|
![]() |
#4741 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#4742 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Mozda je to rootano nekom sumnjivom metodom? A inace imam oduvijek firewall(droidwall), tako da ne pustam nikaj na net kaj nemoram... uglavnom cim stigne znaci prvo virus scan ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4743 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Dobro je da ga antivirus prepoznaje, coolpad je svoj backdoor prikrio od antivirusnih alata modificiranjem samog android sustava. Predpostavljam da ovaj rom za zenfone nije originalni i netko ga je modificirao . ima li netko mogucnost skenirati svoj zenfone ?
#4744 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Navedeno je "ASUS Zenfone 5 original rom + root ", a Coolpad spominjati u za to otvorenoj temi. |
![]() |
![]() |
#4745 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Da li si ti radio ovo skeniranje ili si nasao negdje SS? Moguce da je rom modificiran (i ja sam takav dobio originalno na telefonu, pa stavio oficijelni sa Asus stranice naknadno), ili je kao sto kolega kaze - rootan nekom sumnjivom metodom. |
|
![]() |
![]() |
#4746 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Info je s drugog foruma a navedene aplikacije, kako kaže vlasnik, se ne nalaze u system/app mapi??? Vjerojatno je riječ o root-u.
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#4748 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Novi foto mobitel (bolji od Dakelea?) http://www.micromaxinfo.com/mobiles/...as-selfie-A255 2 x 13MP , sony senzor i led bljeskalica. Ostatak spec. sasvim korektan, jedino ostaje pitanje koji je brand u osnovi. |
![]() |
![]() |
#4749 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Još jedan mob koji se qrči sa sony opremom u kameri. Ako ćemo im vjerovati da je to istina, onda bi ih trebali savjetovati da si lijepo nađu nekoga i plate mu da im napiše poštene libove da te slike na nešto i liče. |
![]() |
![]() |
#4750 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4751 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ja da sam na vašem mjestu ja bi skinio sve žive i mrtve android antiviruse i skenirao cijeli dan. ![]()
#4752 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Pozdrav! Što uzeti za oko 1500 kn, best buy, bitno da ima 2 GB, ostalo manje - možda da je 5" ili manji. Asus Zenfone 5 mi se čini taj, zasad. |
![]() |
![]() |
#4753 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Onda Asus uštediš još 300 kuna alza shop oko 1200 kn |
![]() |
![]() |
#4756 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4757 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo još par slika sa FOG N4 https://dl.dropboxusercontent.com/u/...306_082139.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/...308_145950.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/...308_150052.jpg Baterija mi zasad izgleda jako dobro, izdrži 2-3 dana uz upotrebu sličnu onoj gdje mi je originalna 3 godine stara iz Galaxy S3 držala 1 dan, a zamjenska Polarcell od 2400mAh 1-2 dana (kvaliteta slika je vjerojatno dosta ovisna i o kvaliteti fotografa, a meni to nije neka veća zanimacija u životu ![]() |
![]() |
![]() |
#4758 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
Mislim da je to razlog, jer da je samo do softvera, ne vjerujem da se to nebi riješilo. |
![]() |
![]() |
#4759 | |
Registrirao User
|
Citiraj:
Full-Size fotke
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
|
![]() |
![]() |
#4760 | |
Registrirao User
|
Xiaomi mi4 s predinstaliranim malwareom i sigurnosnim rupama ![]() Citiraj:
uređaj ne bi trebao prihvaćati konekcije i root pristup bez interakcije vlasnika.
|
![]() |
![]() |
#4761 | |
Premium
|
Citiraj:
Ukratko, kupujte xiaomi iz njihovih trgovina sa originalnim software-om. Kad nađeš proizvođača koji to radi, to je pravi security risk, e sad dali je to radio xiaomi ili treća strana, nadam se da će se saznati, iako mislim da je ipak ovo drugo.
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 09.03.2015. u 08:00. |
|
![]() |
![]() |
#4763 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4765 | |
Premium
|
Citiraj:
A šta ima u kuhanim romovima koje skineš...
![]() |
#4767 |
Registrirao User
|
Da nije XDA? ![]()
![]() |
![]() |
#4768 |
Premium
|
#4769 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Nikako ne uspijevam rootati ovaj FOG N4, iroot ne radi, a ni postupak opisan ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=s66e-kwvKUU Ima neko još kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
#4770 | |
Registrirao User
|
Zanimljiv duo Barrine izjave iz odgovora na optuzbe o malveru Citiraj:
![]() Bilo je im je bolje (i lakse) pronaci fake ajfon i popljucati apple EDIT: Šteta je učinjena i dobar dio potencijalnih kupaca će odustati od kupovine
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. Zadnje izmijenjeno od: Dakok. 09.03.2015. u 12:23. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|