|
![]() |
#451 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma, za krepat je bilo gledat-puste animaciju (kakti) a "zaleđe" ko ono legendarno Rijeka-Dinamo...viri mu komad nokta od 2 mm ![]()
#452 | |
Super Moderators
|
I rasplet sa loptom za plažu ![]() Citiraj:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#454 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
a tek bordo sa 2 penala promašena ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Super Moderators
|
Za pol vure (21.00) Dinamo-Ajax
#458 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#459 |
Super Moderators
|
Bumo vidli ![]()
#460 |
Super Moderators
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#461 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako je ovo penal, treba i Oskara dat urugvajcu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#462 |
Super Moderators
|
A još moram i Prasićka slušat...mam su mi zatreperile crijevne resice od silne sreće ![]()
#464 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Liverpool (opet) fino pobrisao pod sa Scumom ![]() Ovaj puta "samo" 2:0 no dobro. Nemanja, Nemanja, some people never learn ![]() ![]() ![]() 3 puta zaredom protiv Liverpoola crveni karton ![]() http://www.pohrani.com/f/1Q/dC/Al4R4M5/some-people.jpg ![]() http://www.pohrani.com/f/17/zJ/G0SRUWr/5-times.jpg ![]()
#465 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#466 |
|
Da, nažalost... MAkar ga razumijem, htio je vratiti karijeru na noge pošto-poto, ali je otišao u najgori klub na planetu, ali ne samo to, nego u največeg rivala kluba koji ga je stvorio... Još uvijek mi je drag igrač.
#467 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
pa nije ni mogao,jedino su ga oni htjeli kupit...i to za siću
#468 |
|
Ma znam. Prvotno ga je upropastio odlazak u Real Madrid, godinu nakon što je proglašen za najboljeg igrača Europe, od tada je sve otišlo silaznom putanjom. Ali eto, sad je u Scumu, igra za masne novce mada vjerujem da mu nije svejedno. Prije odlaska u ManUtd sam se javno nudio Benitezu no ovaj ga je odbio. http://www.pohrani.com/f/k/11j/2beuM...5894133393.jpg ![]() ![]()
#469 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#470 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Real je strava, toliko para ulupali pa gube 4:0 od treceligasa, a mi se rugamo sarbinijima, mandzukicima |
![]() |
![]() |
#472 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Sramota, ova Uefa je komedija. |
![]() |
![]() |
#474 |
Premium
|
Volim te mama, al ne više od Dinama, jel'? Sad će krenut sa spikama kak je sve to ok jer je protiv Mamića. A upravo su Mamiću ovim dali najbolji povod za jedan brzinski eksport/import ove zime. Uz to što štete sebi, gradu, klubu i zemlji, a ne Mamiću...
#476 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Jasno, ne može klub kao takav sam ništa napravit, al je uefi više pun kufer sranja s "navijačima", ne samo Dinama već i ostalih klubova sa ovih prostora. Vjerujem, uskoro će krenut i sa izbacivanjem klubova iz natjecanja. I to onak, kompletne saveze poslat na hlađenje koju godinicu. Kao onomad Engleze. Kaj se ovog slučaja konkretno tiče, nije mi jasno kaj nisu opalili i po Rumunjima. Mislim, netko je dopustio dolazak navijača "trećih" klubova, jel. Dinamo s tim fakat nema veze.
