Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.10.2015., 09:32   #451
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Redovnim putem sam došao do Nagata i New Mexica i Tirpitz rasipa značajno više od navedenih brodova, to često izgleda kao da krumpire bacis na protivnika. Tirpitz mi je dosad daleko najdepresivniji brod. Postotak pogodaka mi je na 26% s njim ali jako puno tih pogodaka jednostavno ne radi damage.
Mislim nije da se ne može, već nekoliko puta sam pogodio citadele na Iowi, i na Montani. Brod je iznimno jak na malim dometima, oklop je odličan ali jako ranjiv s većih udaljenosti.
I jako je slab na torpeda jer se teško okreće.
Iskreno, da su mu topovi bolji, bio bi OP. Ovako je dosta balansiran, nema izrazitih mana, ali ni izrazitih jakosti, Tirpitzu samo ne treba dati da dodje blizu i možeš ga i s Nagatom srediti
Staro 07.10.2015., 09:47   #452
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Čitam po netu da su na Tirpitzu topovi neprecizni, kakav je dojam iz igre? Hood je valjda popio Bismarckovu granatu iz puke slučajnosti.
Igra ti nema veze sa poviješću. Ja sam to skužio a trebalo mi je vremena jer sam naivan i glup.
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.10.2015., 10:34   #453
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Baš čitam malo:

http://wiki.wargaming.net/en/Ship:PGSB002_Tirpiz_1942

Izgleda da je sve u funkciji balansiranja.

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Zašto mi niste rekli da su DD takva zabava?
I ja otkrio neki dan koliko mogu biti zabavni.

Koji razarač bi preporučili od Japanske strane (US ni ne gledam jer im je domet torpeda premali). Trenutno sam na Wakatake, 2x2 torpedna lansera su premalo za primarno oružje.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2015., 10:55   #454
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Koji razarač bi preporučili od Japanske strane (US ni ne gledam jer im je domet torpeda premali). Trenutno sam na Wakatake, 2x2 torpedna lansera su premalo za primarno oružje.
Ja baš prešao na Isokaze koji ima jedan launcher više. Mislim da ti je za DD sweet spot t5 ili 6. Dakle Minekaze ili Mitsuki. Kasnije im je teže..bar tako kažu...Općenito ja iza t7 (kod DDa t6) niti ne idem kod svih klasa jer su popravci preskupi a ne mislim plaćati svaki mjesec 76 kn za igru...
A ova krstarica Myoko košta 5 milja a tolko para još nemam pa čekam da mi drugi brodovi malo zarade. Cleveland ostaje (dok god je ovakvo đubre, pokretna artiljerija), kod BBova s Myogijem igram lagano a cilj je negdje Nagato max. Možda i ranije prekinem. Volio bi probati ruske DDove (kad izađu za koji dan) jer su im ganovi odlični..drugi still igre od IJN DDova, skoro kao da igraš superbrzu, malu i laganu krstaricu...pocket crusier :-))
BTW imam osjećaj da će onaj poljski DD Blyskawica bit daleko najzabavniji premium (možda uz Murmansk i najbolji bang for buck). Odlični topovi, torpeda negdje između amera i japanaca, super oklop za DD i daleko najveća brzina u igri. Baš me zanima kako će ga rejtat iskusniji igrači..
Velika je šteta što u igri ponekad ovisiš o debilima jer te bace u random ekipu a kako je igra masovno prihvaćena - ima svega...sinoć u Aobi potopim BB i CA..trećeg (CA) dokusurujem..pogledam na listu i skužim da je njih ostalo samo 5 a mi svi osim jednog DDa koji je potopljen. Pogled na mapu kad ono ja solo s ovih 5 a moji se igraju kolo kod naše baze.....debilana....dobili smo na kraju ali sam ja pričao sa školjkama na dnu..
U Ranked battle modu je malo bolja priča ali i tamo se zalomi debosa...samo ranked možeš igrat samo sa t6+ brodovima...

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 07.10.2015. u 11:05.
Staro 07.10.2015., 11:18   #455
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Hvala na preporuci. Tako negdje sam i ja mislio dograjndat, T-VII. A s DD-ima do T-V najvjerojatnije.

Trenutno na Wyomingu sa američkim BB-ima i tu ne mislim dalje. Rasipa na daljinu podosta ali broadside 6 kupola nije za bacit. Dalje sve do NC mi nisu napeti.

Od krstarica obje strane sam na T-IV, tu mi je želja dogurat do PepsiCole. A onda po njemačkim kad konačno izađu. Tamo možda do Hippera. S Japancima se ne mislim zafrkavat s Furutakom jer čujem samo loše stvari o njoj.

