koju foru da prosječni igrač kao ja zaradi prije nove godine 5 milja za Myoko? Nagrade su patetične...a popravci sve skuplji u višim tierima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Kupiš si Murmansk, njega svi preporučuju za grindanje love. Ja sam jučer imao dobar gejm na Tirpitzu koji sam izgubio, ali sam zaradio 586000 nakon popravaka. Btw low Level ne donosi puno love |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 | |
Premium
|
Citiraj:
Kako jebote sa premiumom tako malo zaradis? Ja sa cleveom redovito 150k+ love po rundi, sa myoko ovisi kako se potrefi al 100-150k je vise manje standard. Ima rundi gdje sam i po 200k digao. Sve bez premiuma il zastavica. Jel to sad premium nesto losiji ili? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Sremium
|
Možda je stvar što je Isokaze t4... |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Premium
|
Evo sam dobio Ognievoja... kako li se vec zove ruski destroyer.. Sa New MExicom 5 killova napravio i dosao mi brod.. Ugl,ionako sam los sa destroyerima... ali,ovaj ima torp range 4 km ![]() ![]() ![]()
![]() |
#473 |
Premium
|
Pretpostavljam zbog brzine torpeda,70 cvorova? Neznam,ma fora mi je jel sam ga dobio,ali ne volim bas DD igrat,pa sumnjam da cu bas se mucit s njim
![]() |
#474 |
Premium
|
Danas je bio komedija dan. Prva runda sa clevelanodm....oneshotan od Kume. Magazin u zrak sa full hpa. Ok, dogodi se. Druga runda sa Myoko, DD pogodi magazin, brod u zrak. Mislim stvarno... Treca runda sa Mogami....vec se pogadja.... pogodjen magazin, brod u zrak. Izgasio sam igru sa alt i sakom po f4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Sremium
|
Mene bacilo s Aobom u meč stoljeća. NA mojoj strani 3 t8 BBa a na drugoj 6 komada t8 BBova!! I to samo dva Tirpitza. WTF Pa reko idem na kamikaza pristup ionako nemam puno šanse i skeljim jednog tirpitza na 40% (solo prodor haha) što je podvig obzirom da me rokalo 3 t8 BBova odjednom. Inače sam totalno skužio da mi najviše odgovaraju Minekaze i Cleveland. Oba broda rasturaju kad se koriste kak spada. Ako ih MM ne zajebe. Tak da sam lijepo prodao Konga (obično sam očajan u BBu) i Aobu i sad imam samo Minekazea i Clevea i još malo zarade i kupujem Myoko i to će bit moj trio fantastikus i to je to. Možda uzmem onaj poljski premium DD za dane bez premium accounta a mislim i da će bit jako zabavan jer ima 7 jebenih topova i dobar torp range (8km), super brzinu (u rangu Minekazea) a health mu je među boljima. I to je to. E da. Naravno da sam u 4 navrata završio sa 3 killa pa nisam dobio onu Njemačku CA i onaj ruski DD za probu ali čujem da ljudi nisu nešto oduševljeni s njima. Tog švabu sam dva puta riješio bez beda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
DBS
|
Ja ću taman danas otključat Clevea i Minekazea. S BB mi ne ide loše, gazim prema New Mexico jer sam krenuo sa US stranom pa mi se ne da otključavat IJN BB. Što se tiče njemaca, ekipa s kojom igram veli da je ok brod, oklop nije nešto ali zato lagano probija sa svojim granatama. Valjda nešto slično Tirpitzu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Meni par puta isto falilo da dobijem Njemacku krstaricu. Cak jednom je lik osto na nekih 200dmga i neko mi zeme taj kill. Otkljuco Ognevoia i ne svidja mi se. Ne kuzim poantu tih brodova, ne grindas XP nejde ti lova, mozes ih samo provozat i to je to. Al sam sada skuzio da ga mogu prodat za 1.2m ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Nazalost ne mozes ga prodati. |
![]() |
![]() |
|
|