|
![]() |
#452 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Hyper 212 Plus Hyper TX3 |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#453 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.903.178
![]() |
#456 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Jos jedan dokaz kako treba odjebati u skokovima internet nadobudne rivjue i vjerovati osobnom iskustvu ili iskustvu poznatih. Ja sa 65nm E6850 @3.5GHz pri 1.39V ne prelazim 55°C u 100% loadu, Nirvana na minumum minimuma, oko 700-1000RPM. Kuciste Centurion5 zvano "Snake Pit" allways zatvoreno. |
![]() |
![]() |
#459 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
ma neznam kaj da radim procu da prode 55 stupnja sa njim jednostavno neznam.. na 1.6v sam kuril i neda u biti dode do 56 pa padne na 52 pa opet tak teze mi je dobit proc 3dstabilno na 4.0 nego dobit visoku temperaturu sa coolerom doduse brijem da sam fulo podforum ovdje se spominju intel igracke iako je i ova ali nemam i7 ... a gledam malo po raznim reviewima kako radi sa i7 i vidim da na 4.0ghz u loadu 72 stupnja sad kolko je to dobro procijenite sami |
|
![]() |
![]() |
#460 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#462 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
zomg. ![]() Baš me zanima jesi li i jedan MHz bolji klok dobio u odnosu na više nego duplo jeftiniji Prolimatech Megahalems? A da ne govorim koliko bi više smisla imalo jednostavno kupit taj isti kiler,koji je dajem ruku u vatru bolji od kilera u tom V10,i naručit isti takav peltier na eBayu. Ovim rečenicom ispaljujem hitac da utrka u ispuštanju čim veće količine sline na 500 metara otpočne.Ili kako bi narodski rekli,druljing na 500 metara ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Moderator
|
mora da ekipa u feniksu slavi ko da je žićbo prvo dođe onaj kaj je zel kućište za 4 i pol soma... sad ošo kewler za soma... oni se mole i hodočaste da takvih ima više ![]()
#465 | |
Premium
|
Citiraj:
no nije bitno nisam ja gledo performanse niti cijenu.. htio sam nesto sta malo ljudi ima i bmk sta mislis da qurcu nevalja... meni je odlican tj bas mi je sexy |
|
![]() |
![]() |
#466 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Vjerujem da takvih ima još. A da ne spominjemo ona ostala kućišta o feniksu za više od 6 soma kuna, sigurno su tu jer ih netko kupuje ![]() Evo i linka : http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...353&kateg=0608 |
![]() |
![]() |
#467 | |
Premium
|
Citiraj:
mislim da ekipa u fenisku oni koji prodaju nema neke koristi od toga ... vrh mozda da.. al hebe se meni neka imaju korist... ja zadovoljan da sam mogo za manje kupit bolje , mozda no ne zelim ulazit u to htio sam samo da podijelim iskustvo sa vama... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#468 | |
Premium
|
Citiraj:
e pa bas mi jucer taj zapel za oko da sam osto na nvidie mozda bi ga i uzo ovak ipak ne ![]() btw. kaj fali mojem termacu od 1700kn? |
|
![]() |
![]() |
#469 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Trebao si onda dodat još kojeg Mažuranića i ko pravi tzar kupit vodeno.E to bi bila investicija koja bi imala smisla. A priču o tome da si za te pare mogao kupit TAS-ovu Golfa dvicu i bit glavni hadžija dok piješ pivo za volanom,neću počimat.Mora nešto i Dizelu ostat ![]() |
|
![]() |
![]() |
#470 | |
Premium
|
Citiraj:
vodeno sam imal ne svida mi se pogotovo nebi preporucil vodeno za i7.. a kad mi je procuril plovak skoro sam pukel ... nebi si vise to htel priustit. Zadnje izmijenjeno od: Razer. 07.10.2009. u 18:39. |
|
![]() |
![]() |
#471 | |
Moderator
|
nemoj štrcat drito u njega da ne zgori ![]() Jel bila plava? ![]() Citiraj:
![]() al kejs je i dalje grd ![]() ma zbilja me nije briga tko kaj kupuje i čije nofce troši (sve dok nisu moji) no neke stvari su fakat pretjerane. fakat bi morao imat ozbiljnih neuroloških problema da odem kupit (ružan) kejs bez napajanja za šest...pardon... sedam somova ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 07.10.2009. u 17:48. |
|
![]() |
![]() |
#473 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Razer. 07.10.2009. u 18:40. |
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
|
ok tvoja volja.. ja sam probavo da vidim kolko ovo cudo moze hladit a moze.. neznam zas se onda koji racku cudis sta ima 55 stupnja.. btw. ionako mi je cpu trenutno na 3.8ghz stock voltaza idle ispod 40 load nejde preko 45.... |
![]() |
![]() |
#476 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Daj molim te, postoje i H2O setupi sa peltierom u odnosu na koje niti jedan zračni cooler nema kaj tražiti i koji mogu držat bilo kakav procesor na temperaturi nekoliko C višoj od sobne, naravno cjena je bezobrazna ali tvrdnja da je ovaj cooler generalno jači od H2O setupa je smješna... Štoviše većina highend vodenih i bez pelta će imat niže temperature jer je aktivna discipacijska površina radijatora od vodenog često i 4-5 x veća nego kaj ti možeš nagurat na svoje komponente sa pojedinačnim zračnim hladnjacima... Anyway meni je ovaj cooler fora i ne sumnjam da je solidan za hlađenje, čak i cjena nije toliki problem ali čovječe 1.2 kile vješat na ploču? OMG pa tu masu nosi 9 maljušnih vijaka od kojih u biti samo 6 mora držat (oni na dnu ploče tu neće ništa pomoć) inače krcc...
#477 | |
Premium
|
Citiraj:
ma imo sam onaj corsairov kurac na probi 3 dana srot..... ne kazem da nije dobar tisi je i sve ali i7 recimo voda nemre sam tak ohladit dobro.. jbte led drugo je kad na radijatore stavis jos 4 venta po 120mm da ti to hlade a onda to vise nijje to po meni.. klik dobro vodeno ali bas ono posteno brat bratu treba 2 soma kuna da bi ga slozil.. a sta se tice proca ili da ce nes puknut to se ne bojim... nisam sreo jos niti jedan slican slucaj... ako nades da se to desilo skidam kapu imo sam orochija koji nije nista laksi mjesecima ploca se nije niti malko objesila sa 2 venta gore.. ne kuzim cemu forsanje oko toga kolko ce on stetit ploci... i ko kaze da meni kuciste stoji vodoravno a ne okomito? Zadnje izmijenjeno od: m&n. 07.10.2009. u 18:27. |
|
![]() |
![]() |
#478 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Molim bez preprike i flejmanja da ne bi bilo kartona. @yedwy - imam TRUE Coppera od dvije kile + vent već četiri mjeseca (naravno ploča je u kućištu), pa još nije bilo problema ![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
http://www.technomax.hr/Default.aspx?tabid=415
![]() |
#480 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005