Što se tiče love, imam premium na mjesec dana pa ćemo vidjet kako će se situacija razvit i dal će me igra i dalje držat nakon što to istekne.

Staro 07.10.2015., 11:44   #456
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Hvala na preporuci. Tako negdje sam i ja mislio dograjndat, T-VII. A s DD-ima do T-V najvjerojatnije.

Trenutno na Wyomingu sa američkim BB-ima i tu ne mislim dalje. Rasipa na daljinu podosta ali broadside 6 kupola nije za bacit. Dalje sve do NC mi nisu napeti.

Od krstarica obje strane sam na T-IV, tu mi je želja dogurat do PepsiCole. A onda po njemačkim kad konačno izađu. Tamo možda do Hippera. S Japancima se ne mislim zafrkavat s Furutakom jer čujem samo loše stvari o njoj.

Što se tiče love, imam premium na mjesec dana pa ćemo vidjet kako će se situacija razvit i dal će me igra i dalje držat nakon što to istekne.
Pepsi je malo zajebana..nemreš s njim kao sa Cleveom..Orleans je već druga priča (navodno). Nakon Furutake je Aoba koja je pjesma u odnosu na Furutaku.
Staro 07.10.2015., 11:44   #457
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Kakve veze to ima u RNG igri. Ja sam od 15 shotova mogucih u jednoj salvi pogodio 13. Naravno nista dmga. Druga salva pogodi 2/15 shela i 2 citadele. RNG...

A ako jos igras na extreme range sta je BB fight, imas disperziju 150-200m. Iritirajuce al zamisli da su BBi jos precizniji, i ovako poludim kad me sa 20km netko oneshota kad se sjeti.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2015., 12:01   #458
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Mislim da ipak nije rng tako jak kako ti opisuješ..neznam..moje iskustvo i drugih koji igraju duže je da taj rng nije tako izražen. Ima ga ali ovo što pišeš da ti se dešava onda nitko ne bi ništa potopio..nikad
Staro 07.10.2015., 12:17   #459
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Pepsi je malo zajebana..nemreš s njim kao sa Cleveom..Orleans je već druga priča (navodno). Nakon Furutake je Aoba koja je pjesma u odnosu na Furutaku.
Upoznat sam sa izrazom Rest in Pensacola.

Staro 07.10.2015., 13:32   #460
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Mislim da ipak nije rng tako jak kako ti opisuješ..neznam..moje iskustvo i drugih koji igraju duže je da taj rng nije tako izražen. Ima ga ali ovo što pišeš da ti se dešava onda nitko ne bi ništa potopio..nikad
Potopis jer RNG djeluje na cudne nacine, nekad nista, nekad sve prodje. Nemozes rec da nije bilo nebuloza da sprasis sve u jedan brod i ne napravis dmga. Forum ima masu ljudi sta se zale na RNG, RNG je disperzija, Penetracija, dmg. Sve od toga te moze zajebat.

A vidio sam Tirpa da salvom u frontalni New orleans citadela sve i potopi lika na full hp. Prvih par min igre, znao sam tocno kako mu je

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.10.2015., 13:51   #461
Tvrdi
Sremium
Moj komp

zato pređi na DD i torpedo nema rng hehe
Staro 07.10.2015., 14:59   #462
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007
U ranked sam došao do rank 10, i sinoć odustao do daljnjega, ništa bolji teamplay nego u randomu, vjeruj mi, dogovoriš neku taktiku opet barem 2-3 po svome, a to ti je skoro pola ekipe, opet ti je kako ti se pogodi tvoja / protivnička taktika.

Nego što se tiče troškova, imam 2 stock BB, North Carolina i Izumo, sad dok su stock, teško da držim nulu, sa premium računom (neda mi se priolagođavati taktiku stock brodu).

Izumo trošak popravka cca 175k, a hull ti je od alu folije, a oklop topovskih kupola od rižinog papira, već dvije partije sam ostao bez sve 3 kupole...

