|
![]() |
#451 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ja igram sad bas i uzivancija kad otkljucas sniper,silencer i lijepo ko duh skidas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
|
Iako je Al tupav i nekad nista cuju sto je logicno jer nije moguce,a nekad cuju onog na tornju dok ubijem i dignu uzbunu,evo sad me igra iznenadila,pozvali pojacanje i reko 4-5 dzipova,pobacao c4 kad ono 2 helica ![]() a jedna budala ostala i pozvala alarm... da,wingsuit je uzivancija,stalno se zalijecem da se spustam,ajme majko koja grafika pri sunriseovima i sunsetima,za 2014.odlicno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
|
No,zasto bi igrao ? Igram na Hard levelu i opet me skuze,treba paziti i pratiti kretanje,samo headshot u gunnere i one oklopnjake i nema problema Jedino je zabavnije Ramba glumiti sa LMG-om i samo sprayanjem :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() od svih outpostova imao sam tek 2-3-4 gdje sam ih neopaženo sve pokokačio... ostalima su me ili oktrili ili smaknuli po nekoliko puta!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
|
Uh, ja sam gotovo 70% prošel s full Xp undetected. Kokneš jednoga po jednoga i vučeš odmah u grmlje ili iza zida ![]() Treba naći dobru rutu, pratiti malo guardove i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#462 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Mislio sam čak i Vičer3 počet ali reko nema šanse. Nešto kraće, ne baš CoD kratko tako da FC3 mi je idealan izbor. Poslat ću i ja kad se vratim doma za komp ![]() ![]() I onaj debil Hurk ![]() Citiraj:
Ali overall, vidim sada zašto se ekipa bunila na FC4. Jedino kaj je dodano je Grapple. Skakanja, tornjevi, baze, lov, 2 područja odvojena... igra je 99% ista... ali je Pagan Min kao i golden path puno puno bolja priča. Sent from Mobara |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Premium
|
Ja ti samo mogu reći da mi je uz posao, teretanu i obveze trebalo nekih 7-8 mjeseci da prođem witchera ![]() Tako da, nemoj ni kretati ![]() Ja ću drmnuti Primal nakon betmena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja sam isto mislio da je Primal sr@nje kad sam počeo igrati ali eto, bilo je ok, stvarno ok. Tak mi je bilo kad sam počeo FC3 ali eto, dao sam mu šansu i za sad je ok ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ja sam čak obavio i sve utrke i sva pucanja (na svim težinama), samo to nigdje ne ostane evidentirano. Jedino što nisam kartao. Morat ćeš kartat u sklopu glavne priče jednom, a mislim i u jednom side questu (pobjedit sve za stolom), no mislim da je to čak tada malo skriptirano da dobivaš dobre karte |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
|
Je, moraš se kartati jednom protiv njih. Ali mislim da nemaš više izbora izgubiti iskreno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Premium
|
Lud 100% ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Antimićanin
|
Pa očistio sam prvi otok. Sve relicse, pisma, side questove... SVE. I onda sam došao na drugi otok. Tamo očistio SVE i onda krenuo sa onim Samom do kraja. Fun fact: 96% complete prije misija sa Samom ![]() Screenshotove provajdam kasnije. Sad me Hoyt pili sa nekakvim glupostima i monologom od pol sata. Igra mi se krešala pa sad to slušam ispočetka ![]() 3dit: koje govno zbagirano. Umjesto da nastavim pljuskat buraza, ništa se ne događa i lik mi se klati 10 minuta. Umalo da nisam šakom penetrirao monitor. Sad 3. put zaredom slušam ova sranja od Hoyta... pa jebemu. Sent from Mobara Zadnje izmijenjeno od: Brko. 05.01.2018. u 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Osim tih "bosseva" i ondaj jedan quest sa švabom, igra je prelagana i na toj najtežoj težini Esi rešio ili i dalje crasha?
Inače ja sam igrao na najvećoj težini (sa 1.05 se dobije još jedna razina težine), no na onom jednom djelu pred kraj mainquesta Osim tih "bosseva" i ondaj jedan quest sa švabom, igra je prelagana i na toj najtežoj težini |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Antimićanin
|
Govno od igre. Đubre. Što god napravio, ne mogu kupiti 3 body armora. Kupio samo 1. Piše da još moram kupiti 3 da bi zatvorio sve Skillove. Što god napravio, poginuo, ranjen došlepesao do dućana... samo piše owned 0% i to je to. Ne mogu ga kupiti. Naravno, google je koristan kao i frižider eskimima, svi imaju taj problem, a rješenja nema. Threadova milijun za to, ali nitko nije dao rješenje, samo bumpovi teme i "i mene isto to jebe" replyevi. Puj Ubisoft! Propali dabogda večeras. To je taj problem: http://steamcommunity.com/app/220240...9314044651177/ Zadnje izmijenjeno od: Brko. 05.01.2018. u 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Premium
|
Haha.. Drug neće doći do 100% ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Antimićanin
|
Očigledno je da neću, ali sigurno da neću više ni lipe dati Ubisoftu za njihova bagirana sranja od igre. Na kraju, fali mi 1 ačivment iz Single Player kampanje (ove co-op ne mislim ganjati). Taj ačiv vuče za sobom i sve skillove koje očito neću nikad skupiti jer sam upravo maknuo igru sa kompa. Za mene FC3 nikad više. FC4 je kudikamo bolje ispolirana igra, tamo nisam imao ovakvih idiotarija... ![]() ![]() ![]() ![]() Dođi ti do 99% frajeru... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
FC4 je valjda bio najveći patch. Dođi na 99% u FC3 ![]() FC5... to ćemo još vidjeti. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|