|
![]() |
#451 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
#452 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
uostalom, Hajduk je Anderlechta dobio u jednoj tekmi prije dvije godine, nije li se tako i za Ajax govorilo prošle godine ? (Dinamo dobijo Ajax dvije godine prije, tak da ono ![]() dobio je sad Hajduk i Intera 3:0, ne znači to da bi i Dinamo intera nakantao 5:0 ![]() što se lošeg rezultata tiče, nikad ne reci nikad, prodali su kapetana, koliko ih to baca unazad je isto pitanje opet kažem, ja navijam za dinamo u europi, ali treba bit realan i ne stvarat iluzije kao prošle godine kad su svi bili sigurni da bez problema dobivamo Ajax, pa čak možda i Lyona EDIT: za stream - http://www.uefa.com/uefachampionslea...aws/index.html
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Real i ManCity grupa D,zanimljivo. |
![]() |
![]() |
#456 |
Hejter
|
Ova Grupa B bi bila za Dinamo ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#458 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Šteta :/ EDIT: ovo šteta je bilo što nije u Barceloni. Ali bome, pa i nije neka skupina, ma.. neznam što reć.. Dinamo ima šanse da preproljeći,a? ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Hejter
|
Dinamo u grupu A! |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Po meni odlicna skupina,moze se nesto i napraviti. Porto,dinamo kijev, PSG,dinamo zg. Velika sansa za proljece. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
najgore moguce, nit prolazno (mislim na trece mjesto) nit nesto atraktivno... |
![]() |
![]() |
#462 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Osim Valencije, grupa F mi se sviđa! ![]() Za dinamo, proljeće ? protiv PSGa i Porta nemaju nikakve šanse, jedino Kijev, ali i to je upitno
![]() |
#464 |
Guest
|
PSG, Porto ![]() ![]() United - Real. Ovo je finale. United osvaja LP ove godine! |
![]() |
#465 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#466 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Kaj ce dinamo u europi kad u ligi igraju protiv momcadi ciji igraci na treninge idu biciklom i igraju za odojka poslije tekme... Steta krsit lovu na neke igrace za tih par europskih tekmi..
#467 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#468 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Meni jos uvijek nije jasno zasto cluj nije mogao u grupu d nego iskljucivo u grupu h? Isto samo obrunto pitanje za borusiju ako je do nje? A dinamo, heh, bilo bi zgodnije da smo u c grupi, ali iovako ne bi imali sanse ni u jednoj ![]() Nadam se da ce se bar koji bod otkinuti... Ali tesko ![]() Ovo za iniestu, heh, vec su previse nagrada dali cr i lm pa eto da bude netko drugi ![]()
#471 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Realno, ne bi trebalo biti nakantavanja, osim ako Ibra poludi... Teško za treće mjesto, jer realno svi su jači od nas, a nema izrazitog favorita koji bi pokupio sve pobjede. Moglo bi biti zanimljivo ![]() Premda netko je rekao, nit prolazno nit zanimljivo. Mislim da nas čekaju poluprazne tribine. Dinamu želim svu sreću, a protivnicima loše dane protiv nas ![]()
#472 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Mislim da bu dinamo opet doma poslije odigravanja skupina. ![]() ![]() Skupina D je ubojica. ![]() ![]() ![]() Vjerujem u prolazak: Porto, PSG, Schalke, Arsenal, Milan, Zenit, Real, B.Dortmund, Chelsea, Juve, Bayern.M, Valencia, Barcelona, Benfica, M.United i Galatasaray. ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#476 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Zakaj je ovaj potjerao leku? http://www.index.hr/sport/clanak/cac...va/634361.aspx |
![]() |
![]() |
#478 |
Premuim
|
http://www.gnkdinamo.hr/gnk-dinamo-dynamo-kijev.html ![]() Iako je to skoro 2. momcad i prijateljska, al pobjeda je pobjeda ![]()
#479 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() A Pokrivač se prodao u Monaco još davno pomoću frizurice i lepih koPački, a sad tu dođe samo tratit dane. Samo kratki komentar: Ja nisam znao da Vida znam ubacivati onak ![]() ![]()
![]() |
#480 |
Premuim
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|