|
![]() |
#4741 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
btw narsil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4742 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
probaj sa : pb_sv_cvar "mwheelup" OUT +attack pb_sv_cvar "mwheeldown" OUT +attack to stavi u pbsvuser.cfg Nisam ziher da ce radit,al ovako iz glave bih probao s tim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4743 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4745 |
Premium
|
fora stvar,nemoras rucno pisat config
![]() |
#4746 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
ajde neka netko amateru objasni zasto zabranjivat pucanje sa skrolom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4747 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Zato što uzmeš G3 i roštiljaš ko automatik... Još pogotovo ako imaš kakvog Logitecha sa free spinom, zamisli veselja ![]() Truth be told, imam i ja fire namješteno na LMB i scrool down, ali scrool down koristim - nikad, čak mi je vrlo glupo to, totalno ne-naruku Citiraj:
![]() Ali DvG ne kicka zbog scroola, par puta sam Deaglom tako ubio i nikad ništa. Imam XF od večine, neznam koliko će ti pomoći, jer taj server nije namješten da kicka zbog toga, bar koliko ja znam Makar nisam sada tamo bio tjedan dana, ako se možda nešto promjenilo od tada
![]() |
![]() |
#4748 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4749 |
Premium
|
Zato je promod dobar,tamo je disejblano skrolanje,mos si bindat al nemres tak brzo ispucat,tak da sam oni s brzim klikanjem prolaze ![]()
![]() |
#4750 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Osim A4Techa X-718F poput mog koji ima gumbić sa tri klika. Prikazuje se kao lijevi klik, ali sa tri brza klika. Stisnem jednom, a on opali tri put. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4751 |
Premium
|
ma nemozes na promodu ispucat s nicim, fora je u tome da je dodan delay u rate of fire od deagla tako da je nemoguce i preko skripte ispucat ![]()
![]() |
#4752 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4754 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
mis je legenda, bas zbog tog 3x ljevi klik nabrzaka ![]() stvarno najvise znaci kad pucas sa pistoljem, ko da imas poluautomatsku pusku, hehe i jos dobro dodje kad recimo igras sa mp5 i kad hoces nekog skinut na daljinu, samo stisnes tu tipku i u covjeka roknes 3 metka i nema ga ![]() EDIT: znam da nije tema ali canyon je to ubacio u svoje nove "gamerske" miseve, cak ima i nelosih |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4755 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4760 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
imam problem od kojeg cu dobit cir na zeludcu.... upalim multipleyer spoim se na server i odma cim se spoim mi napise SERVER IS DISCONECTED i tako na svakom serveru pa sta da radim pomozite jer sam lud vise......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4763 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
mene su par puta optužili za to dvojica likova koji kampaju stalno na jednom te istom mjestu (naravno koriste silencer, uav jammer..).ubiju me 5 puta sa tog mjesta i onda se ja šesti skampam iza nekog čoška i pomičem prema rubu.pogodim lika u glavu i onda mi kenja da iam wh i kaj ti ja znam kaj još ne.a killcam sve lijepo pokaže
![]() |
#4765 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
e sinisa tebe par puta. mene svaki put kad igram optuze da koristim wh. stalni igraci sa tate me znaju ali novi igraci (slabi igraci) se pokusavaju tjesit. jbg neki misle ako su rijesili single player da su dorasli nama u mp |
![]() |
![]() |
![]() |
#4766 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Mene su jednom banali zbog cheatanja na uglednom original serveru. Iako ja osobno nisam varao, ali netko pod mojim nickom je. Koja katastrofa je to bila, igram i odjednom ban. Fala Bogu pa su sposobni admini sa servera ipak našli pravog cheatera koji je uzeo moj nick i varao na tom serveru. Grozan osječaj. Makar ne kužim likove koji igraju pod piratskim keyevima na cracked serverima i onda se žale na yebene cheatere... kupi yebeni original key imat češ 95% manje posla sa cheaterima
![]() |
#4767 |
Bazinga
|
mene je frajer banao sa servera na kojem igram preko pol godine i samo zato kaj sam pričao sa likom iz hrvatske (naravno na hrvatski).spomenuo sam riječ admin i frajer se uvrijedio mislio je da ga vrijeđam.i na kraju je napisao na njihovoj stranici da je to danski ili njemački.i više naravno ne mogu igrat na tom serveru.sad sam u potrazi za novim dobrim tdm hc serverom.jel imaš ti kaj za preporučit?
![]() |
#4770 |
Bazinga
|
znači pobral si ban EDIT: e nemogu vjerovat nikako ne mogu rješit problem sa lagom.kad se spojim na neki server zna mi se zamrznut na 5 sekundi i onda dalje krene sa laganje.na lagometru svako malo "žuti vrh".jednostavno ne kužim.do prije 3 tjedna sve je šljakalo normalno i sad odjednom to.sve živo sam probal.od updejtanja pb-a, reinstalacije igre, čak sam stavil pb folder od frenda kojem ne laga.ali ništa ne pomaže.jel zna netko možda u čem je problem?
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 17.07.2009. u 19:24. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|