|
![]() |
#451 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
inače, evo 10 wins in a row, leona 3/2/6 Leona (ja) Ezreal Akali Shaco Jarvan IV vs Soraka Draven Kayle Wukong Jax s Leonom igrati agresivno == win win ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja odradio super meč s taricom na botu.. (ja igrao ezraela)... 8:0:9 score ![]() Više uopće ne radim trinity.. Niti bootse na početku nakon patcha.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Igrao sam je cijeli ovaj tjedan s kolegom tu s foruma koji je igrao MF. Svaki drugi ili treci Leonin E nama je kill. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Premium
|
Tako sam i ja igrao dosta s frendom.. Ezraela ja, on Leonu. Svaki put kad mi je rekao kreni, iskoristio je kombo i njihov sup mrtav u roku 5 sec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Premium
|
Citiraj:
MF oplete ulty.Kill ako ne i double je siguran.Ali naravno sve zavisi o komunikaciji,s random ekipom nula bodova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Premium
|
Citiraj:
Igrali smo bot protiv sorake i siona.. On cijelo vrijeme atacka siona.. Nismo izgubili lane, ali nakon 15 min niko nikam.. Tako dosadan meč ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovisi uvijek, ja i nekome tko ne zna baš igrati kao ADC dajem free killove kao support. Sona + MF je još bolja kombinacija - sona ulti, mf ulti, gg Jedino što je problem kod Leona jest što ne možeš raditi drugi gp10 item (mislim, možeš, ali gubiš njen smisao). Na to se dosta ljudi žali, da ostali supportovi tu imaju prednost. Ja inače imam support rune page baš specifično za leonu/blitza, tako da baš niti nemam problema s gold-om... meni je prvi put Leona odvela na gold s nekih 9-0 u rankedu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
jbg moji samo igraju east ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
Semper Fi
Datum registracije: May 2006
|
Leona + MF + TS brutalno. Random ekipa nula bodova. Kolega i ja od kad igramo skupa rijetko kad smo gubili u lane-u.
![]() |
#466 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam razmišljao na WEST, ali dosta puno (svi moji rl frendovi) + masu random ekipe s kojom sam se sprijateljio je na EUNE, a ne mogu ih sve nagovoriti na west. Inače, tko želi - dam danas kada dođem doma IP jednog TS servera, koji radi 24/7 (u godinu dana je bio 30sec offline) na kojem možeš napraviti svoj channel s passwordom....ja i moja ekipa ga koristimo non stop (s time da dosta random ekipe napraiv kanal tipa "daaaa" s passom "ne" pa uletim i pjevam s vremena na vrijeme. Ili kanal "it's such a beautiful" i pass je "day" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Premium
|
Evo, imam slučaj jedan za riješiti.. Igrao sam sada mid s katarinom, imao sam 5:1 score i dobio sam crash. I kad sam izašao na desktop dobio sam neki smiješan prozor gdje je pisalo nešto tipa buggy bug :S I uđem u igru i svi moji crashani a njihovi već u našoj bazi ruše turrete.. Hack? Znači u momentu kada smo vodili, je cijeli moj team dobio crash, i u tih 2-3 min su nas shebali ljepo... I izgubili smo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 22.01.2013. u 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Semper Fi
Datum registracije: May 2006
|
Prijavi to ako već nisi obavezno, pa ćeš vidjeti jel legalno ili ilegalno!! Imaš li LoL replay da si kojim slučajem snimio igru, da nam uploadaš da i mi to pogledamo!?
![]() |
#473 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
bugsplat nije hack ![]() to je jednostavno do LoL clienta... https://support.leagueoflegends.com/...9888-bug-splat
![]() |
![]() |
#474 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Navikni se na to, koliko smo mi samo gejmova izgubili zbog dc-a... jednostavno se crasha, najčešće Adobe Air i ode sve vrit. Nekad tijekom gejma, nekad tijekom loadanja itd itd. Samo je zajeb kaj te nakon nekog vremena označe kao leavera pa možeš popiti ban a neko vrijeme
![]() |
#479 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
da, meni je već došla poruka od leaver bustera da ću popljugat ban ako se desi više puta, a meni u jednom vikendu zbog bugsplata 9 leavanja ja popizdio pa se iš'o svadit na support, i naravno bio u pravu ![]()
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
|
Ovo njesra da se tokom loadanja isto crasha mi se isto dešava.. Najgore mi je kad izaberem char, i lockam, i taman piše onaj logo od lola (da uže u loading screen) i izbuga se i crash ![]() Ja sam isto dobio taj warning da ću popušiti ban zbog livanja.. A net me zajebavao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|