|
![]() |
#4712 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
update xfire, punkbuster,... probaj, mozda pomogne |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4714 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
jel možda netko zna kako riješit ovo?probao sam updejtat pb ali ne reagira.do jučer mi je bilo sve normalno.to mi se dešava i sa dvojkom
![]() |
#4715 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() ![]() ![]() Evo ekipa ovo sam osvojio igrajuci Cod4 na RazerZone serveru, dakle radeci ono sta inace radim za zabavu i ubit vrime na kompu ![]() Ako nikad niste culi za RZ klan ili nikad niste igrali na njihovom S&D serveru sram vas bilo! ![]() Dakle, tijekom 5og i 6og mjeseca su na svom HC S&D serveru (195.29.90.29:28960), kojeg sponzorira RAZER, OPET organizirali nagradnu igru (prosla je bila tijekom treceg mjeseca) u kojoj prva 3 igraca s najvise osvojenih bodova osvajaju nagrade, score se pratio pomocu gametrackera. 1. nagrada je moja ![]() 2. nagrada je bila Razer Lycosa 3. nagrada Razer DeathAdder NOVA nagradna igra ide uskoro na njihovom novom S&D Promod originalnom serveru (195.29.90.16:28961), sa boljim i vrijednijim nagradama kako cujem. Pa ako imate oridjidji key ukljucite se u borbu. Obavijesti se vrte redovito na HC S&D serveru ili na privremenom forumu http://razerzone.gameclans.ws/ (novi site je u izradi http://www.rz-gamers) pa da znate bit u toku. Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 06.07.2009. u 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4716 |
H2TB
Datum registracije: Feb 2005
|
bome, lijepo... a ovaj dečko mi je poznat tu negdje iz grada ![]() http://www.hxgamer.com/index.php?mod...sirnije&id=123 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4720 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4722 |
Brat od Đon Vejna
|
LJudi, pocelo mi se desavat da mi pnkbstr javlja "heartbeats stopped" error. Danas reinstalirah igru, updejtah pb ponadao se da radi i evo prije par trenutaka me opet izbacilo... guglao jesam ali se nemoze naci nista konkretno osim "updejtaj pankbastera"
![]() |
#4724 |
Brat od Đon Vejna
|
Zanima me, kako napravit da mi se multiplayer brze otvara?? Double click na ikonicu i igra mi se pokrene tek za minutu, minutu i pol pokrene (onaj cod4 prozor mi se otvori prije naravno) , to se isto događe i sa cod2, dok na burazovom kompu otvara igru u sekundu dvije
![]() |
#4725 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#4727 |
Brat od Đon Vejna
|
Fala decki pomoglo mi je, napokon ulazi u igru za 2 sekunde. Jedino kaj sam uzeo onu adresu dns servera sa slike pa mi mozilla nije radila, ali naso sam jedan valjani @baja: tog sam se tek kasnje sjetio pa sam uzeo burazov
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 12.07.2009. u 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4728 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4730 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#4732 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Salko01. 13.07.2009. u 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4733 |
Bazinga
|
jel ima možda ko problema sa lag-om.zadnjih dva tjedna igra mi stalno lega.dok se spojim na neki server onda je katastrofa.nakon par minuta igre onda se kolko tolko stabilizira?jel to možda do ISP-a ili?a do prije toga igra mi je savršeno radila.probal sam kasnije i sa novim profilom, ali ništa. btw. mi može preporučit neko preporučit neki dobar tdm hc server (znači bez modova)
![]() |
#4739 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#4740 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
meni je to pisao |
![]() |