|
![]() |
#451 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Lumia 800 XBOX LIVE problem
Gledam po internetu lumie 800 sa instaliranim igrama tipa angry birds i plants versus zombies ali kada idem na marketplace i probam traziti angry birds (ili neku drugu igru sa xbox live-a) ili dobijem 0 rezultata ili neke beskorisne stvari ili mi kaze da aplikacija nije dostupna za moj uredaj ili regiju. Pomoc netko?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Hehe tako i ja, mislim da ću bidati na ebayu, dosta su jeftinije, samo čekam da objave što će sve doći sa tim 7.8 upgradeom jer kako čitam postoje šanse da još štogod uguraju. P.s. jel netko dobio tango na optimus7mici? meni još nema ničeg a mob je unbranded???
![]() |
#457 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne bi li ti bilo bolje da sačekaš WP8 verzije Lumie? Sadašnje će dobiti 7.8 i gotovo - nema nadogradnje što znači da kupuješ softverski zastario mobitel. Ja bi tako, ali lova je tvoja i radi s njom što želiš.
![]() |
#458 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Za mene nema neke razlike što neće dobiti nadogradnje više...kupim lumiu 800 i miran sam 2-3 god. Većina stvar koje mi trebaju su out of the box i svi oko mene imaju android zato bi neku promjenu... Dolaskom wp8 cijene uređaja će biti paprene tak da mi to otpada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Osim toga dizajn lumije 800 mi nista ne moze nadmasiti, iskreno mi je zao sto ga nisu cuvali za wp8 :-D
![]() |
![]() |
#460 |
Tata
Datum registracije: Apr 2010
|
Zna li netko da li je Lumia 710 kupljena u t-mobile-u otključana na sve mreže? Nitko od moje ekipe nema micro sim karticu pa nemam di provjerit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
gledam wp8 šta bi kao trebao imati, glavni aduti su im pazi sad: screenshot, mass storage, microsd kartica i multicore procesori, pa to ima na androidu i ios već stvarno dugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Lumia updates for enhanced experiences.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
http://geekaphone.com/compare/Nokia-...amsung-Omnia-W |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Zadnje izmijenjeno od: doky. 19.07.2012. u 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Tata
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Premium
|
Malo glupavo od strane Microsofta, nigdje nikakve opcije za to nit ikakve obavjesti da je ukuljučeno, od kud da čovjek zna da se samo 3G isključi i on počne sam koristit net preko kompa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Tata
|
Citiraj:
![]() S tim da je i kvaliteta izrade samog uređaja na visokoj razini.Kad saberem nešto novaca idem na Lumiu 800 i to je onda to... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
|
Danas sam u t-scum centru malo čačkao na Lumiji 800. Znam da ćete sada osuti drvlje i kamenje na mene, ali mob ima gadan lag čak i na osnovnim ekranima. Nakon njega sam stao kod SGS3. Znam da nisu ista kategorija, ali SGS3 radi sve to fluidno i brzo. Čak mi se i Xperia U učinila brža ili u rangu sa Nokiom. Stvarno mi nije jasno zašto se radi toliki hype oko Lumie jer ga ne zaslužuje.
