|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ima netko neispravni Samsung I5500 Galaxy 5 ?? ![]() Potrebujem jedan takav |
![]() |
![]() |
#452 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
jel mi moze neko reci, ako zna,treba mi sevis, ducan, u zagrebu, gdje mogu kupit bateriju za galaxy s i9000
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Premium
|
SGS4 dolazi u 04/2013 i mogao bi imati neslomljivi ekran http://www.reuters.com/article/2012/...8B50CG20121206 http://sammyhub.com/2012/12/06/samsu...kable-display/
#454 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
#456 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
#457 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#458 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Decki, ajd lakse malo ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#459 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Šta ja znam, staklo na S3 je meni bilo brutalno. Nisam ga peviše pazio a mob je bio bez najmanje critce. Bit će to boli glava, neslomljivo staklo u slomljivom i lošem kućištu. |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ma sipak, moj ima crticu od cca 4mm, dogodila se savijanje telefona u torbici prikljestenjem vrata od auta na sjedalo, tjerajuci osu van i brzim lupanjem pa je skliznulo ![]() Generalno je vrlo dobro i neogrebivo na druge probane nacine (kljuc, novac, srafciger), ali obzirom da je mob relativno mekan, tj. savitljiv ovo se moze dogodit kod pritiska. Vrijeme je da preuzmu ideju tvrde sasije sa skupljih linija prijenosnika ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma vraga je GG neogrebiv.... Meni je Note kliznija sa noge u autu i niz ručnu i onda ekranom po onoj šini po kojoj klizi sic. Na kraju te šine ima loše obrađeni rub koji je dosta oštar. To je malo zaderalo staklo na 2 mista, ali su te "ogrebotine" nestale nakon tjedan dana same od sebe, niti sam neznam kako, regeneracija možda? ![]()
#462 |
Premium
|
Koliko sam ja skužio, ekran na SGS4 će ti OLED tipa i izrađen od plastike. Samim time, on je neslomljiv jer je plastika savitljiva, ali nije imun na ogrebotine.
#463 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Jel tko zna postoji li softer za SGS2 (osim Kies jel to on ne može), da može pojedinačno spremat sms poruke kao kod pc suita? |
![]() |
![]() |
#464 |
Premium
|
Ja od Kiesa nemam ama baš nikakve koristi. Spojim se sa SGS2, ali ne mogu napraviti ništa - backup bilo čega ne šljaka.
#465 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
@petar MyPhoneExplorer - http://www.fjsoft.at/en/ |
![]() |
![]() |
#466 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Klincu je ispao novi ženin SGS2 na pod i napuklo je staklo tj touchscreen. Mob radi normalno al jbga, novi je, kuži se crta pa bi to valjalo izmjenit. Jel zna netko kak se kreće cijena izmjene dotičnog? I još nešto, će doć JB na SGS2? Thx
#467 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
JB dolazi, već ima leakova. A sad, ne mogu se sjetit, al mislim da je LCD zalipljen na digitizer, tako da trebaš minjat sve to, a to je cca 500+ kn ako ćeš preko ebaya uzimat, a u našim servisima su cifre nabijene, tako da bi moglo bit preko tisuću kn + ruke. |
![]() |
![]() |
#468 |
Premium
|
Jedina je razlika što će ti u slučaju promjene u ovlaštenom servisu, garancija i dalje važiti. Obzirom da je novi...
#469 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
za s3 je u europatradeu malo manje od 1300kn zamjena stakla tj ekrana s rukama. Cijena kao u americi bez ruku ![]() Tako da posalji mail svakako, mogao bi se iznenadit.
#470 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
A ništa, pravac europatrade. EDIT; lcd je zalijepljen za digitizer ali ne kao ovi novi. Valjalo bi uzet digitizer i foliju (sticker) koja ih povezuje. Na ebayu to i nije neka cifra samo onda pušiona od gare.
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 10.12.2012. u 10:39. |
|
![]() |
![]() |
#471 |
Premium
|
Na Note 2 počeo dolaziti 4.1.2 update http://www.sammobile.com/2012/12/11/...-new-features/
#472 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Da li mi može tko preporučit, il reći di je uzimao zamjensku bateriju za S+. Na ebayu ima svašta, pa da nebude samo kutija. Treba mi ponekad kad putujem više autonomije pa da mogu zamjenit baterije kad prva krepa. Netreba ni biti jačeg kapaciteta, da je tu negdje. Hvala
#473 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Da li netko zna iz prve ruke za SGS3 Mini: LED notifikacije - ima/nema? Da li je ekran zrnast kada se gleda s normalne udaljenosti (>30cm)? |
![]() |
![]() |
#474 |
Premium
|
Nema LED notifikaciju jer ne postoji LED na prednjoj strani (http://downloadcenter.samsung.com/co...116_Screen.pdf), str. 7 Na GSMAreni kažu da je ekran zrnat http://www.gsmarena.com/samsung_gala...review-857.php
#475 |
Premium
|
Očito je neki reporter zabrijo kad je rekao da ima LED a na drugim izvorima se, jasno, ne spominje. Pročitao sam review, ali njihovi standardi su u pravilu jako visoki ![]() Uglavnom mob je ok, ali za cijenu s ugovorom, puna cijena je pretjerana. Inače ako je netko uzeo u Vip-u molit ću da provjeri da li ima sim lock na VIP. |
![]() |
![]() |
#477 |
Premium
|
That sucks. Za SGS3 ili HOX bi možda i mijenjao mrežu, ovak prije da neću ![]() thx na info |
![]() |
![]() |
#478 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Imao S3 prodao zbog veličine i uzeo S3 mini, ne znam o kojoj zrnatosti pišu ali ja nisam ništa primjetio da je zrnasto. Možda pod povećalom. Na GSM arena piše da podržava 32GB ali uredno radii 64 GB sd. |
![]() |
![]() |
#479 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#480 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005