|
![]() |
#451 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Tražim slušalice isključivo za gaming. Možda bi se poslušalo malo glazbe ali primarna namjena bi bila gaming. Zahtjevi su da su udobne, da imaju sklopivi mic, čvrst precizan bass i da su solidnog dizajna. Bilo bi super ak imaju kakav funkcionalan surround ali ako nema takvih da su vrijedne pažnje onda će i čisti stereo proći. Dao bi recimo 300 do 500kn pa molim par prijedloga.
![]() |
#452 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
1. Uzmeš si ovo i usb sorround 7.1 zvučnu karticu (ako nemaš dobru zvučnu, 559kn s besplatnom dostavom) i miran si ![]() 2. Ili si ove (ravno 500kn) možeš kupiti u linksu, čuo sam samo pohvale što se tiče ovih sluški ![]() 3. I ove su jako dobre (485kn), koje god da uzmeš od ovih nećeš sigurno pogriješiti ![]() Da ja sad kupujem sluške ja bi si neke od ovih uzeo ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 11.12.2014. u 09:22. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Nakon sto su mi se strgale logitech G35 (pukli su oni plasticni nosaci koji drze slusalice na obje strane) i malo prokopao reviewove i recenzije i eto uzeo sam Kingston HyperX Cloud. Slusalice imaju ekstra zvuk, kvaliteta izrade je odlicna, uz njih dobiju se dodatni kablovi da budu dulji i jos neki adapteri iz 2 jacka u jedan itd... Udobne su, lagane i glasne. Koristim ih na laptopu preko original zvucne (ali aj, imam ROG lap) i zvuk je pre jak... Recimo max sta nije pretjerano glasno pojacavam na 60%, a volim ekstra glasno... Jedino sta moram napomenuti, kad ih stavis na glavu, ne cujes nista sa strane, bas jako stisaju sve okolo sto je i dobro i nije... ali za gaming je odlicno. Mic se da skinuti, usteka se na klasicni jack, ali drzi se poprilicno cvrsto i nema sanse da ce slucajno ispast... Mic je odlican, svi u igrama kazu da se cujem perfektno... Platio sam ih 610 kn u centro trgovini. Svakako, ja bi te savjetovao da odvojis jos 100 kn. Evo jedan moj video o kvaliteti zvuka i glasnoći... Stvarno su jako glasne!! ![]() HyperX Cloud gaming headset video Inace, namjenjene su i koriste se u pro gaming sceni (dota2, cs go, sc2). Evo samo jedan od reviewova Zadnje izmijenjeno od: zwer54. 11.12.2014. u 12:12. Razlog: Dodan link na review |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Kupio sam sluške Plantronic 380 koje su bile prikopćane na zvučnu od mbo pa molim neki savjet za zvučnu karticu ali nebi uzimao ništa skupo a da bude bolje nego što je sada(FPS se ganja skroz).Vidim da ima na eBayu za par dolara(max. 20dolarića) USB opcija pa valja li to što i može neki prijedlog, i što treba gledati kod takve solucije ili je svejedno. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
TK
|
Čitao sam u bugu o tim Kingston cloud i tamo su proglašene najboljim. Sad se dvoumim između tih i Logitech G430. Nemam namjeru ulagati zasada u bolju zvučnu. Imam onboard zvučnu a kod Logitecha me privlači što imaju i svoju usb zvučnu ali se mogu spojiti i direktno na pojačalo. Ove mi pak imaju bolji dizajn i navodno nešto bolji zvuk od Logitecha.
![]() |
#456 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Koje god da uzmeš sigurno nećeš fulati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
Imam pitanje u vezi logitech g35. Nažalost evo drugi headset isti kvar, ispucale plastike lijeva i desna, pa ako netko zna, da li microline priznaje to pod jamstvo, jel ovo je smijesno izrađeno, a da ne skurim lovu na slanje slušalica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 | |
Premium
|
Citiraj:
A što se tiće logitech i HyperX Cloud... Imao sam G35 do sada i oboje su dobre, prva velika razlika je šta sa cloudicama ne čuješ ništa oko sebe čim ih staviš na glavu... I glasnije su od logitechica... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
TK
|
Odluka je pala na G430 zbog cijene, sklopivog mikrofona (što mi je bolje od skidanja mikrofona) i podrške za 7.1 bez potrebe za zvučnom koja podržava Dolby Headphone. Inače vjerujem da je Cloud po zvuku nešto bolji i dizajnom mi se više sviđa ali opet to su sve nijanse.