Sad vozikam Fusu po randomu za $$$, baš jedna partija sada, 165k štete, 390k prihod

Citiraj:
Ja baš prešao na Isokaze koji ima jedan launcher više. Mislim da ti je za DD sweet spot t5 ili 6. Dakle Minekaze ili Mitsuki. Kasnije im je teže..bar tako kažu...Općenito ja iza t7 (kod DDa t6) niti ne idem kod svih klasa jer su popravci preskupi a ne mislim plaćati svaki mjesec 76 kn za igru...
A ova krstarica Myoko košta 5 milja a tolko para još nemam pa čekam da mi drugi brodovi malo zarade. Cleveland ostaje (dok god je ovakvo đubre, pokretna artiljerija), kod BBova s Myogijem igram lagano a cilj je negdje Nagato max. Možda i ranije prekinem. Volio bi probati ruske DDove (kad izađu za koji dan) jer su im ganovi odlični..drugi still igre od IJN DDova, skoro kao da igraš superbrzu, malu i laganu krstaricu...pocket crusier :-))
BTW imam osjećaj da će onaj poljski DD Blyskawica bit daleko najzabavniji premium (možda uz Murmansk i najbolji bang for buck). Odlični topovi, torpeda negdje između amera i japanaca, super oklop za DD i daleko najveća brzina u igri. Baš me zanima kako će ga rejtat iskusniji igrači..
Velika je šteta što u igri ponekad ovisiš o debilima jer te bace u random ekipu a kako je igra masovno prihvaćena - ima svega...sinoć u Aobi potopim BB i CA..trećeg (CA) dokusurujem..pogledam na listu i skužim da je njih ostalo samo 5 a mi svi osim jednog DDa koji je potopljen. Pogled na mapu kad ono ja solo s ovih 5 a moji se igraju kolo kod naše baze.....debilana....dobili smo na kraju ali sam ja pričao sa školjkama na dnu..
U Ranked battle modu je malo bolja priča ali i tamo se zalomi debosa...samo ranked možeš igrat samo sa t6+ brodovima...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2015., 15:11   #463
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Pa to ti velim. Do t8+ su popravci užasno skupi. Skoro pa sam siguran da su namjerno napravili da kad neko dođe do t8 ili dalje da ga onda deru. Računaju, taj se navukao kad je tolko dogurao i sad bumo ga derali. Zato dok to ne riješe (ako ikad riješe) ne idem preko t7 a kod nekih klasa nit preko t6.
Staro 08.10.2015., 10:18   #464
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Sinoć prosječna večer, čak sam i malo sakao..partije s Cleveom me izvukle...i onda baš kad sam mislio ići spavati, rekoh, ajde još jednu sa DD-om (Isokaze) i onda ubijem, 5 brodova potopim (2 nosača), sve s torpedima i ostanem živ (uvijek podvig u DDu ako si bio u borbi)...i na kraju 200000 zarade i 2500XPa i to sa premium acc. Pa na koju foru da prosječni igrač kao ja zaradi prije nove godine 5 milja za Myoko? Nagrade su patetične...a popravci sve skuplji u višim tierima...
Staro 08.10.2015., 10:40   #465
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Kupiš si Murmansk, njega svi preporučuju za grindanje love.
Ja sam jučer imao dobar gejm na Tirpitzu koji sam izgubio, ali sam zaradio 586000 nakon popravaka.
Btw low Level ne donosi puno love
Staro 08.10.2015., 11:37   #466
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Sinoć prosječna večer, čak sam i malo sakao..partije s Cleveom me izvukle...i onda baš kad sam mislio ići spavati, rekoh, ajde još jednu sa DD-om (Isokaze) i onda ubijem, 5 brodova potopim (2 nosača), sve s torpedima i ostanem živ (uvijek podvig u DDu ako si bio u borbi)...i na kraju 200000 zarade i 2500XPa i to sa premium acc. Pa na koju foru da prosječni igrač kao ja zaradi prije nove godine 5 milja za Myoko? Nagrade su patetične...a popravci sve skuplji u višim tierima...

Kako jebote sa premiumom tako malo zaradis? Ja sa cleveom redovito 150k+ love po rundi, sa myoko ovisi kako se potrefi al 100-150k je vise manje standard. Ima rundi gdje sam i po 200k digao. Sve bez premiuma il zastavica.

Jel to sad premium nesto losiji ili?

Staro 08.10.2015., 11:38   #467
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Kako jebote sa premiumom tako malo zaradis? Ja sa cleveom redovito 150k+ love po rundi, sa myoko ovisi kako se potrefi al 100-150k je vise manje standard. Ima rundi gdje sam i po 200k digao. Sve bez premiuma il zastavica.

Jel to sad premium nesto losiji ili?
Možda je stvar što je Isokaze t4...
Staro 08.10.2015., 11:47   #468
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Ima i veze na kome radiš dmg, ako tučeš po likovima koji su niži lvl od tebe onda su i lova i XP manji
Staro 08.10.2015., 11:50   #469
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Možda je stvar što je Isokaze t4...
Nije bitan tier, bitan je dmg. Koliko si dmga napravio, toliko love dobijes.
Bar su ti popravke u bescjenje.