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja sam pak imao potpuno suprotno iskustvo..isto cackanje u tekomu,isti mobitel,i definitivno najbrzi os koji sam probao..probao i ios i android ofkors..doduse,sgsu 3 nisam ni primirisao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Premium
|
Možda je to bilo do moba koji je izložbeni primjerak pa ko zna tko i šta je sve drkao po njemu, a opet možda ti se to čini zbog nešto dužih animacija i prelaza no radilo se o 710, 800 ili 900 sve Lumije rade besprijekorno fluidno. I sam imam 710 pa znam kako fluidno WP radi, pogotovo u usporedbi s mid-range Androidima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Ti ako si primjetio "lag" na wp7 (iako dosad nikad pozitivno nisi rekao za taj os) svaka ti cast. A da s3 nema lag ne znam bas nisam ga koristio, ali sudeci po reviews dok ne dodje JB ima laga. Sve u svemu, moj optimus ima manje "laga" nego s2 (imaju mozda wp laga ali okom vidljivi samo haterima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Registered User
|
Uff al ga ovaj zatrolla majko mila. Na wp jednostavno nema laga i to je mučka laž :P Koristio sam optimus 7 godinu i pol i sad lumiu i nikad, ali pobogu NIKAD nisam uspio usporiti, "zalagati" mobitel, jednostavno je neizvedivo s modelom multitaskinga koje msoft koristi i to je glavni razlog zašto sam nastavio koristiti platformu. a mogu se kladiti da sg3 uz par pokrenutih prosječnih aplikacija možeš ukočiti na mjestu. barem takvo imam iskustvo sa droidom, da ima 16 jezgi ne bi mu bilo dosta, wp je sasvim dosta 1. ovo za wp8 da će imati više... po meni sasvim nepotrebno ali razumijem zašto ih uvode.
![]() |
#475 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Galaxy S III trokira na svakom malo kompleksnijem zadatku no to je feature Androida. WP je fluidan ali ne mogu reći da je brz. Animacije ga dosta usporavaju. Na žalost nemam toliko iskustva sa WP ali vjerujem da bi bio brži kad bi isključili animacije.
![]() |
#476 |
Premium
|
Na Njoki i Sami su bile samo defaultne aplikacije. Kad sam ušao u Njokin popis aplikacija, vidio sam lag pri prelasku s jednog ekrana na drugi. Isto tako mi se učinilo da sam morao vršiti malo jači pritisak po ekranu da bi ekrane skrolao lijevo-desno. Pri otvaranju 'pločica' na desktop screenu sve je bilo ok, ali to skrolanje je bilo malo kilavo. Možda ima istine u tome da je zbog toga što je u pitanju izložbeni primjerak, ali ja sam bio lagano razočaran i zbunjen jer ga je masa ljudi nahvalila. Ne znam ni kako se SGS3 ponaša kad ga zakolju aplikacije, ali ovaj s defaultnim appsima je bio vrlo brz. Istina je da nisam ljubitelj WP7, ali ne bih vas lagao. Toliko nisko nisam pao.
![]() |
#477 |
Registered User
|
Lako je moguće da je problem u izložbenom primjerku. Ako misliš na nokiin popis aplikacija na markteplejsu tu je isto moguće da zalaga zbog konekcije budući da je to na netu a ne na mobu. a uz to svi ti izložbeni primjerci u biti vrte showcase aplikaciju koja pokazuje mogućnosti o.s. a a ne sam o.s. tako da je moguće da je i aplikacija losa. ugl ja na svojoj 710 nemam problema a iznutrice su iste kao na 800...
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
samo da velim od jučer imam uz omniu 7 i HTC Evo 3D. Onu finoću skrolanja koju ima WP, HTC nema nit blizu, iako je dobrano hardverski jači. Na njemu je 4.03, ali jako trza. Teško se navinuti na droid sa savršeno uglađenog wp-a. Uz to, Viber se nenormalno svakih sat vremena crasha... |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Viber crash uzrokuje jedino nemogućnost synca imenika, učestao bug na custom rom-ovima. Ili promijenit rom, ili preflashat rom ponovo, učitat imenik s googlea ili sa sd-a, pustit da ga učita skroz (ja imam 900 brojeva pa to traje malo duže), i tek onda instalirat viber i pokrenut ga. Nema crasha više 100%. A to da trza, također jako ovisi od rom-a i kernela na mobu ![]() cool ics 1.7 kernel+cool ics v12 rom=nema trzanja nikakvog ![]()
![]() |
![]() |
#480 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() Jedno pitanje za vlasnike Nokia - imate li besplatnu GPS navigaciju i kako funkcionira? Trenutno imam Omniu 7, i to je nekako jedino što mi fali (a da ne rootam i ne plaćam ![]() Razmišljam o skorom prelasku na nešto novije..
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 11.08.2012. u 00:23. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|