![]() |
#460 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
TK
|
Tek sam ih jedan dan koristio i to uglavnom igrajući Far Cry 4 pa je prerano za detaljne dojmove. Koristio sam usb zvučnu koju dobiješ sa slušalicama jer je tada moguće uključiti 7.1 zvuk u Logitech software-u. Surround se kuži i dobro dođe u igrama iako nije nešto revolucionarno ali ovisno o igri može biti korisno. Malo su tihe za moj ukus. Kad se do kraja pojačaju solidno se čuje ali volim da bude taman negdje kad je potenciometar na sredini a kad je do ibera da budu preglasne što ovdje nije slučaj osim kad spojiš preko usb zvučne. U logitech software-u moguće pojačati zvuk dodatno pa je moguće dobiti i poprilično glasan zvuk dok kad se spoje direkt onda si ograničen softwareom od zvučne pa sve ovisi o tome kakvu zvučnu imaš. Ja imam neku Realtek onboard koja sigurno ne daje HiFi zvuk. Probao sam i na mobitel spojiti i sasvim solidno se čuje iako opet ne toliko glasno koliko je kad spojim original in-ear slušalice od moba. Što se kvalitete zvuka tiče još mi je prerano govoriti jer sam tek jednu pjesmu kratko poslušao ali prvi dojam je da su izbalansirane i da ne dominira niti jedno frekvencijsko polje. Zvuk je prostoran dosta
![]() |
#462 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
I moja je onboard 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), ELNA Audio Cap. Uopće ne znam koliko je loša/dobra, jer je nemam sa čim uspoređivat a niti se razumijem. Prvi mi je izbor Kingston HyperX Cloud ali zašto bi davao dodatne pare za bolje slušalice ako mi je ova onboard zvučna loša a ne mislim kupovat i zvučnu. Zato razmišljam o G430 jer pretpostavljam da je ta što se dobije zvučna bolja od ove moje onboard a i naravno jeftinije su. |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
TK
|
U Bugu iz prošlog mjeseca je bio veliki test slušalica gdje su za Cloud rekli da bi mogle biti premale za ljude s većim ušima a ostalo sve su pohvalili. Bilo bi idealno kada bi se negdje mogle i probati. Ja sam kupio na blef vođen recenzijama jer ne znam da se ne gdje mogu probati niti mi se dalo sa tim gnjavit.
![]() |
#464 | |
ZeNgE_Tiho_Cro
|
Citiraj:
Sad tek vidim odgovor, zasad mi nista nije riješeno, a što se tiče popravka ako mi ne riješe prvo hebem mater logitech-u a onda naručujem ovaj 3d print model za bočne plastike http://www.shapeways.com/model/47330...g35-parts.html Imam pitanje jos. Na putu su g4amer zero black slušalice (headset) 150 ohm, ne kuzim se bas u to no da pitam dali asus xonar dsx to tera kako spada il da se jos bacim u potragu za nekim usb ampom ili DAC-om? Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Nekakav Takstar Pro80 & dobar externi mic je idealna kombinacija za 60ak€(posjedovao). Ko želi davat 100€...šveđani su napravili kombu Takstara i mica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Ko bi reko.. ![]() Za te pare se to od njih definitivno i očekuje. ![]() Pa nije to razer ili sve ostale kvazi gaming slušalice kako je vec gore navedeno 5.1 ,7.1.. prodavanje magle. Naravno i dobra zvucna pridodaje stvaranju 3d zvuka a ne samo slusalice. Ja sam imao plantronics 780 usb,pa sad logitech 230. Žali bože para za plantronics a ni ovaj logitech nije neka sreca..sve škripi plastika, zvuk jos nekako valja uz zvucnu al nije to to. Next step je g4me zero/Beyerdynamic DT-880 uz modmic ili nesto tog ranga. Uz Creative Sound blaster Z ...neznam zasto se svi furate na Xonare. Ove SB zvučne barem netrebaju molex napajanja a i imaju bolje drivere nego isusi. Zadnje izmijenjeno od: viper. 07.01.2015. u 02:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ekipa jel može onda neka preporuka za sluške + externi mic do 300kn? Preporučivane su neke samsonice mislim za te novce ali to je infrmacija stara 3 godine min. Unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
TK
|
Citiraj:
Kod Logitecha je istina da plastika malo škripi ali ništa što dobar silikonski sprej ne bi mogao riješiti. Inače ima jako dobrih gamerskih slušalica i ko želi baš headset a ne odvojeni mikrofon može naći dobrih slušalica iako se slažem da će za manje para uvijek naći obične stereo slušalice koje su jednako dobre ako ne i bolje.
![]() |
![]() |
#477 | |
ZeNgE_Tiho_Cro
|
Citiraj:
Logitech g35 imam godinama, a sada vec i drugi isti, jel se na prvom raspala koža-skaj i plastike, a na novima plastike, i moram priznat da imaju sve sta treba jednom gejmeru, mute na ručici mikrofona, volume na sluški, prekidač za 7/1 i stereo, i kad se naviknes na to odlicno je, za zvuk isto tako same pohvale. U međuvremenu sam probao nedavno razer tiamat 7.1 , i to je takav fail od slušalica, krči zuji, pa tiho pa čuješ sve ko iz bačve. Pa ajd kupi zvučnu, mora bit do zvučne... mauna. Vratio. Game zero je sad tu, lagane su, fino sjede, dihtaju, zvuk super, bas malo tiši iako je xonar "ispred" njih. Sad čitao bug, vidim fiio e10k i ne da vrag mira da jos i to probam? http://hd-multimedia.com/proizvodi/fiio-e10k-usb-dac/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
|