Za dobro zaradjivat, moras radit 40-50k dmga po rundi minimalno. Kad predjes na 60-70k redovito onda ces se kupat u parama.

Staro 08.10.2015., 21:15   #470
electro
Premium
Moj komp

electro's Avatar

Datum registracije: May 2007
danas poslije ponoči imao sam update sa njemačkom,engl.,..a sad opet imam
samo japan,usa i ruske top brodove??
electro je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2015., 21:12   #471
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Evo sam dobio Ognievoja... kako li se vec zove ruski destroyer.. Sa New MExicom 5 killova napravio i dosao mi brod.. Ugl,ionako sam los sa destroyerima... ali,ovaj ima torp range 4 km smijesno....
Staro 13.10.2015., 21:14   #472
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
I ja ga jučer dobio.
To je anti-dd brod.
Približi se nekom dd-u i shvatit ćeš zašto...
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2015., 21:17   #473
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Pretpostavljam zbog brzine torpeda,70 cvorova? Neznam,ma fora mi je jel sam ga dobio,ali ne volim bas DD igrat,pa sumnjam da cu bas se mucit s njim
Staro 14.10.2015., 22:43   #474
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Danas je bio komedija dan.
Prva runda sa clevelanodm....oneshotan od Kume. Magazin u zrak sa full hpa. Ok, dogodi se.
Druga runda sa Myoko, DD pogodi magazin, brod u zrak. Mislim stvarno...
Treca runda sa Mogami....vec se pogadja.... pogodjen magazin, brod u zrak. Izgasio sam igru sa alt i sakom po f4.

Staro 14.10.2015., 22:52   #475
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
LOL, znam kako ti je.
Mene jučer Cleveland qrac pogodi u magazin sa 15km udaljenosti (ja u Ognevoi-u).
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2015., 09:42   #476
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Danas je bio komedija dan.
Prva runda sa clevelanodm....oneshotan od Kume. Magazin u zrak sa full hpa. Ok, dogodi se.
Druga runda sa Myoko, DD pogodi magazin, brod u zrak. Mislim stvarno...
Treca runda sa Mogami....vec se pogadja.... pogodjen magazin, brod u zrak. Izgasio sam igru sa alt i sakom po f4.
Ja se nadam da je to bio torpedo od DDa, jer ako je bio top...

Staro 15.10.2015., 10:32   #477
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Mene bacilo s Aobom u meč stoljeća. NA mojoj strani 3 t8 BBa a na drugoj 6 komada t8 BBova!! I to samo dva Tirpitza. WTF
Pa reko idem na kamikaza pristup ionako nemam puno šanse i skeljim jednog tirpitza na 40% (solo prodor haha) što je podvig obzirom da me rokalo 3 t8 BBova odjednom.
Inače sam totalno skužio da mi najviše odgovaraju Minekaze i Cleveland. Oba broda rasturaju kad se koriste kak spada. Ako ih MM ne zajebe. Tak da sam lijepo prodao Konga (obično sam očajan u BBu) i Aobu i sad imam samo Minekazea i Clevea i još malo zarade i kupujem Myoko i to će bit moj trio fantastikus i to je to. Možda uzmem onaj poljski premium DD za dane bez premium accounta a mislim i da će bit jako zabavan jer ima 7 jebenih topova i dobar torp range (8km), super brzinu (u rangu Minekazea) a health mu je među boljima. I to je to.
E da. Naravno da sam u 4 navrata završio sa 3 killa pa nisam dobio onu Njemačku CA i onaj ruski DD za probu ali čujem da ljudi nisu nešto oduševljeni s njima. Tog švabu sam dva puta riješio bez beda.
Staro 15.10.2015., 10:38   #478
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Ja ću taman danas otključat Clevea i Minekazea. S BB mi ne ide loše, gazim prema New Mexico jer sam krenuo sa US stranom pa mi se ne da otključavat IJN BB.

Što se tiče njemaca, ekipa s kojom igram veli da je ok brod, oklop nije nešto ali zato lagano probija sa svojim granatama. Valjda nešto slično Tirpitzu.

Staro 15.10.2015., 10:45   #479
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Meni par puta isto falilo da dobijem Njemacku krstaricu. Cak jednom je lik osto na nekih 200dmga i neko mi zeme taj kill.

Otkljuco Ognevoia i ne svidja mi se.
Ne kuzim poantu tih brodova, ne grindas XP nejde ti lova, mozes ih samo provozat i to je to.
Al sam sada skuzio da ga mogu prodat za 1.2m
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2015., 11:25   #480
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Nazalost ne mozes ga prodati.
Šole je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas