|
![]() |
#452 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#455 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ako vas ima 5, mozemo se dogovoriti, skupit cu i ja petoricu pa mozemo cm mod jedni protiv drugih, bar je garancija da ce gameovi biti zanimljivi ![]()
![]() |
#456 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
npr? Citiraj:
Nemožemo mi vikend igrači igrat protiv onih koji igraju kompetitivno ![]()
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
|
Nitko od nas mislim dosad cak nije ni igrao u klanu ( iako postoji zelja da ga oformimo, ali nikako da se pogodimo 5 igraca kak spada ), tako da ne spadamo u competitive igrace vec samo pratimo scenu ( poneki, tj ja ![]() Ja sam svega par puta stand-inao za hynix u doti1, i to je prakticki to od mojeg clanwar iskustva ![]() Ostalo sve pub i inhouse lige ![]()
![]() |
#459 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
@Hum Fali ti Gondar na listi ![]() Ma nisu oni ovp, to sam tak malo sad dok nema svih heroja pa oni malo iz mase iskaču al kad svi budu, sve će to ić bez problema. Igrao nekidan sa Barom, u jednoj partiji ovnao i iživljavao se, u drugoj su me silovali. Sve ovisi o protivnicima i protivničkom timu. Onda neznam, sinoć igrao sa linom protiv Sanda u lejnu. Nije ništa mogao, a i koliko puta sam ga dokrajčio dok je bio u sandstormu. Onda neznam, jedna partija sa shakerom super, druga imam score 3-20-30 ![]()
![]() |
#460 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
meni bas suprotno cak sam u Spirit Walkera najvise razocaran izgledom ![]() naravno nisam ocekivao detalj po detalk klonove iz W3/TFT ali Baru su mi tak bezveze napravili... Tide mi je sladak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Odigrao sam i ja nekoliko partija još nisam izgubio (valjda imam sreće da naletim na dobar tim). Što se tiče izgleda heroja meni se većinom sviđaju možda ima nekoliko koji mi ne pašu. Recimo prvi heroj na listi je magina, nikako mi se ne sviđa izgleda ove magine u doti 2 a to mi je bio jedan od dražih heroja. Još bih spomenuo blood seekera možda nije po mom ukusu i zeus mi izgleda smiješno. Na drugoj strani ima onih kao witch doctor, necrolyte, lifestealer kojima sam oduševljen. Sve u svemu sviđa mi se ovaj novi izgled dote 2 a pretpostavljam da će do službenog izlaska to još valve ispolirati. Zadnje izmijenjeno od: bor1s. 17.01.2012. u 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#464 |
Premium
|
Ja sam jucer stao na djelu "ENABLED INVOKER!" ![]() Meni dosta, vise nijednog heroja nemoraju importati ![]() Probao sam ga jucer,ah kako je dobar filing invokeati ![]()
![]() |
#465 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Ja čekam Centaura i Atroposa. Onda mogu stati s dodavanjem ![]() jedan tip: Nemojte igrat dotu (polu)pijani ![]()
![]() |
#466 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() protip: ne igrajte s rusima, ok ako je jedan, al ako se skupi team rusa s vama mozes odma pocet kurire spammat. iznerviram se ko kreten, uzmu uvik huskara il pudgea i onda ti ostatak gamea seru kad zaginu kako nista ne radis, a stalno idu 1v3. imam traume od ćirilice. rant over. |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mene najviše zanima kako će napraviti meni najdražeg heroja iz dote Soul Keeper-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
![]() Nisam probao dotu poslije ovog zadnjeg update, ali jedva čekam da ubace likantropa. To će biti sex. ![]()
![]() |
![]() |
#470 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
A ono, mortredicu i likana bi trebali zajedno ubacit jer jedno bez drugog neidu. Malo off, kako šaltaš pisanje, tj. slova? ![]()
![]() |
![]() |
#473 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#474 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako rus uopće ne govori engleski, onda ga counteraš tako da objasniš ostatku tima (ako oni znaju engleski) da je on decoy, i da mid-late game treba stajati iza njega, pa kad neprijatelji iskoriste sve skillove na njemu, onda napasti XD Joj da, jučer sam vidio spectrea da se sakrio u kamen u skroz desnom dijelu mape blizu dire baze. Prošo kroz drveče, ja porušio sva drva sa windrunnerom i uđe on u kamen sam tak. Whats up with that? I šta da je ostao dulje od trajanja svog skilla? Bi umro/zapeo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
To je izgleda neki bug jer i leteće magare može otići u taj kamen. Jel zna netko od čega se dobije svjetloplavi "okvir" oko ekrana u doti? Onak ko od leda nekog al mi je ostalo cijelu partiju. Ima SS na steamu mom ak nekog zanima. PS Di se reportaju bugovi? EDIT: O ovome se radi? http://steamcommunity.com/id/pupo/sc...021?tab=public Jel ima tko kakve ideje? Jesam ja što pritisnio il je bug? Bio je neki fajt s invokerom i od toga do kraja partije sam imao taj obrub.
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 21.01.2012. u 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
edit : ja ću reportat i ovo sa flying, uhvatio i Spectrea i magare u istoj fotki XD Zadnje izmijenjeno od: Viperus. 21.01.2012. u 10:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Evo molim vas sve ako netko ima viška key da mi pošalje častim vas gajbom piva (šaljem na kućnu adresu preko overseas expressa i mislim ozbiljno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Aj moji makar igraju
|
|
Oglas
|