#477 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Bezveze. Kakve veze ima dinamo s divljanem huligana i policijom koja to nije spriječila? Osim ako ti huligani nisu došli u angažmanu kluba ili preko kluba nabavili ulaznice. Mogu se ja omotat šalovima reala pa bacat molotovljeve koktele po Barceloni, jel bi onda barca trebala bit kažnjena? Što može klub napravit protiv 20-30 kretena koji idu na utakmicu svojim angažmanom? Idiotizam. |
![]() |
![]() |
#478 |
Premium
|
Kako nije klub kriv, šta je s vama, jeste li pri zdravoj pameti? Kako se može unest xy baklji na tribine, ko osigurava te tribine? Ja mislim da je klub kriv za to. Kako se može dogodit da ima 5000 idiota na tribini, a nema dovoljno policiajaca? Pa valjda bi klub trebao zvati policiju prije utakmice i reći: dođite s toliko i toliko pripadnika jer mi ne možemo osigurati sve. Na temelju 20-ak godina iskustva sa sranjima oni još ne mogu spriječit sranje na stadionu. Ajde probajte unest baklje na stadion u Engleskoj, kako tamo kod njih radi osiguranje, možda imaju krsitalne kugle pa vide tko ima baklju? Šta mislite da su kod nas najveći debili i primitivci.? E pa nisu vani su još gori, recimo Englezi, Poljaci, ali ih normalna većina sredi kao od šale. Radi sranja na stadionu i u gradu i ideš odmah u zatvor na 10-ak godina. Pa ko voli nek izvoli. Naravno da je kriv i MUP, pa ja bi na tu gamad pustio ATJ Lučko ili tako nešto pa da vidiš, nakon 2-3 puta ne bi im palo napamet takva sranja radit. Vole svoj grad i klub pa onda malo razbijaju, jer su oni eto neshvaćeni, nemaju posla i sl. Ma marš. Jako su pametni, ima nas 4 milijuna, ali ne Splićani i oni, a i ostali se međusobno kolju ko da nema sutra, jer zamisli onaj tamo ima šal drugog kluba. Ostalih 99% građana kroz porez plaća njihova razbijanja i provode. Odlično, nek se idioti dogovore i pobiju svi na nekom polju gdje neće radit sranja. I vani se događaju sranja, ali ne svaki drugi tjedan kao kod nas. I kad netko napravi problem ide zatvor. Mi sa 4 milijuna ljudi pravimo više problema nego ostali zajedno. I onda se ljutimo kad ostali naprave glupost pa ne dobiju takvu kaznu. Svaku benzinsku na putu opljačkaju ili poruše. OK, ne može ih se kontrolirat vani, ali prave gluposti i tu. I kad rade gluposti policija ništa. Ne smije ih se pipnut jer su oni čuvari hrvatstva i purgerstva ili čega već. Normalni Hrvati inače ne razbijaju svoje gradove, ne tuku ostale ljude itd. Kad i oni dobiju po p**ki onda se organizira press konferencija koju prenosi pola medija u državi. To što pola ljudi države živi u siromaštu boli briga i te navijače i medije. Ali pjeva se zakolji ovog, ubij ovog, crtaju simbole nekih prošlih režima itd. Pričam prije par dana s jednim pripadnikom BBB, i dečko mi kaže: Ja većinom kad idem na utakmice ni ne znam ko igra, idem na utakmice samo da se potučem. Ajd jel to normalno? Volio bi vidjet te idiote da dodju u USA pa nek probaju udarit policajca i gađat ga s nečim. Kraj ovoliko problema u državi mi se bavimo banalnostima tipa ovog, što se da riješit u jednom danu, samo da ima volje. |
![]() |
![]() |
#479 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
taman sam poceo pisati ali timmy je napisao tocno onako kako bi i ja! nema druge,svaki put kad naprave pizdariju pustit kornjace na njih pa da vidis kad odlezi malo na intenzivnoj dali ce mu pasti na pamet ici opet razbijat..nema druge.. ja jesam dinamovac ali mi je sasvim jasno zasto je to uefa napravila,jer ako volis klub i imas imalo pameti nece ti pasti na pamet raditi dramu sljedece godine na gostovanjima pa da opet ispadnemo na ovako debilan nacin. |
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
|
Ako ćemo logički gledati stvari što se incidenta u Temišvaru tiče - Dinamo je kriv samo zato što je navijačima kupio ulaznice, i tom linijom ga i uefa kažnjava. Jasno je svima da ne može Dinamo biti kriv za divljanje navijača po Temišvaru, ali da im nije kupio karte oni ni ne bi mogli u Rumunjsku. A s druge strane kad se pogleda da povijest incidenata Dinamovih navijača nije od jučer nego seže do početka devedesetih, ond aje jasna puno veća krivica kluba. Zapravo, kriva je država i njene institucije koje to dopuštaju, toleriraju i ne kažnjavaju. No uefa ne može kazniti 'rvacku, ali može kazniti Dinamo... Inače mi je već puna kapa tih sranja. Ti huligani uvijek će naći razloga za potući se ili raditi nerede. I kad Mamić ode naći će novog ''Mamića''i nikada im nitko neće valjati kao što im ni dosad nije valjao. bitno je imati dobar izgovor za nerede.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|